dvnityCker Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 pa gde ti studiras jbt, u tenesiju? :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 koja je fora da se ljudi zene sa 24 godine, ne cujem to prvi put? a sto nas nisi pozvao ti pisemo jedan minus u glavama! Ne znam, zaista ne znam. Vrsnjaku iz detinjstva sam pre godinu dana najiskrenije rekao kako mislim da previse brza, i onda me nije zvao na svadbu, izbrisao sa fegbuka i odjebao iz zivota. A nisam vas zvao zato sto sam mislio da ce biti ITS A TRAP. Ono, jos mi je ova rekla da povedem drugare, a posto ne znam curu dugo, mislio sam da ce biti gomila debelih dlakavih riba, pa nisam hteo da vas bacam u vatru bez potrebe. :( dakle istina je za čedu i arapina za arapina da, a ceda se leci od alkoholizma, pa ne ide vise po takvim okupljanjima. Iskreno, Cho je najgori rilejshonship gej peder, a i malog mareta je navatala neka ruskinja, krenuli da zive zajedno i sad vise nema zivot :( Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 A nisam vas zvao zato sto sam mislio da ce biti ITS A TRAP. Ono, jos mi je ova rekla da povedem drugare, a posto ne znam curu dugo, mislio sam da ce biti gomila debelih dlakavih riba, pa nisam hteo da vas bacam u vatru bez potrebe. :( laze 100%, nije hteo da deli Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 синоћ сам се обезданио од алкохола са дедом тако да би слаба вајда била од мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 frontmene treba da budes liaison izmedju rurovaca i klinaka koje klinkuju prosao sam sinoc prvi put preko mosta na adi o/ nisi se smorio kada si video di su vasi novci i na sta su potroseni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Nešto ne verujem da će te klinke koje Marko viđa naročito da se obraduju kad vide rurovce :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 ohai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 liaison bez ikakve namere da te namerno uhodim (bing fore, jel'te), da li je moguće da ti stvarno koristiš ovakve reči? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Dobrivoje moras malo da se opustis, srsly. Jebeni online forum i virtuelna zajebancija, koristim svakakve reci u tim situacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Ne znam, zaista ne znam. Vrsnjaku iz detinjstva sam pre godinu dana najiskrenije rekao kako mislim da previse brza, i onda me nije zvao na svadbu, izbrisao sa fegbuka i odjebao iz zivota. Pa lepo je i uradio, ko da je tvoja stvar sta on radi sa zivotom pa mu trebas da ga savetujes, lol. Gubi pls. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Nije lepo uradio, lik je ispao žešći retard. Da je to ok lik, da je ČOVEK, rekao bi mu nešto na fazon "ok Marko, to je tvoje mišljenje jebi ga, ja ne mislim tako, ženim se i to je to. Uostalom šta tebe boli kurac?", i to je to, na tome se završava, bez tih klinačkih brisanja sa fejsbuka i odjebavanja iz života... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Niga pliz. Da mi dodje bilo ko iz cista mira bez da sam ga pitao... da mi iznosi misljenje kako zivim svoj zivot, rekao bih mu da odjebe. 1 Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 pa gde ti studiras jbt, u tenesiju? :) у тенесију је мемфис, колеква којекакве врхунске музике и џека данијела! ал зато у кентакију, рецимо, нема ничега осим муншајна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Niga pliz. Da mi dodje bilo ko iz cista mira bez da sam ga pitao... da mi iznosi misljenje kako zivim svoj zivot, rekao bih mu da odjebe. Ok, rekao bi mu "odjebi" ili "odjebi iz mog života" ? Zato što u prvom slučaju već sutradan možeš opet biti u ok odnosima sa tom osobom i to je ok... meni je besmisleno da nekog odjebeš skroz iz života zbog toga što ti je jednom rekao nešto što se tebi nije svidelo. Nisam siguran da li je to "nesigurno lezbejstvo", ali nešto "nesigurno" sigurno jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Ja sam ovde s ciganinom najlepšim iz Togfua. Mnogo se vređate ko neke strine, men d fak ap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 ja sam vise bacio foru da su ceda i arapin momak i momak. kaka alkoholizam, kakve veze duge, sta je ovo gde se nalaim You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 u buretu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Pa lepo je i uradio, ko da je tvoja stvar sta on radi sa zivotom pa mu trebas da ga savetujes, lol. Gubi pls. Da glupo je sto sam mu skrenuo paznju na ulazak u brak sa 23 dine bez stalnog zaposljenja i zavrsenih studija, sa devojkom koja je 3 godine mladja i pokusava da zivi neku dizni bajku, a sve to zato sto se vodim jos glupljim primerima debila koji naprave decu u tim godinama i razvedu se posle 2 godine. Neverovatno sam glup sto sam uopste spomenuo bilo sta decku koga znam od svoje 4te godine zivota. ja sam vise bacio foru da su ceda i arapin momak i momak. kaka alkoholizam, kakve veze duge, sta je ovo gde se nalaim pls :D 2 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Normalno je da se prijatelju kaze 'odjebi iz mog zivota' kada ti da dobronameran i krajnje prijateljski savet da razmislis o necemu jos jednom pre nego sto doneses odluku jer treba da 'gleda svoja posla'? Gde se nalazim "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) to sto je markov ortak uradio mi smrdi na situaciju da je balvan , odmah nakon njihovog razgovora, otisao i ispricao sve ribi a onda se nastavak price zna. Emil epski fejlovao :D Edited March 10, 2013 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Zamisli male pedere oce steam da mi haknu jebem ih u usta mala bezobrazna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marks Posted March 10, 2013 Popular Post Report Share Posted March 10, 2013 jbt zamishljam i nerviram se 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 jbt zamishljam i nerviram se Druzhe NAPAD PANIKE SAM DOBIO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Mozda su veliki pederi "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Mozda su veliki pederi ma gde su veliki, klinci neki retardi 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts