Lucky Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Bravo za sve dobročinitelje na ulicama grada! Neka strašna gužva sad bila u svim pravcima i svim delovima grada, valja petak pa su svi ispospajali šta se ispospajati može od ovih praznika, pa sad begaju što pre kući da odu negde na put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 kupio sam u super veru pekarski krompir i neku piletinu u sosu sa senfom i belim lukom, pecurkama i jos necim... cak sam i zakacio 2 parcenceta mesa "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Aco dao sam ti plus. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Da li je neko od vas drugara ikada skuvao zeciji paprikas u kotlicu ? Ako jeste, voleo bih da cujem nacin pripreme i da li je bolje spremiti paprikas ili sve to lepo baciti u rernu i ispeci zajedno sa krompirom ? Aco, dao sam ti + iz razloga sto si pravi primer omladini.. Na mladima svet ostaje, IDEMO !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Браво Ацо, браво. Сунчан дан, рада пун а по кампусу пијане дечије гузице вире иза сваког грма. Дан маслачка :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 bice sad drkanje sa porudzbinama. najveca debilana mi je to sto da bi ocarinio nesto moras da platis speditersku sluzbu 50e. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Da li je neko od vas drugara ikada skuvao zeciji paprikas u kotlicu ? Ako jeste, voleo bih da cujem nacin pripreme i da li je bolje spremiti paprikas ili sve to lepo baciti u rernu i ispeci zajedno sa krompirom ? Aco, dao sam ti + iz razloga sto si pravi primer omladini.. Na mladima svet ostaje, IDEMO !! :) ne moze to u rernu. kotlić mora. luk, kuvate dok se ne otopi, dodate vode, proključa, ubacite zeca i dodate zacina pred kraj, i tokom kuvanja. lovorov list, malo slatke tucane parike, bibera, i ako volite na kraju tegla dzema od kajsija radi sjsne arome, keep it simple i nema greske 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sekira Posted April 26, 2013 Popular Post Report Share Posted April 26, 2013 Da li je neko od vas drugara ikada skuvao zeciji paprikas u kotlicu ? Ako jeste, voleo bih da cujem nacin pripreme i da li je bolje spremiti paprikas ili sve to lepo baciti u rernu i ispeci zajedno sa krompirom ? Evo ti How to zeciji paprikas u tri koraka: 1. udari zeca autom (nezno da se ne raspadne) i ubaci ga u gepek 2. ispangluj zeca 3. napravi paprikas Nista lakse! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Podeli recepturu sekiro :D Kupio sam juce 2 zeca od po 1 kg i 800 grama per zec pa bih da jednog zekana bacim u kotlic.. Igorov recept mi ne izgleda tako lose ali bih voleo da cujem misljenje i ostalih rur kulinara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 pa to je to, nema tu mnogo filozofije Ja sam dodavao i sargarepu u luk. Sitno iseckan luk i sargarepu prelijes sa uljem u kuvas dok se ne pretvori u kasu. Potom dodas vode, meso i zacine. Možes dodati i piletine ili svinjetine ako neko ne voli zecetinu. Lovorov list, paprika i biber su klasika, aa ko volis ljuce dodas i jednu ljutu papriku da se krcka. Ako volis gusce, onda dodas sitno seckanog krompira koji bi trebao da da gustinu a mozes i krupnijeg krompira koji se nece raspasti i bice dobar za jelo uz meso. Nisam cuo za ovo sa dzemom, mi sremci ga volemo na lebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted April 26, 2013 Popular Post Report Share Posted April 26, 2013 ja umem da namazem pastetu na hleb 3 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Posle 3 sata na nogama u autobusu, Bor sweet Bor ! Jos me keva docekala sa mladim krompirima i mesom plus jagode i slag, jedna je majka Edited April 26, 2013 by ArktickaLubenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Hvala na savetima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Jeo sam jednom zecetinu, bilo je ukusno al nekako mi zao da jedem male zekonje :(. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Evo ti How to zeciji paprikas u tri koraka: 1. udari zeca autom (nezno da se ne raspadne) i ubaci ga u gepek 2. ispangluj zeca 3. napravi paprikas Nista lakse! Sekira drug. Ovako moj cale lovi, u 2 navrata je donosio zeca kuci. Nishta sladje nisam jeo. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Kao jedva cekam vikend, dodje vikend i ja se zabodem kod kuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Zgazio mi palac Dovla sinoc na basketu...sad me boli kad ga savijam :( Inace, lepo jutro, prija svezina....posle ce verovatno da bude kuvanje... Morao je on da iskuka na forumu nja nja nja :P :) sreća onda što makar ima 55 kilograma pa nije bio preveliki pritisak! Sad imam stomak i 82 kg :( zaboravio si? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Morao je on da iskuka na forumu nja nja nja :P :) Sad imam stomak i 82 kg :( zaboravio si? Pa jeste, al dodaj na to i silu prilikom doskoka, posto si bio negde u vazduhu pre samog pada :D moram malo da kukam :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Morao je on da iskuka na forumu nja nja nja :P :) Sad imam stomak i 82 kg :( zaboravio si? Ja hteo da ti pomognem kod žena, da ne misle da si debeljko!Spava mi se inače a rado bih jednu dotu opikao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Ne znam da li sam ovo već pominjao ovde, ali znam da sam se nekom žalio. Pošto sad živim u domu koji je delom i za studente sa posebnim potrebama, često sam u prilici da nekom ko je u kolicima/slep/šta već pomognem u smislu otvorim vrata, ponesem nešto i slično, kad god vidim da nekom treba realna pomoć. I uglavnom mi se ljudi zahvale i sve kul, ali ima i nekih koji me baš bace u bedak, ponosni invalidi koji mi se polu izdrkaju ako probam/se ponudim da im pomognem kada vidim da se negde cimaju, a oni onako arogantno me odgone i polu su nadrkani što sam im ponudio pomoć, kao da nisam imao jebenu dobru nameru. To mi se 2-3 puta desilo i polu me nadrka, a polu loše istripuje jer posle ne znam da l' nekom da pripomognem ili ne kad vidim da zatreba... Edited April 26, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 neki ljudi su u fazonu da rade sve sami, iako imaju hendikep. pitaj da li treba pomoc, i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 ovo mi je zaista bio deo ngo treninga :D ako vidis da se covek cima, pitaj je li treba pomoc, ali u istom kontekstu kao da si na primer video tipa da pokusava sam da unese ormar u stan The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 prosle godine sam prolazio sa drugarima balkanskom i neki stariji covek nas startuje kao "momci, je l' moze pomoc da ubacimo decka u kolica?" i udjem u zgradu sa drugom. decko sedi na stepenicama i valjda nisu uspeli (cale i majka) da ga popnu uz stepenice i smeste u lift, a pritom lik ima fazon 100kg i barem 190cm. i nista, ubacimo ga mi, i zahvaljuju nam se njegovi, a on mi pruza ruku i kao "sta reci.... hvala ti brate". i ta kratka recenica me poprilicno sjebala tad. i onda izadjes ispred i vidis gomilu idiota u kolima od po sto hiljada maraka, bahate likove, itd. tuga =/ inb4 csb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 pazi sad csb! danas izlazim sa posla i pored zgrade protrčava pravi srndać (ili mladi jelen, ne razumem se) u očiglednom bunilu pošto deluje uplašeno i nekako baca noge na sve strane. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted April 26, 2013 Popular Post Report Share Posted April 26, 2013 pa mahao sam ti ! 3 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts