Ivan~ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 iza mene ide lik koji se obucava na Nissan Juke-u LOL "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 tru vozaci su ucili na jugu poz 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 jedno pitanje za drugare koji imaju D3 kablovsku. kad se uvede jel moguce na ostalim televizorima u stanu da ide obicna kablovska? znam da je sa total tv-om to bio fail Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 može ali je slabiji signal. recimo, ja sam pre u stanu imao odličnu sliku na 3 tv-a + net, kad sam uveo d3 imam dobru sliku na tv-u koji je nakačen na d3, drugi tv kod sestre u sobi je tuga a treći sam izbacio iz svoje sobe i pre nego što sam uveo d3 ali možeš misliti na šta bi to ličilo :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Ne poredim. Stavi se u 1960. i pojavom arpaneta. Niko nije ocekivao takvu globalizaciju kao danas. I ne govorim o sletanju na mesec u smislu sletanja na mesec vec ono, za neki proracun im je trebala neka formula, neki matematicari su to 3 meseca resavali, danas se ta formula koristi za pozicioniranje gps satelita recimo. Svaki pomak u tehnologiji sa sobom nosi GOMILE istrazivanja na MNOGIM univerzitetima u MNOGIM naucnim oblastima. Da bi se odradio ovaj projekat hiljade ljudi je procitao hiljade scientific papera, a jos hiljade je napisano. Iz mnogih ce se izroditi nove ideje za neka dalja istrazivanja u tehnologiji, medicini, itd. Za ovo sto ja pricam, skok nije ni morao da se desi, a ni sletanje na mesec. Ali defakto da zbog vojne industrije i njihovih potreba za tenkove, avione i radare danas imamo internete, led televizore i mikrocipove koji stanu u zenicu oka. Izvinjavam se što kasnim, ali moram da pitam dakija (ili ove druge što tvrde da je ovaj skok doneo nešto čovečanstvu i nauci): Šta je konkretno ovaj skok doneo novo nauci? tj. koja NOVA iskustva i zaključke će izvući iz ovoga? Sad su naučili da prave svemirske kapsule? A do sada nisu znali? Odelo? ISto kao i ranije, samo malo pokretljivije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Ja sam jednom radio polukruzno na glavnom pravcu, zeleno svetlo, sve regularno. I sad obzirom da je raskrsnica, iz ovde druge ulice skrece desno instruktor autoskole koji ima uslovno zeleno. I sad put je imao samo dve trake i bilo je - ili cu proci ja ili on. S obzirom da sam ja na glavnom pravcu, zeleno svetlo, on je morao mene da propusti, a nije. I ja ga pitam na sledecem semaforu sto me nije propustio, kaze on, pa ja sam imao prvenstvo. Poz care sećam se iz auto škole da je onaj koji radi polukružno apsolutno poslednji po pravu prvenstva, ali se to valjda odnosi samo na neregulisane raskrsnice, a čim imaš trougao/stop ili semafor, onda se gleda prema njima. nume, mukica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Sad kad ste se dotakli teme voznje. Ovde gde trenutno zivim na dosta raskrsnica (na kojima nema semafor) niko nema prvenstvo prolaza tj svi imaju podjednako prvenstvo prolaza i na sva cetiri smera stoji stop znak. Znaci prvi prolazi onaj koji je stigao do crte za stop prvi. A ako ima kolona prolazi se neizmenicno po jedan sa svake strane. Kada sam prvi put video prva pomisao mi je bila da bi na takvoj raskrsni u Srbiji bilo po 50 saobracajki svaki dan "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 realno, preglup je i taj FIFO sistem za bilo šta osim slabo prometnih raskrsnica. kružni tok je car, al opet, na kružnom toku kod opštine novi beograd je svaki dan po tri sudara, zapita se čovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 To su mi objasnili da postoji i u Australiji i Južnoj Africi i to na mega busy raskrsnicama i radi kao sat. Kako, ne znam :) Inače to je baš taj Juke... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Једем сланину од свима нам драге аутохтоне мангулаје, и то ону тру сланину, бијелу косњег:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 jebem ti dotu 1 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) 4-way stop, klasika za manje prometne raskrsnice u Americi. Navikli bi se ljudi i ovde na to vremenom i propisnim kaznama, nije amer nista vise civilizovan od srbina. Mada je od 4-way stopa po meni bolji kruzni tok edit: kada pre uleteše 3 posta ... Edited October 17, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Ok, opet nisam dobio odgovor. Ako je u pitanju "samo" hrabrost, to prosto ne pije vodu. Dakle, cak i ne moras da budes hrabar, nego lud, pa ces skociti sa te visine i pasti na zemlju. Nisu u pitanju brojke, visina, brzina, nego me zanima cist SKILL? Dakle, sta je on to uradio, sto neki drugi, random skakaci sa padobranom ne umeju? I zasto je on jebeni idol celom svetu, osim zbog reklamnih kampanja, koje se dovode u vezu sa Ivanovim linkom? Najopasnije u svemu tome je rotacija. Na toj visini vazduh je jako redak i ne mozes da rukama i nogama lako kontrolises svoje okretanje kao na manjim visinama, a u slucaju da je poceo da se vrti prebrzo, a u jednom trenutku se vrteo i uspeo je da se stabilizuje, pao bi u nesvest. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 realno, preglup je i taj FIFO sistem za bilo šta osim slabo prometnih raskrsnica. kružni tok je car, al opet, na kružnom toku kod opštine novi beograd je svaki dan po tri sudara, zapita se čovek Овде су чудо ликови који иду из правца Земуна, увек уђу за целу траку у кружни ток и онда као ту стану, ако идеш десном траком ка Фонтани не можеш да прођеш од њих, редовно тако. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 jedva cekam Ivanovu reakciju kad ukapira da ima 2 izmiksane teme koje zahtevaju split Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Овде су чудо ликови који иду из правца Земуна, увек уђу за целу траку у кружни ток и онда као ту стану, ако идеш десном траком ка Фонтани не можеш да прођеш од њих, редовно тако. Брате, ти ликови су толики цареви да су жене које возим у фазону да примећују, оно, ''шта је овим будалама стално овде''. Ал мајке ми, једном кад ме не буде мрзело, скуцаћу се у лика онако фино, таман га лупиш у возачева врата, теби ништа, њему свашта, а можда му и ручицу поломиш, таман фино:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 treba kupiti jedan auto od 200 eur cisto za lecenje takvih frustracija. To i ono kada te isece lik, pa prosto samo ne zakocis kada to uradi i gg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Dzip sa rol barom i sprej u boji rol bara nosis sa sobom. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 ja se još nisam usudio da prođem kroz taj kružni tok na motoru, a ono, prolazio sam slavijom tipa treći dan :) od slavije sad već svi imaju zent, a i često ima pandura, a kod opštine je baš divlji zapad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 rofl za onaj Dzuk inace, jebeni potošon, nista više nije realno ova neka naša riba: je u stvarnom zivotu ovo :S dzizs..... 1 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Najopasnije u svemu tome je rotacija. Na toj visini vazduh je jako redak i ne mozes da rukama i nogama lako kontrolises svoje okretanje kao na manjim visinama, a u slucaju da je poceo da se vrti prebrzo, a u jednom trenutku se vrteo i uspeo je da se stabilizuje, pao bi u nesvest. Eto bar nesto da naucim. Hvala. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 ne spavam 2 dana sestra je trudna, zakomplikovala se trudnoca pa ce morati sutra da je poradjaju carskim rezom mnogo pre vremena za 3 meseca tek joj je termin u zivotu se nisam osecao ovako bedno, slabo i bespomocno bar je u nsu, kazu da je dobra ta bolnica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Брате, ти ликови су толики цареви да су жене које возим у фазону да примећују, оно, ''шта је овим будалама стално овде''. Ал мајке ми, једном кад ме не буде мрзело, скуцаћу се у лика онако фино, таман га лупиш у возачева врата, теби ништа, њему свашта, а можда му и ручицу поломиш, таман фино:) Ја сам имао сличну ситуацију кад сам возио часове за камион. Идем улицом Ивана Рибара од Саве ка Лединама, на раскрсници са Јурија Гагарина лик из правца Ледина скреће лево у Јурија Гагарина, не јебе ме два посто, ја идем лагано, могао сам да укочим, али контам, ма неће под камион, а мало ме и болело уво, идем јачи сам, укочим али касно, погодим га тачно у онај стуб између предњих и задњих врата, сјебем га, камиону ништа, милина. :) Излази лик, ја реко' јеси нормалан, шта радиш, он као "па ја сам већ ушао у раскрсницу", ја реко' па и ја сам ушао царе, али ја имам предност. Јбт, кад људи не знају основне прописе. Најјача фора, дошли пандури на увиђај, питају га као шта је било, каже лик "па ја прошао а они ме ударили". Каже пандур "па како су те ударили ако си прошао" :)))) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Moj drugar isto tako se rodio, 3 meseca pre vremena carskim rezom Malo bio u inkubatoru i to je to, ispade skroz sve okej i normalan decko Tako da nemoj da se brines puno, desava se to izgleda vrlo cesto i ispada sve okej na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 ne spavam 2 dana sestra je trudna, zakomplikovala se trudnoca pa ce morati sutra da je poradjaju carskim rezom mnogo pre vremena za 3 meseca tek joj je termin u zivotu se nisam osecao ovako bedno, slabo i bespomocno bar je u nsu, kazu da je dobra ta bolnica... :( само се ти држи. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts