brue Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 (edited) Одгледах малочас Логана. Да не бих превише спојловао, само ово - филм ми је био у бити тужан веома (што се дало закључити и кроз трејлере итд), али због неких делова је отужан. Јебени тупави сценаристи. Edited March 2, 2017 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Dobar je logan, ima par propusta ali je opet daleko bolji od vecine superheroj filmica gde veselo svi skakucu drzeci se za ruke i sopaju se po glavama ceo film KLANG! DONG! PUF PANT! blood and gore u filmu su zomg, totalni sok za iksmene, pored jos nekih par iznenadjujucih caka, meni je ceo film bio osvezavajuci cak i sa sporadicnim preteranim dramskim i pateticnim momentima koji su razvukli film vise nego sto je bilo potrebno dobar zavrsetak dzekmena u ovoj ulozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 odgledao Logana sinoc... cudan film svakako, ima delova koji mi se mnogo svidjaju, ali i delova koji po mom misljenju nisu najsretniji....cini mi se da sve vise lici na neku vestern dramu, nego na modernu strip akciju, sto samo po sebi nije lose, nego je, eto, cudno cak i kada se sve posmatra kao alternativna stvarnost (film je zamisljen kao nesto u "realnom" svetu a svi dosadasnji filmovi da su nesto pravljeno "po romantizitanom stripu o tim dogadjajima")...tempo i ton su prosto na mahove "ne rade"... ako je mangold namerno izveo film tako da je sve "malo off" osim klinke koja je velicanstvena u svakoj sceni u kojoj je, onda mu svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Одгледах синоћ Кинг Конга... јебем ти која увреда за мозак. Толико тупавих "идеја" на једном месту, укомбиновано са ретардираном монтажом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Au, bas je tezak film ovaj Fences, jedva ga odgledah :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Silence? Anyone? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Silence sabio Boga oca, gledao sam ga pre nekih mesec dana, cini mi se da su pricali ovde o njemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Писао сам ја на теми о ФЕСТу, мени је био срање.http://forum.klanrur.rs/topic/234947128-45-fest/?do=findComment&comment=2370710 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 U bre pretera ga i ti sad, ispade najgori film ikad:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 (edited) LOL greska biriste post. Edited March 11, 2017 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Manchester by the sea - Prejeben film, odlicna gluma. Zasluzen Oskar za Kejsija. Office Christmas party - tipicna americka komedija, mada nije toliko losa. Na par momenata sam se fino ismejao. Why him? - opet komedija, mada mi je vise prijala gorepomenuta. Cranston propo. 40 days 40 nights - uhvatio na tv-u, pa odgledao opet posle 13 god. Tada mi se mnogo vise svideo :) Doduse, prijalo je gledati makar samo zbog prelepe Shanyn Sossamon. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Man Up - veri gud film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 upalio Silence, izdrzao jedva 30 min i ugasio ovaj klempavi iz force awakens i ovaj retko antipatican lik iz novog spajdermena, koji je ujedno i narator sa svojim glupim pederskim glasom, ne da mi nisu docarali svoje likove nego sam uz njih i japance, koji bukvalno govore herro i prease u svakoj drugoj sceni, mislio na trenutke da se radi o nekoj parodiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 meni je taj retko antipatican lik iz nekog bivseg spajdermena takodje odvratan, sav je njanjav, sav je politicki korektan, sav je ispeglan, sav je bejbi fajs bejbi glas bejbi frizura pravi je trandzender-vegan tip, kojeg sdtavljaju u totalno neprimerene uloge kllempa iz sw-a mi je delovao kao normalniji tip glumca jer sam par puta uhvatio u nekoj seriji na hbo-u i bio je vise nego korektan u tim momentima film nisam gledao, skida se, pa se razmisljam da li da pokusavam uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 (edited) Meni je Logan predobar , nema toliko akcije taman onoliko koliko treba :) Edited March 17, 2017 by konfuzni Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 http://www.imdb.com/title/tt2361317/ ne znam zasto tako niska ocena ali film je odlican,bas mi je dobro legao i to kaze neko ko bas i ne mirise starijeg afleka ali je poslednjih godina postao i vise nego podnosljiv glumac a ranije nisam mogao da ga smislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Silence. Gubljenje vremena.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Hajde ovako, na brzinu šta sam gledao u poslednjih 2-3 nedelje. Arrival - odličan, baš mi fino legao, ni meni sad nije jasno poređenje sa interstellar-om, apsolutno dva različita fazona, ali ako već moram da poredim, Arrival mi je bolji 20 puta, što i nije teško jer je Interstellar govno. Baš dobra radnja, i nekako "realno", sviđaju mi se bukvalno svi detalji, što vizualni što u priči, odavno nisam gledao bolji šćifi. Face/Off - tek nedavno uhvatio na TV-u slučajno i pogledao, skroz mi ok legao, taj neki matori fazon filma I onda sam nastavio niz fimova sa jebenim Nikolas(ij)om Kejdžom, pa sam odgledao i 8 mm - Vrlo dobar, zanimljiva radnja, iako je dosta predvidljiv kraj... film bi bio naravno još bolji da je neko drugi dobio glavnu ulogu :D Isto na TV-u uhvatim i ovo: The Fourth State (2012)http://www.imdb.com/title/tt1709122/?ref_=nv_sr_1 Zanimljivo skroz, iako propagira ruse kao bad guys, tu je i neizbežni Rade Šerbeždija :) Zanimljiva radnja, dobra gluma, vrhunski sporedni likovi itd. TOPLA preporuka (no homo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 ako vec gledas kejdza, odgledaj 'lord of war' i 'the weather man' ako nisi :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 ne postoji veci car u kategoriji 5 filmova godisnje minimum! top 5 preporuka bez ikakvog redosleda: adaptacija, leaving las vegas, bringing out the dead, wild at heart, face/off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Ma šta vam je ljudi, nisam u fazonu da gledam njegove filmove, samo se tako desilo ovoga puta, ne planiram u skorije vreme ponovo :D U svakom slučaju hvala na preporukama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 20 hours ago, togFU said: Arrival mi je bolji 20 puta, Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 20 hours ago, Vlada_ said: ako vec gledas kejdza, odgledaj 'lord of war' i 'the weather man' ako nisi :) 20 hours ago, Bliss said: ne postoji veci car u kategoriji 5 filmova godisnje minimum! top 5 preporuka bez ikakvog redosleda: adaptacija, leaving las vegas, bringing out the dead, wild at heart, face/off Пољубац вампира Подизање Аризоне Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Next cak i sergej trifunovic ima neku epizodnu ulogu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 gone in 60 sec :D,andjelina tada bila vrh picka ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts