Highl1 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Koliko sam ja čuo, jedan lik iz rur redakcije ide na tvitomaniju! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Koliko sam ja čuo, jedan lik iz rur redakcije ide na tvitomaniju! omg ko!? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 omg ko, reci da ga odmah izbacimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Neću ja da otkrivam krticu, povežite malo odakle ja znam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Mislim da bi bio fazon da cela RUR ekipa ide na tvitomaniju da ih trolujemo tamo, ode nas 50 tamo i sigurno od tada vise ne bi pravili :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 7, 2013 Author Report Share Posted May 7, 2013 Neću ja da otkrivam krticu, povežite malo odakle ja znam ko bre iz rur redakcije ide na tvitomaniju, ko? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 necemo se zadovoljiti dok ne padne krv 1 Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 ko bre iz rur redakcije ide na tvitomaniju, ko? neven ciganović! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 hahahaha 1 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 mozda istok tamo predstavi svoj novi proizvod magicnu tastaturu!! 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Лол, шта ли је са Жарком, да ли је жив? :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 ko zna, ali koji flesevi jebote :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 http://www.netokracija.com/6-savjeta-za-upoznavanje-faca-49600 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Јеботе, па ти ликови граде свој мали свемир са све физиком, правилима, познатим личностима, познатим писцима, урбаним фрајерима и рибицама... јер нико од њих није ништа од тога у овом нашем свемиру лол 1 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 zdrvao graaaa prst u bulju, trljanje sisa. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 имам да представим нови производ на следећој Твитоманији. револуционарне карактеристике, изванредна практичност, у духу интернет генерације. презентација улази у цену. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Na Tvitomaniji ćemo nakon Torbičinih “žurki” imati samo.... Barem je bio iskren pa je stavio pod navodnike, toliko o zurkama lolololol Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Jeste, 2-5$ za 1000. Kakva jebena laz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 ovih 6 saveta za upoznavanje je (ironično) nešto najantisocijalnije što sam video ove nedelje. I posle će da ПОЛИТИКА piše kako su na ruru nolajferi i manijaci (seksualni), dok su istoci i ovi govnari IT krem, a u stvari su kripovi najgori. Ovo kako zaraditi na netu je onaj kalup teksta koji se razvlači nedeljno po svim novinama već 15 godina, od kada je internet bio "nova stvar", da imaju keve koje ne razumeju računare o čemu da čitaju i kako je taj internet neka mađija za novac. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Ovo kako zaraditi na netu je onaj kalup teksta koji se razvlači nedeljno po svim novinama već 15 godina, od kada je internet bio "nova stvar", da imaju keve koje ne razumeju računare o čemu da čitaju i kako je taj internet neka mađija za novac. A nisam ni ja upoznat sa cenama, ali stvarno preteruju, planirao sam neki kanal da napravim ali nishta od toga. A i posle sam nashao ovog lika koji objashnjava youtube partnerstvo: https://www.youtube.com/watch?v=EGncy4YViJs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 I posle će da ПОЛИТИКА piše kako su na ruru nolajferi i manijaci (seksualni) Pa realno je pitanje da li bi takvom konstatacijom napravili gresku Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 "social media stručnjaku" mater u pičku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Jeste, 2-5$ za 1000. Kakva jebena laz Kao YT partner mogu da ti kazem da to nije laz :) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Jeste, 2-5$ za 1000. Kakva jebena laz To je mozda za TGN. Machinima Partnership na youtube. Medjutim cist youtube partner, a da imas komercijalna prava, da bi upalio monetization moze da donese i 70 evra dnevno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 https://twitter.com/MilosOnline/status/332054802114678786/photo/1 https://twitter.com/karleusastar/status/332155413149650944/photo/1 Твитер је онај део Србије, који користи мозак. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts