jasamnepismen Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Nosim ovu kapu vec ko zna koliko. Izgleda kao da nosim kondom na glavi ali je dupla debljina i nikad mi nije bilo hladno sa njom. Valjda je ovo neka skijashka varijanta pa je zato toliko topla. Naravno, pokushavao sam vec da nadjem neku adekvatnu zamenu jer je ova preterano ruzna, ali bezuspeshno. Bacicu pogled opet tamo, mada znam da nikada pre nishta slichno nisam nalazio. Hvala Lucky. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 burazer je uzeo tako neku kao sto ti trazis, u djaku. nije skroz kreg dejvid posto ide skroz preko usiju, i nije rupicasta jer nije vunena, vec pamucna valjda . kaze da je topla. There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 bitnije da imate dobre čarape i cipele, rukavice i kapu., I šal naravno, suština. Što se jakni tiče još pre 5-6 godina sam uzeo vijetnamku za stotinak evra, i nosim je evo već petu zimu, jakna je najveća majka. I to nosim je bez postavke, jer me mrzi da je stavljam čak i kad baš zahladni.Samo se slojevito obučem (gilipterka, majica, duks, jakna) i sve može da se preživi. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 gilipterka ovo je neki jagodinski izraz za grubijanku? radijatorku? domaćinku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 siledzijku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 вајфбитерка. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) meni jedini problem predstavljaju jbne ruke. Nosim dble kozne rukavice, a prsti ukoceni posle 5 minuta. A jaknu imam neku iz army shopa i uglavnom ispod imam samo majcu, i bleja je Edited January 31, 2012 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) @prelaz sa radijatorke na 'vajfbiterka' retko se zaista smejem na nesto na netu, al' sad sam se slatko ismejao :) Edited January 31, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Gilipter = Geliebter = Švaler u slobodnom prevodu, ostalo nam od drugog svetskog rata, a gilipterka je valjda majca u kojoj švaler beži kroz prozor :D jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 ovo je neki jagodinski izraz za grubijanku? radijatorku? domaćinku? veš majica, siledzijka, potkošulja... A gilipterka je izraz mnogo širi od Jagodine bre, šta više dolazi iz Vojvodine rekao bih :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 A da je savke stavio iz madjarskog regiona vojvodine onda bi ti to odgovaralo KURCE VELIKI A A A !!!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Vidis kako Madjar zna sta dolazi iz srpske Vojvodine! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Cela Vojvodina je madjarska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Srbija do Tokija! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 nije to iz vojvodine :-D ja sam cuo da se, u sremu doduse, kaze potkosulja ili atlet-majica. za gilipterku nikad nisam cuo :-D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ziv je Pekar, umro nije!!!! Popravio komp, smrzo se ko govno ovih nekoliko dana. Jutros ja zavrsavam posao a napolju -23 stepena. Izasao da vidim kako to izgleda :D osvrnem se a kuca/pekara izgleda kao da gori koliko pare izbija iz nje. Kad nisu dosli vatrogasci jutros nikad i nece :D. I sta sam propustio? Od petka, jel se nesto izdesavalo? Neko sprco iznenadno, neko prcan iznenadno? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 veš majica, siledzijka, potkošulja... A gilipterka je izraz mnogo širi od Jagodine bre, šta više dolazi iz Vojvodine rekao bih :) Realno ne, u Vojvodini se kaze potkosulja. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 realno, najpopularniji naziv je potkosulja Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 u pravu je daki. ja nisam imao pojma o čemu govorite dok čavke nije rekao potkošulja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Силеџијка фтв. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 u pravu je daki. ja nisam imao pojma o čemu govorite dok čavke nije rekao potkošulja. qft "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts