Zwerko Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Meni se ovo svidja vise nego Megane novi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 i reno krenuo putem "daj da nam sva kola isto izgledaju".Realno mnogo bolje izgleda nego raniji modeli scenica jebeno uzasno ruzan auto... Ovaj i nije toliko ruzan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 tu se slažemo, ja nikad nisam razumeo ljude koji su uzimali tog senika. meni to isto kao multipla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 ne bih išao tako daleko, postoji samo jedan automobil koji je u klasi sa multiplom, a to je naravno pontiac aztec.nego, ovaj novi senik na slici ne liči na kombi, ako im je to uspelo i IRL, onda su ispunili osnovni preduslov kod dizajna minivanova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 zaboravio sam na to carsko vozilo koje je posle deluje iskopirao i mučeni ssong yang sa onim svojim kvazimodom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Meni je lep novi Scenic, a i od ranije mi je dobar novi Espace... mada su mi enterijeri loši, posebno kod novog Talismana i Megana novog. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 BENTLI U PRVOJ POSETI BEOGRADUSpektakularna mašina, koja pokreće 5. Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION, spremna je za start. Ovaj najreprezentativniji i najrobusniji ovogodišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije predstaviće se posetiocima tokom sedam dana, od 17. do 23. marta 2016. godine, u čak šest hala Beogradskog sajma.U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i kompanijom DDOR Novi Sad, generalnim sponzorom ove manifestacije, organizator Beogradski sajam ponudiće kompletnu automotivnu industriju, najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja.Najavljen je rekordan broj automobilskih brendova, među kojima će, nema nikakve sumnje, najveću pažnju privući već tradicionalna iznenađenja u premium segmentu, koji će, sa svojom aktuelnom ponudom, predvoditi Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Infinity. Tako će, svim svojim sjajem i neverovatnim performansama, i to u svom prvom pojavljivanju na Beogradskom sajmu, posetioce sigurno očarati i ekskluzivni svetski brend Bentley.Svi vodeći svetski proizvođači, odnosno brendovi automobila i lakih privrednih vozila, koji posluju na domaćem tržištu, biće posetiocima na raspolaganju u halama 1 i 4 Beogradskog sajma. Brojna iznenađenja spremna su i za ljubitelje motocikala, jer se na sajam Motopassion vraćaju neki renomirani brendovi. Uz već tradicionalno prisutne svetske motociklističke veličine kao što su Harley Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Sym, Sprint i marke iz Piaggio Grupe (Vespa, Gilera, Aprilia, Piaggio, Scarabeo, Derbi i Moto Guzzi), posle dugogodišnje pauze domaćoj publici će se u hali 3 Beogradskog sajma predstaviti najnoviji modeli motocikala Ducati, Kawasaki i Kymco. Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a ulaznica za “Family Day” (roditelji sa decom do 16 godina) - 500 dinara. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 BENTLIJI ZAKLJUČANI Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Boze, ova Tojota....Toyota C-HR 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Ovo liči na mešavinu Juke-a i Civic-a. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 mene malo na onu mazdu podseca, tipa cx3 ili kako se zove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Meni je ovo Honda HRV Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Juke na steroidima, ekstra je Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 sto se meme tice, jos od supre i camrija, tojota nije napravila lep auto (Camri iz 94) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 gt86?hilux? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Ma prelep je hilux :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Sta mu fali? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 My dicky ticker! Koja lepota! pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Mozda si subjektivan? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 nije hilux lep auto mohI :Dali s obzirom da ni ne cilja da bude lep moglo je da se desi da ispadne i ružniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 ovaj prota pravi politicar :Dbtw, meni je tojota celica bas ruzna recimo kad vec hejtujemo tojotu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Lexus LFA ako već biramo. A hilux je najbolji auto na svetu za ono za šta je napravljen ali lep nije :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 gt86?hilux?jes, gt86 jeste isto lep. hilux je ok medju kamionetima. jos ako imas preduzece koje razvozi butan boce, pa sevap da ga imas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Lexus LFA ako već biramo. A hilux je najbolji auto na svetu za ono za šta je napravljen ali lep nije :cPa ako uzmeš da je najlepši auto nešto nalik ferariju ili lamborghiniju onda nijedan džip nije lep, ali meni je ovo dobar dizajn za džipa za razliku od land kruzera. Ne znam eto navedite lepe džipove onda pošto ja nisam vidjao nešto mnogo lepše od ovoga. A prota sa kabrio golfom molim da svoje bosansko mišljenje zadrži za sebe. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts