Astora Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Inace drugari, resio sam da podelim nesto sa vama (nije tvojih 400 e Rebi). S obzirom da sam prestao dazdrogriam granjem, povratio sam sve mozdane kapacitete i ostroumnost koju sam imao pre godinu-godinu ipo dana. Takodje, energican sam i pun elana, isto kao sto sam nekad bio! I to me je navelo da razmisljam da sam potpuni car sa svim mentalnim kapacitetim sa kojim raspolazem i u to ime sam odlucio da skroz prestanem da se trujem, znaci da ne pijem vise i ne pusim (cigarete, ne kurac, to cu i dalje jer sam peder). Dodatni razlog zasto delim sa vama je zato sto nisam jak karakter i povodljiv sam i postoje dobre sanse da se vratim porocima, pa kao, imacu veci pritisak da istrajem da mi se ne bi smejali. Eto, videcemo kako ce ici! Pozelite mi srecu! Ju kan do dis Daki-San.. Braco, ako sam ja uspeo da batalim pljuge, alkohol i nakon svega toga da krenem sa dijetom i to poprilicno uspesno, onda i ti to mozes, samo vera u sebe i za KRALJA I OTADZBINU :)AJMO DAKI, DELIJE SU UZ TEBE o/ ! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 E ako su glupi cigani uz njega, onda je sve ok. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 (edited) daki, batali sve i zabadaj eside i budi najzadovoljniji na svetu jer imas sve potrebne faktore za spokojan zivot Edited December 15, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 (edited) Zadnji put sam obrijao glavu mašinicom na 0,5 avgusta, i od tada se nisam šišao. Večeras izlazim u grad sa frizurom ala Billy Idol iz mlađih dana :D Edited December 15, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Jel se desavalo mozda nekome da mu se taskbar i aktivni prozori zamrznu, i da mora da otvara task manager kako bi ponovo profunkcionisali? jebe me ovo vec par nedelja, ni reinstall sistema mi nije pomogao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Ja sam ovde samo da pozdravim Grgileta cara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 jebo te bog otac koji metal sam propustio Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Kakvi su ovo ustaški nesrbi, je li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 pricaju na srpskom, tako da zabune nema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 ovi hrvatski metalci su za gusenice Draskovog tenka spremni ako mene pitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 long picture is long sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 koja carina ovaj batler jebi glupu kurvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Dajte prezime od Rebeke, jbj. Inace, izasao sam u grad i u pola dva sam krenuo kuci. Hteo sam da krenem u 12, cim sam dosao u klub kada sam narucio vodu. Boze mili, koji je kurac poenta izlaska ako neces zderati, ja stvarno ne znam. Dobra stvar je sto kad si trezan mozes da vozis, pa sam vozio neke vrhunske picke, pa cu jebati, he he. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 penis in vagina? ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 (edited) jebote ne mogu da pogodim topik poslednja 2 dana laku noc Edited December 16, 2012 by nikita_ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Dajte prezime od Rebeke, jbj. Inace, izasao sam u grad i u pola dva sam krenuo kuci. Hteo sam da krenem u 12, cim sam dosao u klub kada sam narucio vodu. Boze mili, koji je kurac poenta izlaska ako neces zderati, ja stvarno ne znam. Dobra stvar je sto kad si trezan mozes da vozis, pa sam vozio neke vrhunske picke, pa cu jebati, he he. mozesi da snimas pijane poznanike i drugare pa posle da to kacis na tjub. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Лол, гајбени ајтемс авернес, питам кеву јел има папуча по имо курцу и она каже лол што не тражиш и извуче из неког ормара кесу са вуненим чарапама, ШЛАПАМА и папучама лол вин из вин brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 (edited) Izgubio sam 4 sata života na Far Cry 3, da bih na kraju uvideo da glupoj igri ne radi save. Zen mode malfunction, šolja polomljena. -edit- A rešenje je jedan klik na googlu daleko. Oh, well. Edited December 16, 2012 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 A tri klika na Bingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 (edited) penis in vagina? Okacicu je u klinke kad upalim krilno sokocalo! A PiV ce biti ofc. A tri klika na Bingu Vudi ne diraj trpija, nije on projekt lider Binga, on samo isprogramira ono sto mu kazu. Jel rade ta tri klika? Rade. Bravo trpy! Edited December 16, 2012 by ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Treba programirati i optimizovati više nego što ti kažu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 yaoming.jpgNeka plate za to vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 MEtro is the new ME jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 sta je ovo gde se nalazim spavao sam 11 sati organizam je u soku navikao je na 6 Trupi, što te tretiraju kao da si radio na WinMe? :( i ja ne kapiram hejt, pri tom se Bing zapravo bas trudi za Srbiju, tipa kad ce Google mape da imaju ovako nesto cool kod nas http://binged.it/Wdr5QK http://binged.it/WdqBKC itd hvala i Dakiju za podrsku u ova teska vremena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts