togFU Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Znači oni su faktički počeli da naplaćuju "čekanje u redu", odnosno rade po uzoru na one privatne firme za registraciju automobila itd... carski. Sad još samo da angažuju armiju sendvičara i baba da bleje i prave što duže redove, pa da povećaju potražnju za ovom uslugom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 1) lep suncan dan, spustis prozore, pustis muzikicu finu, sve do jaja - i dodje jebeni autobus iznad tebe i zamrachi ti zivot... i mozda te dalje, sto je najgore, prati kroz celu rutu u gradu jer se svi krecu istom brzinom... neka fala :) 2) ko jos vadi medjunarodnu vozacku dozvolu i za to jos daje vrle novce?! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 1 hour ago, dovlagsi said: 1) lep suncan dan, spustis prozore, pustis muzikicu finu, sve do jaja - i dodje jebeni autobus iznad tebe i zamrachi ti zivot... i mozda te dalje, sto je najgore, prati kroz celu rutu u gradu jer se svi krecu istom brzinom... neka fala :) 2) ko jos vadi medjunarodnu vozacku dozvolu i za to jos daje vrle novce?! pa sve vreme se voziš u hladu, šta tu ima loše? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Те ИДЕМО и сл. табле сам видео на пар бесних аутомобила. Долијао је, банкина га коначно привукла :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 ali "idemo" :)) lol. ima još par takvih kraljeva sa stranim tablama po bgdu, a vala i sa domaćim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Прошле године сам у БЛ у ситне сате набасао на Поршеа још нешто, чини ми се Ферари са таблицама типа ИДЕМО и ИДЕЕМО. Дословно тако циркус неки. Али има се, јбг. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 ahahaha, evo dobre ideje za rasprodaju na otpadu kod nas: All You Can Carry For $59.99 sale at U-Pull-&-Pay Denver. Any junkyard parts you can carry for 20 feet are yours for $59.99! Some guys got pretty ambitious Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Ostatak ovde - http://thegarage.jalopnik.com/the-worst-driving-habits-with-each-type-of-transmission-1785113367 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Novopazarac oborio evropski rekord na 1/4 milje u supertuning klasi! 8.05 sek, sa 276 km/h izlaznom brzinom! Audi A4 2.3 V5 stari blok, jedan turbo, 1300 KS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Sunce ti jebem ala ubrzava. I pokidao Trabanta :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 al' ga "podigne" kad krene, osećaj je kapiram sličan kao avion kad uzleće :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 (edited) Само мала исправка, није V5 него редни петак :) Иначе ауто је склапан у финској ваљда и направљен је за све паре. Они су чак и направили време испод 8 секунди код њих тамо, тако да баш није европски рекорд, можда је рекорд стазе. Воле ови наши мало да претерују Edited August 23, 2016 by strokan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Tesla Model S je dobio novi battery upgrade paket s kojim ima veću autonomiju ali i bolje ubrzanje - 0-100km/h za 2.5 sekundi! To ga stavlja u rang sa Porsche 991 Turbo S i Bugatti Veyronom, ali i dalje iza LaFerrari i Porsche 918 Spyder. Takoreći dolazimo do situacije da su automobili sa najboljim ubrzanjem na planeti ili električni ili hibridi :) Pritom je apgrejd za te baterije samo 10.000 kad se uzima nov tako da u košta oko 130.000 eur u Evropi tako da mu je od ovih samo 991 Turbo S tu negde, tj nekoliko desetina hiljada skuplji, svi ostali su ludilo skuplji ili ne mogu da se kupe :) http://www.kitguru.net/channel/generaltech/jon-martindale/teslas-new-batteries-make-model-s-the-fastest-production-car/ Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 genijalno mi je što smo došli o toga da su ovakve stvari zaslužne za poboljšanje performansi kola - zamena baterija, pa čak i softverski upgrade :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 http://www.polovniautomobili.com/oglasivac/118426 zanimljivu ponudu ima covek u garazi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 jel ovo rasprodaju od onog što su ga ukokali u belvilu pre par nedelja? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 wow, još jedan "ono što svi znaju ali mi smo glupi ameri pa moramo da nacrtamo sve u videu" video! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 (edited) Mislim da u Makedoniji na autoputu i stoji znak da je desna traka za vozenje a leva samo za preteknuvanje, mozda ne bi bilo lose da to i kod nas ubace. Edited August 29, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 2 hours ago, togFU said: wow, još jedan "ono što svi znaju ali mi smo glupi ameri pa moramo da nacrtamo sve u videu" video! :) mislim da bi se iznenadio koliko se te stvari nažalost prenose i na evropu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 slovenacki nacionalni sport.. kad god je iole guzva na putu.. leva traka 85% kola, desna traka 15% kola.. ako ima i treca, onda je prazna.. dafak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 9 hours ago, togFU said: wow, još jedan "ono što svi znaju ali mi smo glupi ameri pa moramo da nacrtamo sve u videu" video! :) svaki dan se kod nas voze heroji levom trakom sporije nego sto ljudi idu desnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 @Lucky @killYg0r kada sam napisao "ono što svi znaju" upravo na to sam mislio, ali ništa više od toga. mislim, kao da sam napisao "glupi ameri, voze levom trakom", pa mi vi odgovarate "ali voze i ovi naši!", a poenta mog posta je "glupi ameri, ni ne znaju šta je leva traka (a to svi znaju) pa mora da im se crta, uz to se razlikuje zakon od države do države (dok kod nas bar znaju, al' ne poštuju)" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts