Junkie Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 reno kashika? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 (edited) novi pastuv - Ferrari 488 - prvi ferari sa centralnim motorom i turbopunjachem josh od vremena f40 - 3,9l V8 (3900 / 8 ~ 488 ) , 661 ks Meni se vizuelno bash svidja, deluje kao dosta agresivnija evolucija 458, sa velikim (i pozitivnim) uticajem LaFerarija Edited February 3, 2015 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 odličan ferrari, a za one koji nemaju toliko para: želja svih - novi fokus RS! 2,3 ekobust iz Mustanga sa oko 330 KS i sada sa 4WD a tu je i nova korsa opc 1,6 turbo 210 KS 280 Nm 230 km/h retko kad se desi, ali mislim da je ovo taj slučaj - prethodni model je vizuelno dopadljiviji da ne kažem lepši od novog, bar ja tako mislim...? bar na ovim prvim slikama Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 odličan ferrari, a za one koji nemaju toliko para: želja svih - novi fokus RS! 2,3 ekobust iz Mustanga sa oko 330 KS i sada sa 4WD Mislim da ce da pokida sa 4WD, a i ova prednja maska mu je mamojebacka! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 kod ferarija mi je jako čudan (blago rečeno) ovaj deo kod vrata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 predobro izgledaju i korsa i fokus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 A tek skoda ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 supeb jedan od boljih automobila ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 kili vs. rl s22e01: new horizons Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 koliko li ce para biti ovaj fokus rs:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 35 iljada, ako i budes dospeo na listu cekanja ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Ja nadjoh neku cenu od ispod 30.000 funti, sto je oko 40k evra, mislim da je to realnije s obzirom da je Focus ST vec 27-28.000. Ali ne znam sto mislis da ce biti lista cekanja, pa nije ovo limited serija? Nju bi trebalo da izbace tek posle :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Najavljeno za 2018, još jedan proizvođač se predao :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 ovo je samo retardirano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Ролс караван . Шта ли ће Џереми да му уради :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 ma neće valjda! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 VW SportCoupe Concept GTE odnosno, najava za buduci CC koji stize za godinu dana; bice duzi, siri i nizi od sadasnjeg, imace vise mesta pozadi i hibridni sistem kao opcional. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Ja sam juce video novog Pasata na ulici, pobogu koliko je ono ruzno. Ne znam, prethodna generacija mi sest puta bolja, a ni on mi se nije svidjao :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Novi Passat bukvalno moraš da kupiš u full-full opremi da bi izgledao koliko-toliko atraktivno i lepo, baš su seljaci. A kao najavljivali su da će B8 generacija biti kao premium proizvod i šta ti ja znam već.... marketing najobičniji. Elem, danas sam vozio Kiju svoju na servis i slobodno vreme dok sam čekao sam iskoristio da provozam pro_ceed GT, onaj sa 200 konja. Potpuno razočarenje, ni blizu ne vredi onih para što traže za njega! Jedino što mu valja jeste LCD tabla, odnosno brzinomer sa nekim tu raznim modovima... Astra 1,6 turbo 180 KS ili čak Golf 2,0 TDI 170 KS ga šiju što se performansi tiče bez ikakvih problema, a ogromna je razlika u odnosu na npr. BMW 125i ili 125d, odnosno Merc A250 ili A250 CDI, to su apsolutne zveri u poređenju sa ovim GT-om. Vrlo je stabilan to moram priznati, ali nikako nije "hot hatch". Eto... da znate :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Nije frka, ja ionako uzimam ST-a :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 ti uzimaš onog električnog :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 (edited) Novi Passat bukvalno moraš da kupiš u full-full opremi da bi izgledao koliko-toliko atraktivno i lepo, baš su seljaci. A kao najavljivali su da će B8 generacija biti kao premium proizvod i šta ti ja znam već.... marketing najobičniji. Ta full oprema mu dodje ovako nesto http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5937382/volkswagen-passat-b8-20-tdi-dsg-highline Skoro 40k evra!? Za passat!? Lol, da li su oni jebeno normalni :) Pa evo sad sam poredio, Insignia u slicnoj opremi nova 25k, mazda 6 oko 30, ovo je bukvalno cenovni rang A4/serija 3/C klasa...sto je mnogo, mnogo je http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/4781509/opel-insignia-cosmo-20d-163hp-5dr http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5143576/mazda-6-cd150-revolution http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5808717/mercedes-benz-c-220-bt Edited February 28, 2015 by Nigga wizard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 ajmo, još malo pa nestalo!http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5837438/ford-mustang-ford-power 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts