dovlagsi Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Nova Ford Fiesta Koliko nisu smeli da se igraju sa dizajnom zbog dobrih dosadašnjih prodajnih rezultata, pa to je strašno! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Bukvalno malo jači restajling, mada nije da je to loše u ovom slučaju. Jel se zna nešto oko motora? Kad bi osnovni bio 1.0 ecoboost, pa još da ga nude u nekoj akciji za 10k evra, to bi bio pun pogodak kod nas :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Biće 1.0 ecoboost sa 3 cilindra osnovni sasvim sigurno. Ne kažu još ništa konkretno, ali neće biti nekih revolucionarnih promena u odnosu na aktuelnu generaciju što se motora tiče. A enterijer - Peugeot 208 anyone? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Meni je ova aktuelna lepša, zadnji deo pogotovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 šta znam, ok je odzada...mada su ovo sad na slikama neke malo nafurane verzije. btw, ponuda motora 1.1 12v 70 KS 1.1 12v 85 KS 1.0 ecoboost 100 KS (opcionalno 6spd double clutch) 1.0 ecoboost 125 KS 1.0 ecoboost 140 KS 1.5 TDCi 85 KS 1.5 TDCi 120 KS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Fiesta je realno jedan od najlepših automobila u toj klasi, tako da nisu ni morali da je menjaju puno. Čak i prethodne generacije pre ove aktuelne su bile korektne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Zavisi - ona generacija pre ove sad aktuelne je bila krš i krš se i prodavala, baš im je veliki fejl bio, doduše zato su s ovom sad aktuelnom pokidali. S druge strane opet me bedači ovaj 1.1 motor kao osnovni, to će realno da bude 95% prodatih komada kod nas. Baš su mogli da stave ecoboost kao osnovni :( Doduše malo mi je iznenađenje što su dizelaši 1.5, kapiram da su preuzeti samo s Focusa ali ne znam da li će biti jednako ekonomični kao trenutni 1.4. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 pa nije ta razlika od 0.1 litra u kubikaži nikakav pokazatelj i, barem po brojkama, trebalo bi da je štedljiviji... a verzija od 120 ks je svakako najjača koju su ikad imali u ponudi kao dizel. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Mada me baš zanima na šta će da liče ambient i trend kojih će kod nas najviše da se proda. Nego, kakva je verovatnoća da u grandu ova aktuelna fiesta pojeftini, ono da prodaju lager, već kako to ide? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Kapiram to za dizela, nego mi ovaj 1.4 bio nekako proveren, ali verovatno im je lakše da imaju iste motore u više modela. Kažem greota što mali turbo benzinac nije osnovna ponuda. @manson - moje iskustvo s Grandom je da oni nisu baš mnogo radi na popustima (a kupio sam kola kod njih i posle se još u nekoliko navrata lično raspitivao). Ono što može da se desi jeste da ako Fordu ostane dovoljan broj neprodatih vozila da im daju da na našem tržištu prodaju Fiesta Classic, to se desilo i sa prošlom Fiestom i sa Focusom, ali su se oba ta modela prodavala u Evropi značajno lošije od trenutne generacije Fieste, tako da to nije baš skroz sigurno da će se desiti (plus su bili povlačeni s tržišta u vreme najveće krize). A što se Ambient paketa opreme sigurno će biti jadan, ono sve do poslednjeg restajlinga je kod nas najjeftinija Fiesta dolazila bez prednjih podizača stakala, što je ono baš... Aj sad ima bar to :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Lexus LC 500 5,0 V8 471 KS 10-spd auto 500h hybrid 3,5 V6 + elektro vrlo čudan enterijer :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 sem ganci boje dobro izgleda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 vi ti japance, izgleda da su doveli nekog italijana! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 ja obožavam Lexus enterijere, model IS mi je najlepši enterijer u klasi, ali ovo mi se ne dopada :/ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 (edited) On 1.12.2016. at 9:18 PM, Zwerko said: Kapiram to za dizela, nego mi ovaj 1.4 bio nekako proveren, ali verovatno im je lakše da imaju iste motore u više modela. Kažem greota što mali turbo benzinac nije osnovna ponuda. @manson - moje iskustvo s Grandom je da oni nisu baš mnogo radi na popustima (a kupio sam kola kod njih i posle se još u nekoliko navrata lično raspitivao). Ono što može da se desi jeste da ako Fordu ostane dovoljan broj neprodatih vozila da im daju da na našem tržištu prodaju Fiesta Classic, to se desilo i sa prošlom Fiestom i sa Focusom, ali su se oba ta modela prodavala u Evropi značajno lošije od trenutne generacije Fieste, tako da to nije baš skroz sigurno da će se desiti (plus su bili povlačeni s tržišta u vreme najveće krize). A što se Ambient paketa opreme sigurno će biti jadan, ono sve do poslednjeg restajlinga je kod nas najjeftinija Fiesta dolazila bez prednjih podizača stakala, što je ono baš... Aj sad ima bar to :) Video na B92 neka Ford last minute akcija, pa svratio do Granda, Fiesta, stara/aktuelna, kako već, ~9600 eur, ecoboost 12500 eur, neki paket izmedju trend i titanium (ima maglenke napred, alu felne, još par stvari), 6500 eur odmah, 6000 na 4 godine. Pitao ako iskeširam sve, može kaže da se dogovorimo za neki popust. Pogledao posle na sajtu, isti taj 100ks ecooboost, titanium nekih 13K eur, Šta je na akciji nemam pojma :) a iskreno, ne znam, možda sam jeftin, ali mi je 12K+ za auto te klase u toj nekoj opremi, čija god da je značka na njemu, nekako previše :) Edited December 14, 2016 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 To ti kažem, nisu to sad neki mega popusti. Mislim ok je ta varijanta beskamatno ali opet. Jedino što mi povoljno deluje je varijanta Trend sa 1.5tdci motorom za 11.290 evra, to je 1.500 evra jeftinije a lep je motor i malo troši. Ali to je više za nekoga ko prelazi baš veće kilometraže u Fiesti što je najčešće neki službeni auto za po gradu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 ovaj lexus izgleda kao da su malo deknuli od one tesle 3 ili koji beše tesla što je isto tako ravan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 14 hours ago, manson said: Pogledao posle na sajtu, isti taj 100ks ecooboost, titanium nekih 13K eur, Šta je na akciji nemam pojma :) a iskreno, ne znam, možda sam jeftin, ali mi je 12K+ za auto te klase u toj nekoj opremi, čija god da je značka na njemu, nekako previše :) Verovatno taj akcijski model ima jos neku dodatnu opremu na svom paketu, pa je zato cena blizu titanijumu... Redovna pojava. A ta ista Fiesta ce verovatno kostati 11k tamo oko sajma - em je sajam, em odlazeci model. Naravno da je mnogo 12-13k za auto te velicine. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Lucid Air Concept EV 1000 KS 400 milja domet 1st class aircraft zadnja sedišta sa spuštanjem naslona, 29 zvučnika i posebna izolacija kabine, vazdušno ogibljenje i autonomni mod vožnje Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 Ne znam gde da stavim Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Audi Q8 najavljuje se kao SUV kupe, dakle takmac X6-ici i GLE Coupe-u deliće enterijer nove generacije sa budućim A8, kažu da bi trebalo da bude prilično inovativan, sa nekim novim ekranima i infotejnment sistemima. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 On 19.12.2016. at 1:13 PM, Santa said: Ne znam gde da stavim Svaka im čast za stanje u kojem je Jugo, još deluje i lepo ovako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 Kad će više prestati ovaj SUV teror, jebem im majku operisanu od svakog ukusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 pa ono, nikad ? jer prosto ima svojih prednosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 to, i kompleksi ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts