dovlagsi Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 ja ne znam VW lineup. evo sad da me pitaš nabroj ih sve, ne bih znao, časna reč. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 47 minutes ago, dovlagsi said: ja ne znam VW lineup. evo sad da me pitaš nabroj ih sve, ne bih znao, časna reč. verovatno ne znaju ni u VWu tako da si ok 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 9 hours ago, dovlagsi said: ja ne znam VW lineup. evo sad da me pitaš nabroj ih sve, ne bih znao, časna reč. a Mercedes i ludilo sa 18 SUV modela? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 57 minutes ago, togFU said: a Mercedes i ludilo sa 18 SUV modela? : ) ima neki mercedes SUV parkiran na nekom parkingu gde prolazim svaki dan i ja ne mogu da provalim koji je, i guglam mercedes suv modele i ne mogu da pronađem taj konkretan :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 E, jel se to nešto promenilo u naplati parkiranja od strane parking servisa? Jako dugo ne viđam više one što naplaćuju parking zaposlene, svakako ovde u kraju a mogao bih reći i širom grada. Ovde sam ih em "poznavao" em viđao stalno (prozor gleda na ulicu gde stalno prolaze) imali su i one svoje štekove gde bleje itd, ne viđam ih uopšte. Jel to preneto sad na oko sokolovo? I ako jeste, kojim putem ide, mislim, nema teorije da jedno vozilo napravi tako dobru putanju kao ovaj peške što roka plus da prođu u baš svaku ulicu itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 3, 2021 Report Share Posted August 3, 2021 Mislim da je to sve sad Oko Sokolovo, ne znam koliko je efikasnije ili ne, ali fakat rade isti taj posao. Meni je i dalje najveća retardacija što ne znam da li sam dobio kaznu kad nešto zaboravim da platim parking ili ne, dešavalo mi se da zaboravim i onda pošaljem sms poruku čisto da vidim da li sam dobio kaznu :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2021 Report Share Posted August 3, 2021 1 hour ago, Zwerko said: Mislim da je to sve sad Oko Sokolovo, ne znam koliko je efikasnije ili ne, ali fakat rade isti taj posao. Meni je i dalje najveća retardacija što ne znam da li sam dobio kaznu kad nešto zaboravim da platim parking ili ne, dešavalo mi se da zaboravim i onda pošaljem sms poruku čisto da vidim da li sam dobio kaznu 🙂 Pa imaš ovde search - https://www.parking-servis.co.rs/lat/edpk mislim da radi instant, tako da upišeš registraciju i vidiš da li imaš aktivne dnevne karte. otuda i cela priča da mislim da to sad radi oko sokolovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 1 hour ago, dovlagsi said: iju ja zaboravih na dakija i njegovo postojanje! 🙂 e lepota, da ga u zdravlju i sreći vozi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 Al ne znam ko je ovde dobio Merc?? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 A ko su ti ljudi? Jedan je pretpostavljam zaposleni u Mercedesu Srbija? I koji je to Merc inače? Sumnjam da bih ga kupio, i da imam pare 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 30 minutes ago, dovlagsi said: Al ne znam ko je ovde dobio Merc?? pa ako daki radi u mercu i može da dolazi na posao u maskirnom šorCu, onda ovaj drugi! 11 minutes ago, manson said: A ko su ti ljudi? Jedan je pretpostavljam zaposleni u Mercedesu Srbija? I koji je to Merc inače? Sumnjam da bih ga kupio, i da imam pare 🙂 mercedes je onaj neki što bi da bude SUV ali nije, ali je veliki, valjda se to zove crossover, pojma nemam. a ovaj ljud levo je daki, legenda foruma koju najviše ljudi odavde gotivi! mentionovao bih ga ali više ne znam koji mu je najnoviji user posle mora istih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 9 hours ago, Lucky said: a ovaj ljud levo je daki, legenda foruma koju najviše ljudi odavde gotivi! mentionovao bih ga ali više ne znam koji mu je najnoviji user posle mora istih! niko ne gotivi tog lika gotivili smo vitju npr! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 A vi vidite ko sad vozi merdžu! A vitja vrv i dalje vozi kiju na radkapne! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 3 hours ago, beba isus said: niko ne gotivi tog lika gotivili smo vitju npr! moraću da isključim sarkazam mod ondaK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 daki car! Inače, meni je taj mercedes jako, jako ružan 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 6 hours ago, Lucky said: moraću da isključim sarkazam mod ondaK! i ja isto! niko nije gotivio ni vitju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 58 minutes ago, beba isus said: i ja isto! niko nije gotivio ni vitju! ok, ajmo ispočetka onda a ovaj ljud levo je daki, čovek koga najviše ljudi odavde nije gotivio! mentionovao bih ga ali više ne znam koji mu je najnoviji user posle mora istih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 1 hour ago, beba isus said: i ja isto! niko nije gotivio ni vitju! ja sam ga malo gotivio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2021 Report Share Posted August 10, 2021 On 8/5/2021 at 7:18 PM, mladenq said: ja sam ga malo gotivio! ne dovoljno, uvek je bio tužan! inače, vesti idu u dobrom smeru! Quote Belin kaže da je cena porasla kod svih automobila, te da nema razlike. "Nekoliko je razloga za poskupljenje automobila. Prvi razlog je što od prošle godine u Evropi važi standard Euro 6D ful, koji je doneo nove tehnologije obavezujuće u automobilima, a koje su same po sebi skupe. Drugi razlog je repromaterijal, koji je poskupeo. Čelik je na Svetskoj Berzi u zadnjih šest meseci poskupeo više od 50 odsto. Svaki automobil u sebi ima oko 25 odsto čelika u sebi, što znači da je četvrtina automobila poskupela 50 odsto", pojašnjava Belin. Ukazuje da kako tendencija ide, automobili će i dalje poskupljivati. No skočio i standard, pa: Quote U Srbiji je u prvih šest meseci ove godine prodato čak 28 odsto više novih automobila u odnosu na isti period prošle godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 ovo ako sjebu biće mrtvih! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 10 minutes ago, dovlagsi said: ovo ako sjebu biće mrtvih! haha, znači i tu je došlo vreme za retro revive :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 šta je bre ovo? 😞 doduše ajde render-koncept ko zna na šta će to da liči nekad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 2 hours ago, Lucky said: doduše ajde render-koncept ko zna na šta će to da liči nekad. verovatno možemo očekivati još više led igrarija na prednjem delu, ima da sijaju audiji kao jelka! svakako oni su prvi uveli one smešne led-ove pre desetak godina, koji su i izgledali kao nešto što su skinuli sa jelke, eto povratka korenima : )) na stranu to, ovako mi se sviđa generalno šta radi audi što se dizajna tiče, za razliku od BMW-a koji je prop'o skroz a i Mercedes će uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts