f4ts0 Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 i sad pogledas sf emisiju iz skolskog programa (jel se sigurno zvala zvezdani ekran?) i pogledamo sta se sad nudi deci i mladima Ubedjen sam da postoji neka satanska zavera za debilizaciju. Secam se da sam bukvalno godinama trazio hevi metal film da odgledam. Kad sam nasao jebote, koja sreca iako sm vec bio >16 godina. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Čudno je to, ja ne znam kako je po ostalim zemljama, ali taj školski program je stvarno bio odličan kod nas, i znalo se da prepodne na prvom od 09 do tih nekih 15h ne možeš da pogledaš ništa drugo do edukaciju. Čak se to nastavilo i tamo devedesetih, sećam se onog serijala o računarima što sam pratio. Sada je program: 09:55 Лов и риболов: У околини Жабља, 1. део 10:30 Еко-караван: Мистерије природе 10:55 Вести 11:00 Ми и наша земља: Ватра 11:52 Евронет 12:00 Дневник 12:15 Рукометна фантазија 12:31 Место злочина, америчка серија, р. 13:20 Одбојка - Светски куп: Србија - Италија, (м), снимак 14:40 И ја имам таленат 15:05 Ово је Србија Ne znam ovo "Mi i naša zemlja" šta je, možda je to nešto edukativno, ali sve drugo je neka zabava. Doduše, iznenađuje me da ima samo jedna serija u tom periodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 žika seljak je glavni tu, čim se probudiš odma moraš da vidiš lepo lice mudrog žike seljaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ja sam uz ovo bio zakovan za tv. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 I da slušaš njegov glas sa naglaskom gučanske babe, uz muziku pažljivo probranu za nedelju ujutru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 U moje vreme kese su se prodavale za dinar, i svi smo skupljali slicice iz "Turbo" zvaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ma sad skinuh, ziveli torrenti, Jeff Wayne-ov album sa ovom mjuzom. Tema je zasluzila da je ubacim na mob za incoming call tone! :) ako nekome treba: http://thepiratebay.org/torrent/4933665/Jeff_Wayne_-_The_War_Of_The_Worlds_%28Remastered%29%5B2009%5D.nielsall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Врхунски : ) не буди ми неку носталгију, нисам толко матор, али одличан албум релативно скоро сам га слушао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 i sad pogledas sf emisiju iz skolskog programa (jel se sigurno zvala zvezdani ekran?) i pogledamo sta se sad nudi deci i mladima vidis, da me neko pitao kako se zvala do juce ne bih imao pojma. Secam se mjuze, voditelja, glasa ovog lika, ali naziva emisije nikako. Secam se cak i ovog na pocetku "80 god...", ali da negde bas pise "Zvezdani ekran" jok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ahahaa... ja pustao jutros Mihajlu radio dramu The war of the worlds...kako se uzbudi kad dodje glavna tema :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 U moje vreme kese su se prodavale za dinar, i svi smo skupljali slicice iz "Turbo" zvaka. Da, da, ladno su se plaćale kese. Kad se setim kad je C market uveo besplatne kese, bilo je - BESPLATNE KESE! Ali na primer, tada si imao za voće i povrće one papirne, kojima sad svi pokušavaju da se vrate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 au koji flesbek sa zvezdanim ekranom... obozavao sam ovu emisiju, iako sam je se pomalo i plasio jer sam je prvi put gledao bas kao klinja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Kad se setim kad je C market uveo besplatne kese, bilo je - BESPLATNE KESE! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Ali to mi uopšte nije jasno ... koja je to sreća kad oni ćape te kese, pa to je nešto neviđeno ... ja ne znam odakle to i kako ali to je otprilike "e ako sam platio u maksiju ovu šunku 50 kinti više, al' što sam im uz'o "vezu" kesa!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Исто као кад видиш пензоса који узима бар 20 новина "24 сата" јер су бесплатне. Ал фазон усред лета, сигурно их не узима за потпалу или нешто, већ зато што смо јадан народ. Иначе, је л' се сећа неко серије за децу, на РСТу је ишла, било је прича са свих страна света, да ли су наши превели "Бајке света", лупам, то ми је сад пало на памет? Шпица је била као цртани филм, неки као трубадур, сећам се да је певао нешто у Немачкој сам Јохан, у Енглеској сам Џон, у Француској Жан. Сећам се и наслова две епизоде "Коњић грбоњић" и "Забрањена врата". То сам обожавао да гледам и радо бих поново, ако бих могао некако да нађем. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Hm, ja se sećam nekih kao bajki koje su bile igrane, a špica animirana, ali lik svira neku "tamburicu" dok peva, obučen je nešto na fazon Robin Huda otpr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Kad smo već kod prevara sećam se da smo kupovali žvake Garbage Pail Kids kojima je davno istekao rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Mislim da je Rada Đuričin radila naraciju, u isto vreme mi je bio i užasavajući i čaroban njen govor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 @ Лаки и Вуду То је то. Пропустио сам да напишем да је сама серија била играна. Чак је била помало и застрашујућа. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Jeste, bila je zastrašujuća pomalo katkad :) Ja sam je imao na video kasetama, RTS je izdavao to pa mi neko poklonio za rođendan ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Jel se seca neko Cunga Lunga zvake? :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Shock ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Опет бајке, само други формат и ово ме је одушевљавало, као и сва издања "Плаве птице". Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Kad se setim.. Suza je kanula. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Нашао сам. Код нас се серијал звао "Трубадурове приче", не бих се тог наслова сетио никад. Ево уводне теме: http://www.youtube.com/watch?v=Rs3X90RLW3A Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts