Jump to content

M!ST!CX

The X
  • Posts

    474
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by M!ST!CX

  1. Vickasti su ti tviterasi mnogo, a i dosledni, licemerje je u njih sveti greh.
  2. Znam osobe koje znaju njega i neke iz te tviter ekipe, pa hteo nehteo dobijam te informacije.
  3. Inace ovaj desno, sa tarzan zurkom, je nas "poznati" kosarkas (tako sam cuo, ne pratim pa ne znam), toliko je poznat da ga ljudi znaju samo sa tvitera a ne sa terena, kao kosarkasa.
  4. ahahahha, ali teoretski to zna bolje od svih nas.
  5. Kao YT partner mogu da ti kazem da to nije laz :)
  6. Barem je bio iskren pa je stavio pod navodnike, toliko o zurkama lolololol
  7. mora da jeste, svi oni koji nesto vrede idu na Gejomaniju, znaci da je ona sigurno neki uticajni dr mr.
  8. To matori, 'el zna neko da radi igre u flesu? evo ja cu da sredim domen i hosting i da se namlatimo para, a kao branding banner (lol)iza, cemo da stavimo za Tijanino srce,kako bi ispostovali morbidnost do kraja -.- edit: iskreno mislim da Istok zaradjuje dosta dobru kintu, da li od interneta ili predavanj, ne znam, ali znam da ima dobru opremu za sisanje (šišanje :D ).
  9. Jel ovo jebeno moguce? da li je on realan? da li on zivi u istom svetu kao i mi ili je iz neke "uticajne" dimenzije?O.o (ovo se odnosi na istokov komentar, a ne na troll iznad )
  10. Mohi, sta si se uzbudio? pa niko te nece pojesti, bez brige.
  11. Takvima kao sto si ti sigurno ne bih nista ni pokusavao objasniti/ pametno reci, jer su to corava posla, nisam od juce na RURu i vala sam se nacitao tvojih lupetanja sijaset, tako da to da li imam 400, 40 ili 4000 postova, totalno je irelevantno, ja se nadam da ti shvatas da ono sto je Istok na fejsu/Shitteru, to si ti ovde, sprdnja i palamudija. Ja sam na RURu da bih se zajebavao ili citao kako druge zajebavaju, sigurno nisam ovde da bih naucio nesto epohalno ili prosipao drugima pamet.
  12. Mohi i Istok to su srca dva... Imate mnogo slicnosti, vidi pojuri ga, probudi pedera u njemu, kad vec sam nije mogao, i uzmite se, imacete moj blagoslov.
  13. Bravo Daki, i ti znas, za sada vas je dvoj'ca, idemo dalje
  14. Vidis da nije tesko ubaciti sliku u post, ne znam sto ti je toliko vremena bilo potrebno da naucis
  15. Kad smo vec kod toga, ako niste, obavezno procitajte, sa istokovog bloga, mislim da je tamo, tekst "kako sam pokusao da postanem gay" ili tako neki naslov, gde Istok objasnjava kako je pokusao da postane gay, kako je pokusavao da se nalozi na gay pornjave, pa je onda zamisljao svoje bliske ortake u "akciji" sa njim, itd ali to ga nista nije uzbudjavalo pa je shvatio da ne moze da postane nesto sto nije . A sve kako bi testirao da li se radjas kao gay ili mozes da postanes u medjuvremenu. Nesto gluplje i retardiranije nisam citao godinama, sprdnja totalna Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
×
×
  • Create New...