Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

pa gde ti studiras jbt, u tenesiju? :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

koja je fora da se ljudi zene sa 24 godine, ne cujem to prvi put?

a sto nas nisi pozvao ti pisemo jedan minus u glavama!

Ne znam, zaista ne znam. Vrsnjaku iz detinjstva sam pre godinu dana najiskrenije rekao kako mislim da previse brza, i onda me nije zvao na svadbu, izbrisao sa fegbuka i odjebao iz zivota.

A nisam vas zvao zato sto sam mislio da ce biti ITS A TRAP. Ono, jos mi je ova rekla da povedem drugare, a posto ne znam curu dugo, mislio sam da ce biti gomila debelih dlakavih riba, pa nisam hteo da vas bacam u vatru bez potrebe. :(

dakle istina je za čedu i arapina :tf:

za arapina da, a ceda se leci od alkoholizma, pa ne ide vise po takvim okupljanjima. Iskreno, Cho je najgori rilejshonship gej peder, a i malog mareta je navatala neka ruskinja, krenuli da zive zajedno i sad vise nema zivot :(

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

A nisam vas zvao zato sto sam mislio da ce biti ITS A TRAP. Ono, jos mi je ova rekla da povedem drugare, a posto ne znam curu dugo, mislio sam da ce biti gomila debelih dlakavih riba, pa nisam hteo da vas bacam u vatru bez potrebe. :(

laze 100%, nije hteo da deli

Ne znam, zaista ne znam. Vrsnjaku iz detinjstva sam pre godinu dana najiskrenije rekao kako mislim da previse brza, i onda me nije zvao na svadbu, izbrisao sa fegbuka i odjebao iz zivota.

Pa lepo je i uradio, ko da je tvoja stvar sta on radi sa zivotom pa mu trebas da ga savetujes, lol. Gubi pls.

Get smart or die dumb!

Nije lepo uradio, lik je ispao žešći retard. Da je to ok lik, da je ČOVEK, rekao bi mu nešto na fazon "ok Marko, to je tvoje mišljenje jebi ga, ja ne mislim tako, ženim se i to je to. Uostalom šta tebe boli kurac?", i to je to, na tome se završava, bez tih klinačkih brisanja sa fejsbuka i odjebavanja iz života...

pa gde ti studiras jbt, u tenesiju? :)

у тенесију је мемфис, колеква којекакве врхунске музике и џека данијела!

ал зато у кентакију, рецимо, нема ничега осим муншајна.

Niga pliz.

Da mi dodje bilo ko iz cista mira bez da sam ga pitao... da mi iznosi misljenje kako zivim svoj zivot, rekao bih mu da odjebe.

Ok, rekao bi mu "odjebi" ili "odjebi iz mog života" ? Zato što u prvom slučaju već sutradan možeš opet biti u ok odnosima sa tom osobom i to je ok... meni je besmisleno da nekog odjebeš skroz iz života zbog toga što ti je jednom rekao nešto što se tebi nije svidelo. Nisam siguran da li je to "nesigurno lezbejstvo", ali nešto "nesigurno" sigurno jeste.

ja sam vise bacio foru da su ceda i arapin momak i momak. kaka alkoholizam, kakve veze duge, sta je ovo gde se nalaim

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pa lepo je i uradio, ko da je tvoja stvar sta on radi sa zivotom pa mu trebas da ga savetujes, lol. Gubi pls.

Da glupo je sto sam mu skrenuo paznju na ulazak u brak sa 23 dine bez stalnog zaposljenja i zavrsenih studija, sa devojkom koja je 3 godine mladja i pokusava da zivi neku dizni bajku, a sve to zato sto se vodim jos glupljim primerima debila koji naprave decu u tim godinama i razvedu se posle 2 godine. Neverovatno sam glup sto sam uopste spomenuo bilo sta decku koga znam od svoje 4te godine zivota.

ja sam vise bacio foru da su ceda i arapin momak i momak. kaka alkoholizam, kakve veze duge, sta je ovo gde se nalaim

pls :D

• Upvote (+1) 2

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Normalno je da se prijatelju kaze 'odjebi iz mog zivota' kada ti da dobronameran i krajnje prijateljski savet da razmislis o necemu jos jednom pre nego sto doneses odluku jer treba da 'gleda svoja posla'?

Gde se nalazim

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

to sto je markov ortak uradio mi smrdi na situaciju da je balvan , odmah nakon njihovog razgovora, otisao i ispricao sve ribi a onda se nastavak price zna.

Emil epski fejlovao :D

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...