Zwerko Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 Mislim da tu ima i onog dela koga će ovo da pogodi - u smislu sad su oni objavili na Twitteru taj they-them video i sad će svi ti likovi da to hajpuju i da se oduševljavaju i ovo što kaže Laki da ubede nekog u svom okruženju da na osnovu toga kupi baš Audi a ne nešto drugo. S druge strane, osim tako random ljudi po netu koji će da hejtuju zbog cele SJW i ostale kulture, realno je mali negativan efekat toga - prosečnog kupca Audija baš zabole kako se obraćaju nekome tamo. Čak i da metnu neki ovaj šareni gej-diverse Audi u salon verovatno će gomila ljudi da prođe sa "što je ružna boja" i da kupi onaj koji je zapravo hteo da kupi. U tom smislu njima to može da bude samo plus a ne i minus pa što ne uraditi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 47 minutes ago, Zwerko said: Mislim da tu ima i onog dela koga će ovo da pogodi - u smislu sad su oni objavili na Twitteru taj they-them video i sad će svi ti likovi da to hajpuju i da se oduševljavaju i ovo što kaže Laki da ubede nekog u svom okruženju da na osnovu toga kupi baš Audi a ne nešto drugo. S druge strane, osim tako random ljudi po netu koji će da hejtuju zbog cele SJW i ostale kulture, realno je mali negativan efekat toga - prosečnog kupca Audija baš zabole kako se obraćaju nekome tamo. Čak i da metnu neki ovaj šareni gej-diverse Audi u salon verovatno će gomila ljudi da prođe sa "što je ružna boja" i da kupi onaj koji je zapravo hteo da kupi. U tom smislu njima to može da bude samo plus a ne i minus pa što ne uraditi. pazi, ima i toga a ima čak i toga da ako bi se neko hteo pobuniti ne bi ni smeo jer jelda, moraš biti woke 🙂 i onda na individualnom nivou neko može da odluči da ne kupi audi zbog ovoga, ali to su mizerni procenti tako da se ništa krupnije neće desiti. jedina fora je što niko ne kapira da sutra ako bi trend bio da se promovišu samo eskimi, onda bi audi podržavao samo eskime i instant zaboravio na they-them 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 Moraću da krenem po mailovima da lupam nešto oko toga, čist da trolujem ljude. rur/rhey obraćanje ubuduće moliću 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 2 hours ago, Junkie said: Moraću da krenem po mailovima da lupam nešto oko toga, čist da trolujem ljude. rur/rhey obraćanje ubuduće moliću 😄 pa to 🙂 i ono ignorišeš im mailove ili kao "ne razumem izvinjavam se, možete da ponovite?" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 a šta će oni provocirani koji sad iz principa neće da kupe audi? 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 Evo ja se razmisljam da ga iz inata prodam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 21 minutes ago, dovlagsi said: a šta će oni provocirani koji sad iz principa neće da kupe audi? 🙂 sve kul, prešli smo odavno na Porsche Cayenne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 57 minutes ago, dovlagsi said: a šta će oni provocirani koji sad iz principa neće da kupe audi? 🙂 pa to ti kažem, mislim da je ta grupa tako kriminalno mala, da su izračunali da im nije nikakva ozbiljna pretnja 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 21 hours ago, Dule_smor said: Evo ja se razmisljam da ga iz inata prodam! Sta prodajes i kol'ko marki!? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 Ma kenjam malo, ne prodajem jos uvek, tek sam ga uzeo prosle god:D Al ako budes hteo nekad da ti doteram A7 V6 3.0 iz Njemacke javi! inb4, da preteknem togfua (da, znam da je za dzipove slika:)) Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 On 1/21/2022 at 8:22 AM, Lucky said: pa zato što neko mora ta kola i da kupi! 🙂 a kad odlučuješ između audi i bmw i merc možda se baš opredeliš za audi jer te razumeju! ne pričamo ovde direktno o tome da će 12ogodišnja non-binary riba da kupi audi, ali možda će njen ćale koji je normalan ali eto ona će biti srećna tj. neće da mu histeriše jer je kupio BMW koji joj se ne obraća sa they-them, a tu imaš i čitav lobi gej populacije i slično koji ima para i tako. Ma jok, tipican failed marketing da budu u trendu, dakle dobar marketing. Ionako svi kupuju po sajmovima za popust. Pravo pitanje je sto ovo nema na nalogu za saudi? moja pederska jadna firma kad je stavlhala ove woke boje (ne homo boje, pederi su posten svet), saudi accounti su ofc imali standardan logo. Mnogo jadno, posebno sto taj woke shit guraju likovi po firmama koji ne znaju gde biju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2022 Report Share Posted January 23, 2022 11 hours ago, f4ts0 said: Ma jok, tipican failed marketing da budu u trendu, dakle dobar marketing. Ionako svi kupuju po sajmovima za popust. Pravo pitanje je sto ovo nema na nalogu za saudi? moja pederska jadna firma kad je stavlhala ove woke boje (ne homo boje, pederi su posten svet), saudi accounti su ofc imali standardan logo. Mnogo jadno, posebno sto taj woke shit guraju likovi po firmama koji ne znaju gde biju eh, pa to je standard, pun net memea za sve firme 🙂 itd itd 🙂 11 hours ago, f4ts0 said: Ma jok, tipican failed marketing da budu u trendu, dakle dobar marketing. Ionako svi kupuju po sajmovima za popust. Pravo pitanje je sto ovo nema na nalogu za saudi? stavljaju gde naravno može da poboljša prodaju. naravno svi to znamo ali moje otkrovenje maks oko toga je bilo u USA kad sam bio u istom trenutku kad je bio pride u LA - svaka radnja koju možeš da zamisliš je bila pride obojena sa proizvodima za pride itd, od male pekare na ćošku sa kroasanima duginih boja do ono Rolexa koji ima pride limited edition. Uber otvori novu kategoriju za pride prevoz sa specijalnim popustom, Google ubacuje putanju tog dana u pride bojama umesto standardne plave ... Da ne pričamo nike, ovo ono, svi izlozi doterani itd. Samim tim, to će da se prodaje, rokamo po tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2022 Report Share Posted January 23, 2022 Skoda najbolji auto! Quote У Србији је током 2021. године продато 30.416 нових аутомобила, што је 16 процената више него 2020. Резултати би били бољи да поред пандемије није било проблема са несташицом возила на тржишту у Србији. Када је реч о најпопуларнијим аутомобилима на домаћем тржишту протекле године најтраженији били су "фијат" и "шкода". У протеклој години продато је око 1.200 "мерцедесa", око 600 "аудија" и 250 "ленд ровера", док се за БМВ одлучило око 800 купаца. Што значи да се премијум аутомобили без обзира на ковид и кризу у пословању траже. a evo i ovo, ako korona ne pomrsi planove! Quote После две године паузе, ове године увозници планирају да се у Београду одржи Сајам аутомобила од 12. до 15. маја. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 On 1/22/2022 at 10:43 PM, Dule_smor said: Ma kenjam malo, ne prodajem jos uvek, tek sam ga uzeo prosle god:D Al ako budes hteo nekad da ti doteram A7 V6 3.0 iz Njemacke javi! Možeš samo do zida da doteraš, ne treba dalje. hee Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 Dule, nisam znao da si menjao pasata ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 Jesam brate, ne ide vise da budem lubenicar sa kvantasa, ne voze to doktori po Njemacke heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 7 minutes ago, Dule_smor said: Jesam brate, ne ide vise da budem lubenicar sa kvantasa, ne voze to doktori po Njemacke heh daj slike! evo ja okačio dvaes' slika smarta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 14 minutes ago, Dule_smor said: Jesam brate, ne ide vise da budem lubenicar sa kvantasa, ne voze to doktori po Njemacke heh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 Ma imam samo par slika, nisam nigde ni kacio, tipa fejs i insta da ispadnem pravi ljakse gastos :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted January 24, 2022 Popular Post Report Share Posted January 24, 2022 3 hours ago, manson said: al u duletovom slučaju ide unatraške! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 3 hours ago, Dule_smor said: Ma imam samo par slika, nisam nigde ni kacio, tipa fejs i insta da ispadnem pravi ljakse gastos 😄 daj da vidimo svejedno, red je 15 minutes ago, Lucky said: al u duletovom slučaju ide unatraške! ovaj u prvom pravougaoniku u drugom redu mi liči na Igora 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 Ferrari 296 gtb, prvi V6 u istoriji Ferrarija (2,9 V6, kapirate)! Maltene isti motor ko u Duleta, čak ima 100 kubika manje! S tim što naravno ima pozadi elektro motor, te ima ukupno 830 konja 😁 pazi, 830 konja u Ferrariju koji je iz linije 355, 360, 430, 456 prethodnika 😬 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 9 hours ago, Highl1 said: ovaj u prvom pravougaoniku u drugom redu mi liči na Igora ahaha, jeste malo :)) 1 hour ago, dovlagsi said: pa ako su želeli da im automobil izgleda kao patka (životinja, ne muški polni organ) uspeli su! evo i zvanični logo: mada mi je prva asocijacija zapravo bila darkwing, ali sad vidim da on ima ljubičasti povez, mislio sam da je crn 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 2 hours ago, dovlagsi said: Maltene isti motor ko u Duleta, čak ima 100 kubika manje! I dalje cekamo slike da okaci. Ja sam mislio da je cela poente odlaska u DACH da se uzme Audi/BMW/Merc! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts