mohican Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Rootujes telefon i instaliras custom rom koji ti se svidja. http://www.xda-developers.com/ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 za početak promeni launcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Kapiram da se rootovanjem gubi garancija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Gubi se, dakako. Instalirao sam neki launcher pa sad to kao izgleda malo kulturnije, al ono. i dalje je geocities Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Kapiram da se rootovanjem gubi garancija :) lmao.. uvek mozhesh unroot, i uvek mozhesh da vratish na base rom, samo napravi nandroid backup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Aha onda do jaja to nisam znao, btw pogledao sam ovaj Cyanogenmod izgleda ok nije toliko soc, mada opet iOS je nekako lepsi. Ne kapiram kad su vec prekopirali sve sta im fali da i ovo prekopiraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 shta je jebeno lepshe na iosu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 ne znam sad jel pričamo šta je lepše vizuelno ili funkcionalno, ali na primer, po pitanju funkcija, meni je na iOS-u prebacivanje ikonica na desktop i pravljenje foldera i editovanje rasporeda ikonica itd nekako logičnije i intuitivnije. ali ništa tako dramatično bolje od androida da bih razmišljao da android zamenim za iPhone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 shta je jebeno lepshe na iosu ? Nekako je ta "fizika scrollovanja" bolja, mozda je to samo meni jer posedujem iPhone od kad je izasao i ovo bi mi bio prvi android, ja sam doduse probao samo onaj default ROM u prodavnici, moguce je da je ta fizika bolja na tom custom ROMu i da to sve bolje radi, to stvarno ne znam. No svakako verovatno cu uzeti taj SGS2 pa cu da vidim kako ide :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 a to je možda više individualno, dok se navikneš i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 što se tiče iOS-a, izvalio sam skoro na cydia da ima nekih tema. probao par, al' sve su skrnave. je l' to apple inače ubacio teme i widgete u ios ili je to opcija samo za jailbreak telefone? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Kakve widgete? Teme postoje za ajfon oficijelno ja mislim. jel ima na appstoreu? Btw od skoro svako moze na appstore za karticu kazes none i skidas free apps. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 nema iOS teme po defaultu sigurno, apple je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Uzeo sam Samsung Galaxy S2, na prvi pogled posle jednog dana mogu reci par stvari: Prvo telefon je izradjen od malo losije plastike, posebno onaj zadnji deo za zatvaranje, medjutim lagan je dosta i nekako odise Kinom, punjac je bas jako socijalan i ovaj jack za punjenje je isto tako tezak soc samo se nadam da nece da se razdrnda posle par godina. Pri prvom paljenju telefona shvatio sam da je telefon ultra brz i sve je gotovo instant i radi perfektno, nisam instalirao nikakve romove samo sam promenio launcher i dodao jos par nekih on/off widgeta da mogu da kontrolisem sve odma na main screenu. PRobao sam i neku igricu to sve radi besprekorno, razgovor je manje vise ok, zvucnik mi se nesto ne svidja al dobro to moze da se zanemari. Bio sam skeptican povodom kucanja poruka, iako ih ja ne kucam, i uopste touch screena medjutim sasvim solidno radi i nemam nikakve zamerke, fizika scrolla je losija nego na iPhonu mada opet to je neki subjektivni osecaj mozda i navika. Posto imam telefon tek jedan dan jos uvek ne mogu da iznesem sve utiske ali ovi prvi utisci su zadovoljavajuci, jeste kvalitet izrade samog telefona losiji ali telefon kao telefon radi odlicno, iskreno display mi se jako svidja tako da overall preporucio bih ovaj telefon za kupovinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 trebao bi mi 1 info da ne otvaram topic bzv. naime hocu da uzmem novi tel android obvz, ali ne bih pucao neke prevelike pare. da li ima neki solidan/dobar (mislim ne htc sens xl i te munje) a da se uz paket doplati dinar ili eventualno do 15ak soma. trebao bi mi neki sa 2 kamere, tj da mogu da video skajpujem. koji biste mi vi preporucili? svj je marka Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Ja bih preporučio Galaxy S Plus, realno je super telefon i osim što mu je manji ekran i što neće dobiti ICS upgrade je odličan, praktično u rangu sa ovim najboljima. On ti je recimo u Telenoru uz paket od 1.800 din mesečno nešto manje od 15k din. Naravno imaš i za dinar, ali je pitanje koliko oćeš para da daš na paket :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 thx na savetu. pa to nije puno samo bih uzeo kod mts-a a tamo nema a ne menja mi se mreza jer sam cuo sam da kad promenis mrezu da pola min ide poruka da je korisnik promenio mrezu pa tek onda zvoni i ljudi masovno prekinu :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 a i ICS je već portovan na Galaxy S tako da verovatno postoji i za S+ bez problema, pa neka te ni to ne brine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Mislio sam na zvanicnu verziju :) A sto se telefona kod Telekoma tice daj sta ti je neki okvir za pretplatu. Mislim i kod njih ima Razr ili S2 za dinar, ali uz jake pretplate. Ovako je tesko nesto preporuciti. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 thx! a jel bi htc evo 3d bio mnogo losiji izbor? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 thx na savetu. pa to nije puno samo bih uzeo kod mts-a a tamo nema a ne menja mi se mreza jer sam cuo sam da kad promenis mrezu da pola min ide poruka da je korisnik promenio mrezu pa tek onda zvoni i ljudi masovno prekinu :) to može da se isključi kod novog provajdera Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 a jel istina da se skype video poziv naplacuje dodatno? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 to može da se isključi kod novog provajdera eh kad bi samo moglo :) osim ako nije došlo do neke velike promene za koju ja ne znam, moguće je da isključiš ti koji mene pozivaš da ti to ne stiže. Tipa, ja zovem tebe i smara me ta poruka i pozovem svog provajdera i kažem - jel možete da mi isključite ono obaveštenje da je promenjena mreža kad zovem brojeve? Ali u kontra smeru da ti koji si prešao tražiš da se ta poruka ne pušta, ne može. Pravdaju to time što onda taj ko te zove ne zna cenu koju plaća, što ima nekog smisla (jer možda misli da si mu u ono "nula dinara u mreži" a ti prešao na drugu. Ja sam pitao/dao predlog da razviju softver koji recimo pet puta pušta poruku jednom te istom broju, nakon toga prestane, jer kontam da su oni koji me često zovu skapirali do petog puta da sam promenio mrežu, ali ne znam šta je sa tim bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 a jel istina da se skype video poziv naplacuje dodatno? Jedino ako placas protok, posto video poziv zahteva i vise podataka da prodje kroz mrezu. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 thx! a jel bi htc evo 3d bio mnogo losiji izbor? Pa nije mnogo lošiji, to je da kažemo ta klasa, ali bi u tom rangu cena po meni poredak išao Samsung Galaxy S2, Motorola Razr, Htc Evo 3d. Prosto ovaj poslednji ne donosi ništa spec, ima taj 3d koji ti ničemu ne služi, dok je mene Samsung kupio najkvalitetnijim ekranom. Ali nijedan od tih nije loš izbor... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts