f4ts0 Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 nadji ovaj radio, daje +10 na mogucnost pisanja komentara "nigdje nije kao kao na balkanu, oj svabe jebem li vam nanu" https://www.radiopuls.lu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 2 hours ago, Johnn1e said: Pozdrav iz dijaspore! ahaha, a kad mene vozis pustas kao metaliku i sabaton, folirantu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 koa je ovo bembarica? (ipak smo na speed forumu) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 Stavljam pare da je 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 ja bi reko nova trojka, ajd da vidimo! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 (edited) 1 hour ago, Dule_smor said: ahaha, a kad mene vozis pustas kao metaliku i sabaton, folirantu! Juzni vetar playlista je rezervisana za kad se vozim po centru sela sa spustenim prozorima i dignutim siberom. 1 hour ago, dovlagsi said: koa je ovo bembarica? (ipak smo na speed forumu) 1 hour ago, dovlagsi said: ja bi reko nova trojka, ajd da vidimo! Jes Edited January 29, 2022 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 55 minutes ago, Johnn1e said: G20 u taj baš fino izgleda, ima jedan komšija ovde. možda i poslednji da kažemo normalno izgledajući bmw nakon što su krenuli sa onim grozotama kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 Ni peticu nisu dirali, videcemo za sedam godina kad dodje novi facelift. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 Jbte jos ce da ispadne da su doktori u Njemacke burzuazija, a mi u stvari sirotilja u poredjenju sa IT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 Tako je torimax! Ne grizi ruku koja te hrani i bice i za novu seriju kad izadje! 1 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 6 hours ago, Lucky said: u taj baš fino izgleda, ima jedan komšija ovde. možda i poslednji da kažemo normalno izgledajući bmw nakon što su krenuli sa onim grozotama kasnije. i dalje se prodaje takav, to je standardna trojka. svinjica je serija 4, to ti je kao kupe varijanta trojke Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 2 hours ago, Dule_smor said: Jbte jos ce da ispadne da su doktori u Njemacke burzuazija, a mi u stvari sirotilja u poredjenju sa IT! pazi, činjenice tako govore, ja ne vidim IT-jevce da se hvale bmw 3kom i audi a7 ili šta već ono bilo ne znam! ja ovde kačim slike smarta, doduše ja nisam ni IT-jevac pravi. ovaj hajli i ostali ni ne kače oni ni kola nemaju! 8 hours ago, Johnn1e said: Ni peticu nisu dirali, videcemo za sedam godina kad dodje novi facelift. ah, nijesam znao. 1 hour ago, dovlagsi said: i dalje se prodaje takav, to je standardna trojka. svinjica je serija 4, to ti je kao kupe varijanta trojke aha, videh sad to morao sam da izguglam da vidim šta je i kako je. ta četvorka je baš krš, trojka je fina i dalje. pogledao sam odmah i ostale klase, ona sedmica je kao neki tenk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 33 minutes ago, Lucky said: pazi, činjenice tako govore, ja ne vidim IT-jevce da se hvale bmw 3kom i audi a7 ili šta već ono bilo ne znam! ja ovde kačim slike smarta, doduše ja nisam ni IT-jevac pravi. ovaj hajli i ostali ni ne kače oni ni kola nemaju! ITevci su pametni, njih ne zanimaju liabilities, samo assets! They be in money makin biznis! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 doktori znaju da se ne može bez njih pa ih bole baš dupe, rasipaju se! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 3 hours ago, dovlagsi said: doktori znaju da se ne može bez njih pa ih bole baš dupe, rasipaju se! ima i tu istine! 13 hours ago, Johnn1e said: ITevci su pametni, njih ne zanimaju liabilities, samo assets! They be in money makin biznis! odoh kupiti električni trotinet onda, to videh da ti IT-jevci vole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 7 hours ago, Lucky said: Odoh kupiti električni trotinet onda, to videh da ti IT-jevci vole! Moras da ispunis 2 uslova... Da patis od kompleksa i da dolazis sa sela! Meni deluje da ne ispunjavas uslove! 😁 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 49 minutes ago, FATA said: Moras da ispunis 2 uslova... Da patis od kompleksa i da dolazis sa sela! Meni deluje da ne ispunjavas uslove! 😁 phe, pa šta da vozim onda! ne smem smarta kažu mi ovde da sam gej, za električni skuter mora kompleks - ništa bez golfa vidim ja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 13 hours ago, dovlagsi said: doktori znaju da se ne može bez njih pa ih bole baš dupe, rasipaju se! Naročito u sred globalne pandemije! Pametnom dosta! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 https://jalopnik.com/koenigseggs-tiny-electric-motor-is-an-absolute-monster-1848459505 Treba mi jedan ovakav ako neko ima šemu sa kamiona. 600Nm iz 30kg jebote 😮 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 TO JE BRE ZA GENERALKU NAKON STO HILJADA btw Aston Martin DBX707 4,0 V8 bi-turbo 707 KS 900 Nm 3,3 sek simpatičan je Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Sasija Ford Puma farovi Punto gril govno svezajedno nebitan : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 valjam se od smeha na kampanje marketinga januara u srbiji 🙂 već smo pričali o vanji i extreme intimo pa je bilo ono za onu knjigu neku, pa raspali telenor sa novim imenom i onda i ovaj vrh od sixta :)) mislim, ako ništa drugo moram da priznam da su jedan kroz jedan naboli target grupu - lika koji bi od Sixt rentirao Jaguar da ide na Kop :))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 uzimam beleške od ovih mega careva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 9 minutes ago, Junkie said: uzimam beleške od ovih mega careva! mene samo zanima dal' taj što rentira sixt jaguara za vikend na kopu skine one njihove ramove za tablice pa stavi neke svoje (nerad tips) - dal' ide tako daleko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Meni ova kampanja deluje da je idealna za tu target publiku, oni će se sigurno poistovetiti! S tim da ovi drugi bezveze hejtuju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts