Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Мало је маторо, али ако ниси гледао пробај "Old Boy" и "Sympathy for Mr. Vengeance".
Оба филма су корејска.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Npr....

Chaser

I Saw the Devil

The Man from Nowhere

Memories of Murder

Oldboy

Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring

Infernal Affairs

Edited by shiki
  • Upvote (+1) 1

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

Secret Reunion, The Host, Symphaty for Lady Vengeance, Tazza 1 i 2, Kundo Age of the Rampant, New World, JSA, The Good the Bad The Weird...

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Гледао сам пре пар дана "The Man from U.N.C.L.E." и могу само да потврдим да је филм врхунски и да бих га препоручио сваком, па чак и по цени да плати карту.

• Upvote (+1) 1

7 Minutes

6TGOreX.jpg

Mnjih, jeftina imitacija Gaj Riči/Tarantino filmova, koja počinje obećavajuće, ali zatim počinje da smara i razvlači, iako traje sat i 20 minuta

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Sinoc sam pogledao The Conjuring i mogu reci da mi se svidio. Jedan od boljih horrora u zadnje vrijeme koji sam pogledao , {uporedo sa Deliver us from evil) , te jedan od boljih na ovaj fazon iako ne vjerujem 100% u pricu koja stoji iza filma.

• Upvote (+1) 1

Pak'o brate.

Guccimist.

E pre svega da se izvinim sto sam kukomacio za filmove iz azije a pritom nisam odgledao ni jedan(ili nijedan?). Sto se toga tice sutra kad se vratim sa Partizana i probudim, obecavam da cu pogledati bar 3-4 filma od ovih koje ste mi dali pa cu da pisem o njima kako su mi se svideli itd. (bole vas patka dal cu i dal ce mi se svideti, ali da se ogradim odmah)

Da predjem na ova dva ruska koja sam gledao, zbog toga i dodjoh na topik...

Durak (2014) - http://www.imdb.com/title/tt3560686/ - Odlican film, vec 10minuta pokusavam da napisem nesto o ovom filmu i jednostavno ne svidi mi se nista sto napisem, a film je stvaarno odlican. Jednostavno ga odgledajte, jako jako dobro, izuzev meni licno mnogo antipaticnog glavnog glumca, koji pritom ne glumi nista spec, ali to jednostavno ni na koji nacin nece pokvariti utisak dok gledate film. 9/10 sto se mene tice

Деградирани (2009) - nisam uspeo da ga nadjem na imdb, sta znam,... ne mogu da kazem da je film los, ali je cak i za mene malo previse taeenage u nekim situacijama, i sam kraj opet ne mogu da kazem da je los ali nije po mom ukusu. 6-7/10

Edited by lancemi3d
  • Upvote (+1) 1

Taj miris kaseta kad se embeduje, ostaje zauvek. U mom lokalnom klubu koji se zvao Panda, imali su dva reda kaseta gde je kao žanr bio naveden samo "Brus Li filmovi" \o/.  U osnovnoj školi skupimo se par nas u petak, uzmemo 3 plus 1 besplatnu kasetu i do nedelje odgledamo sve po tri puta

Tacno, gotovo sam siguran da se zvao Frog. Takodje da, meni koliko je ostalo u glavi debeljuca je radio ne mnogo visok sa bradom i malo duzom kosom ako se ne varam, no nisam siguran. Ko bi rekao, mislio sam da taj video klub uopste nije bio toliko popularan, a secam se da je bilo preeeevise kaseta, stvarno previse. 

I posle par sati ukočenog "samo još pet minuta, ma opušteno, neću zaspati" pod klimom sna gde sam sanja neke gadosti po bolnicama ala "lepaselalepogore, day present scenes", Ant-Man mi je vrh vrhova film. Odlična zsbava, sabijaju i Rudd i Douglas i naravno ženska prepička, toliko mnogo nebrojeno puta gorivnija nego u Hobbitu. 

Želim da snime još Ant-Mana, želim ds ga ubace u koji god sledeći MCU film, jako je gotivno ispao i jako je zabavan, na stranu što je heroj koji jebe mame, sve tako mali, ali kao što u filmu kažu " kao metak".

Slučajno sabijanje Falcona (pa i zbog toga valjanje na meksiksnac broa u sceni ns krsju) kao i  (ovde sam opet zaspao na kratko sad i zaboravio šta sam hteo da napišem)

U svakom slučaju, swe hohwale, over, aut, mejdej, svesnost on fire, Ant-Man car, laku noć

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Odgledah posle ko zna koliko godina ponovo, Return (2003) - http://www.imdb.com/title/tt0376968/ ... Fenomenalan  film, malo glumaca, pocevsi od klinaca pa do svih ostalih sve je na visokom nivou, "cale" od klinaca je cak glumio i u Teritoriji koju mislim da sam preporucio gore iznad. Kamera odlicna.

Ja sam skapirao da je na kraju ipak mnogo bilo vaznije imati ta dva-tri dana s ocem kog nisu imali ceo zivot za zivot dalje, mnogo vise nego predpostavljam novac koji je hteo da im da, sta god bilo u kutiji

I naravno, obecah da cu da odgledam neki od ovih Azijskih koje ste mi preporucili, odgledao sam Memories of Murder (2003) http://www.imdb.com/title/tt0353969/ - Hvala za preporuku, stvarno odlican film. Ne znam sta bi rekao, ja najvise volim ovakve filmove, kad se resavaju ubistva i slicno. Svako ko ga nije odgledao, a voli zanr, ne moze da promasi! 

Гледао сам пре пар дана "The Man from U.N.C.L.E." и могу само да потврдим да је филм врхунски и да бих га препоручио сваком, па чак и по цени да плати карту.

upravo htedoh da napisem, gledali ga pre neki dan , odlican !:)

plati kartu.

sigpic7722.gif

SAN ANDREAS

ADTnuai.jpg

Najbolji film katastrofe iz 80-ih, koji nije snimljen 80-ih. Sve je nešto u tom fazonu, plitka i površna radnja, zemljotresi koji se pojavljuju kada je to zgodno za dalje odvijanje scena, tanki likovi oko kojih se vrti sve, kao da sami žive u tom svetu (osim par scena sa random ljudima). Specijalni efekti iznenađujuće loši na početku, ali kako film odmiče počnu da se prepliću sa spektakularnim scenama razaranja koje su sasvim zadovoljavajuće odrađene. Dvejn Džonson neočekivano dobar u par mirnijih, emotivnijih scena, dok u drugima i ne radi bog zna šta, osim što pokazuje svoje napumpane mišiće.

Odgledah posle ko zna koliko godina ponovo, Return (2003) - http://www.imdb.com/title/tt0376968/ ... Fenomenalan  film, malo glumaca, pocevsi od klinaca pa do svih ostalih sve je na visokom nivou, "cale" od klinaca je cak glumio i u Teritoriji koju mislim da sam preporucio gore iznad. Kamera odlicna.

haha pročitah na brzinu pa se "podsetih" i odgledah  Returner http://www.imdb.com/title/tt0339579/

Nema naučno fantastičnog filma koji nije "pomenut" u Ritânâ kako je orginalni naziv.

Gledao sam ga u subotu u bioskopu. Film je jako dobar, pogotovu ovaj ludak rezira super i to mi je nekako najbolji detalj, neke scene su prosto maestralne i s muzikom i s montazom i svime, mnogo bolje od bilo kakvih skorijih cisto americkih akcionih filmova. S druge strane prica mi je malo previse predvidiva, da ne stavljam sad spojlere, ali mi je to najslabiji deo filma. Sta znam, nisam siguran da vredi 1.000 dinara karata u bioskopu, ali svakako vredi pogledati :)

Heghlu'meH QaQ jajvam