dovlagsi Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 Znate da je Astra G ovo, right? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 (edited) da, auto koji kakav takav, nije nadrkan preko svake mere, sa hiljadu nekih "urbanih" linija ovo sam guglao most sold cars 2022 evo uzmimo primer pezo, 306 pezo - KIDA dizajn 206 - isto dobar 207 - krecu da jedu govna i posle toga sve gore i gore, da bismo dosli do ovog ZUBA KOJI VIRI IZ FARA KAO OPASNA ZIVOTINJA GRAAAU a to je sve zato sto sad aute dizajnira PR tim 😄 Edited August 10, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 19 minutes ago, reki said: i posle toga sve gore i gore, da bismo dosli do ovog ZUBA KOJI VIRI IZ FARA KAO OPASNA ZIVOTINJA GRAAAU kad sam video da im je to zapravo i momenat marketinške kampanje znao sam da su otišli predaleko 🙂 bukvalno su napravili taj zub i onda nisu znali šta će i onda kao "šala je na nas" marketing kampanja gde klinci to izgovaraju 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 evo zanimljivog grafikona, Alfa kida sa samo dva performance modela u lajnapu 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 dva, ali kakva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 nisam znao ili sam zaboravio da je MG zvanično na našem tržištu https://instagram.com/mgmotorsrb?igshid=YmMyMTA2M2Y= PONOVO APEL ZA ADMINE DA OMOGUĆE IG EMBED Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 2 hours ago, dovlagsi said: nisam znao ili sam zaboravio da je MG zvanično na našem tržištu https://instagram.com/mgmotorsrb?igshid=YmMyMTA2M2Y= PONOVO APEL ZA ADMINE DA OMOGUĆE IG EMBED E pa da, ja ne znam da li sam napisao ili ne, ali video sam već par CarGo automobila da su MG. Pa pomislih da su nešto na foru uvozili, onda rek'o što bi to radili pa pogledah i ono stvarno ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 13, 2022 Report Share Posted August 13, 2022 On 8/9/2022 at 7:20 PM, Lucky said: šta hoćeš, M od Maserati u Rusiji je M od Moskvič! BTW, Moskvicev logo se nije menjao uopste. Nekako mi sada dizajnesrki deluje vise kul nego onda. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 13, 2022 Report Share Posted August 13, 2022 On 8/9/2022 at 7:14 PM, dovlagsi said: Grozno čoveče a da ima Opelov znak na masci bilo bi "wooow, kida!" 😄 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2022 Report Share Posted August 13, 2022 40 minutes ago, oddball said: a da ima Opelov znak na masci bilo bi "wooow, kida!" 😄 bukvalno si opisao dovlu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 13, 2022 Report Share Posted August 13, 2022 Samo ako je Insignia 😉 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2022 Report Share Posted August 14, 2022 Ahaha pa gde u jebenoj Ceskoj, tamo su oni krs autoputevi od betonskih blokova:Dhttps://mobile.twitter.com/EngineMode11/status/1558767521972584449?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1558767521972584449%7Ctwgr%5E6ce021c2da978b04e4f9d10d4bb0a64f377f336f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Frs.n1info.com%2Fauto%2Fpolicija-u-ceskoj-traga-za-vozacem-koji-je-na-autoputu-vozio-formulu%2F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2022 Report Share Posted August 14, 2022 21 minutes ago, Dule_smor said: Ahaha pa gde u jebenoj Ceskoj, tamo su oni krs autoputevi od betonskih blokova:D to ima i u tvoju njemačku čisto da budemo precizni! ali policija nije uspela da ga identifikuje, uopšte nemaju kamere svugde da vide gde je otišao bolid formule jedan jedini u državi otpr 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2022 Report Share Posted August 14, 2022 to ima i u tvoju njemačku čisto da budemo precizni!Samo u istocne Njemacke!A jel ste videli juce GTA: Mirijevo, Vudu javi se :Dhttps://www.facebook.com/717485268307882/posts/pfbid0bCUH8btrJM3AgDM545623Qc6oBtRmt3d8ejagLnyVytgLDdKvH7rweEmbJWD5N9Bl/?app=fbl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2022 Report Share Posted August 14, 2022 2 minutes ago, Dule_smor said: Samo u istocne Njemacke! nema više tih podela, izađi iz prošlosti! ili nemoj gledati toliko u budućnost! :)) 5 minutes ago, Dule_smor said: A jel ste videli juce GTA: Mirijevo, Vudu javi se 😄 joj, pa baš pomenuh da nisam skoro video neki jugo da se vozi kad evo odma' demanti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 https://www.theregister.com/2022/08/11/gm_makes_onstar_addon_mandatory/?td=rt-3a Quote General Motors charging mandatory $1,500 fee for three years of optional car features According to a GM spokesperson who spoke to the Free Press, the fee will be charged whether or not the customer activates OnStar Connected Services. When the three years are up, customers have the option to extend the service, but charges will not be applied automatically. tldr: GM CFO: Šta? Mi da plaćamo za telemetriju i prikupljanje privatnih podataka? LOL. Šaljite račun šupcima koji kupuju ovo naše smeće. Nećete servise? FU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 ko sto rekaoh, kometa odavno zakasnila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 jeeeeej, uskoro će sve da se naplaćuje! Quote Consumer Reports noted in late 2020 that Audi, BMW, Cadillac (a GM subsidiary), Porsche, and Tesla all had plans to add subscription features for certain services. GM's $1,500, three-year "add on" makes headlines for its cost and lack of flexibility, but it's hardly the only real-world example – or the priciest. Tesla, for example, charges $12,000 up front (or $199/month) for access to the Full Self-Driving beta. BMW also recently introduced an online add-on store for its vehicles in several countries, including Germany and South Korea. BMW's options include enabling heated seats for $18 a month, $8.50 for automated high beam switching, and more. These microtransactions only unlock access to capabilities already present in the vehicle. ali dobro, pazi, dok budu ljudi kupovali to će i da prolazi. uvek bilo i biće. tek kad se neko smisli da kaže hej čekaj wtf, možda se nešto i dogodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 Znaci nikada posto se covecanstvo ubrzano krece ka Idocracy scenariju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 Natrag na bicikle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 plakacete vi za Ladama, lepo vas upozoravam Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3991963/novi-sistem-kontrole-brzine-na-auto-putu I sad cemo da cepamo ljude koji putuju po autoputu a kod zmaja gde se 250 retarda lancano sudari godisnje je potpuno u redu da se tako nastavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 @killYg0r prvo, zašto čitač Kurir? drugo, nije baš isto što se 250 retarda lančano sudari i niko ne pogine, u poređenju sa ljudima koji ginu jer batice voze 230 km/h po autoputu. Meni malo nije jasno zašto se i dalje bave merenjem PROSEČNE brzine, zar nije dovoljno da te kamera "uslika" kako voziš 150 u tom momentu da bi dobio kaznu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Ne citam, to mi je prvo izaslo jutros, ali u pravu si da ih ne treba ni linkovati. Poenta price je da naravno nije normalno da ljude voze 200 + i njima i treba lupati kazne maksimalne ali je jasno da je ovo sranje postavljeno da bi otimali pare. Jer sigurno nije autoput najopasnije mesto, nego najlakse gde su mogli ovako nesto da urade. I dalje ce presretaci direktno da mere ako vozis inzad ogranicenja a i valjda nema puno ljudi koji bi vozili pola tih deonica 160 pa pola 100 da dobiju prosek u ogranicenju : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 22 minutes ago, killYg0r said: I dalje ce presretaci direktno da mere ako vozis inzad ogranicenja a i valjda nema puno ljudi koji bi vozili pola tih deonica 160 pa pola 100 da dobiju prosek u ogranicenju : D neće, nego će da voze 200 a onda stanu na pumpu da šoraju i popiju espresso i vrate prosek na 130kmh 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts