Zwerko Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Ja sam sinoc placao sve regularno, mozda ima veze i do banke iz koje je kartica, moja je Inteza. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) Resio sam problem,pozvao sam ih preko skype i pruzio im informacije koje su trazili i otkljucali su mi nalog,kazu da se to desilo zato sto je neko nekoliko puta pokusao da se uloguje a nije znao sifru ima dost ljudi koji se bave krekovanjem acauntova i tim stvarima pa nije ni cudo. Evo vam broj +18882211161 ako vam bude trebalo besplatan je poziv prvo pricate sa govornim automatom,a zatim kazete govornom automatu da vam da operatera. Ja cu ih u buduce samo preko skype kontaktirati ako mi bude trebao paypal support. Edited December 11, 2014 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 (edited) http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=12&dd=15&nav_id=936574 To be continued... Edited December 15, 2014 by деки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 То је таутологија. Кад каже нема никаквих препрека то значи да у ствари има некаквих препрека :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 То је таутологија. Ne, to je srpski jezik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=12&dd=15&nav_id=936574 To be continued... Sad sam zbunjen. Debeli kaže imaju ograničenja. Njegov gazda kaže da nemaju. Kome verovati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 controversy continues... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 umrsile se procedure :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 ПП нема проблема и свако ко друкчије каже клевеће и лаже, нашу осетиће пе..ехехехехе... ;) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Pa jel vam lepo kažu da za PP nema problema, takoreći matematički precizno Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/550570/Pejpal-konacno-funkcionise-u-Srbiji Pejpal konačno funkcioniše u Srbiji Proverio sam kod sebe na nalogu i deluje da radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 3,9% + 0.35e je uglavnom fee za us, nemacku, francusku... a withdrawal 4e :D Dranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 (edited) Cim je stigao odma resli da mi ga hakuju. Edited April 14, 2015 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 https://twitter.com/valex/status/587699636036624384 :DDDDDDDDDDDDDDDDd Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Opa, nešto nešto platni promet u stranoj valuti Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Hahaha. Jel to sad fazon - ako oćeš nekoga od lokalnih da zajebeš samo mu pošalješ 1 evro? :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 pijem pivo i samo vas gledam... 2 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 pijem pivo i samo vas gledam... Sta je Drale sad ipak mozes da imas racun u inostranstvu i da imas promet u stranoj valuti? :) Ovde se zapravo i vidi kolika smo banana drzava jer ne mozemo nista sistemski da resimo nego sve tako seci usi krpi dupe metode. Vec vidim kako im Torbica i ostali drze predavanja u NBS kako treba da funkcionise platni promet u 2015. godini, e Drale sta ces docekati da ti Torbica drzi predavanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 naravno da ne možeš, to je suprotno odredbama nekoliko zakona, a ti zakoni imaju kaznene odredbe. dakle, pijem pivo i gledam. napisati prijavu je 15 minuta posla. pozdrav Dei, zadrži se ti na sjeveru Njemačke... one koji će da idu na sud treba uputiti na Torbicu i tebe da im održite predavanja. tu ste najjači. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 dakle, pijem pivo ispred dragstora nabrzaka i gledam na telefonu foxxxeddd 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 naravno da ne možeš, to je suprotno odredbama nekoliko zakona, a ti zakoni imaju kaznene odredbe. dakle, pijem pivo i gledam. napisati prijavu je 15 minuta posla. pozdrav Dei, zadrži se ti na sjeveru Njemačke... one koji će da idu na sud treba uputiti na Torbicu i tebe da im održite predavanja. tu ste najjači. Nesto ne verujem da ce do tih prijava da dodje. Inace ne znam da li ste znali ali ako drzite menjacnicu NBS vam instalira piratsku verziju windowsa 2000 a softver skida kursnu listu preko modemske konekcije. Sramota za takvu instituciju da tako funkcionise preko stapa i kanapa. Meni deluje da imate previse diletanata tamo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 dakle, pijem pivo i gledam. napisati prijavu je 15 minuta posla. A nekada si samo mene hteo da hapsis... ljubomoran sam! NBS vam instalira piratsku verziju windowsa 2000 a softver skida kursnu listu preko modemske konekcije. Potpuno sam siguran da NBS nije bas preterano IT pismena institucija, ali ovo tvoje nema smisla, zasto bi ti NBS instalirala operativni sistem na racunar? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 (edited) A nekada si samo mene hteo da hapsis... ljubomoran sam! Potpuno sam siguran da NBS nije bas preterano IT pismena institucija, ali ovo tvoje nema smisla, zasto bi ti NBS instalirala operativni sistem na racunar? :) Pa stvarno je tako bio sam prisutan kad je lik zvao njihovu podrsku pa je morao da nosi komp tamo da mu instaliraju softver. Kad sam pogledao ono piratski windows 2000... Ne radi se o tome da li je it pismena institucija ili ne, vec da je to institucija i da to ne kosta ne znam koliko da imaju normalan softver i normalno uredjen sistem. To je klasican javasluk i amaterizam i to nema nikakve veze ni sa parama niti sa bilo cim drugim. To je modus operandi po kome maltene sve funkcionise. Samo se krpi i radi od danas do sutra... Jednom recju sramota i tuga. Edited April 15, 2015 by majstor bora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts