jasamnepismen Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Iseces karticu makazama za 3 minuta i lepo nalegne i ne pravi problem. Radio to pre 10 dana. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 ili ako tripuješ da ćeš iseći i čip uđi u prvi servis mobilnih telefona, oni imaju šablone za sečenje. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 https://www.google.com/contacts/ pa nek vidi da li su mu tamo kontakti :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Ovako sam sredio. 1. Send namecard via gmail (poslao sam sebi kontakte na mail) 2. Ulogovao se na acc sa novog fona i sinhronizovao kontake. Nije moglo prostije stvarno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Prema preporuci uzeo sam G2. Ponudio mi je update sistema, ali videh ovde da ljudi imaju problema sa tim. Da ga update ili ne? Jel sa 4.4.4 sve radi ili su to samo redji slucajevi da ne radi dobro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Zar G2 nije updateovan na 4.4.2? Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 što se tiče apdejta veći problem je što je android bagovit nego u konkretnoj verziji koja je trenutno aktuelna. sa obzirom na to da si uzeo nov telefon uzmi apdejtuj ga pa odradi factory reset, nije neka šteta. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Je l Motorola Moto G i dalje dobar izbor ispod 200 evra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 A je l ima nešto s većim ekranom u toj cenovnoj klasi, a da nije sranje? Npr ovo? http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiksni-telefoni/mobilni-telefoni/smart-mobilni-telefoni/mobilni-telefon-gigabyte-gsmart-guru-g1-1186876.html 5 inča IPS, 1920x1080, a unutra je 2 GB RAM-a i quadcore, je l probao neko? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Mene fascinira pitanje: da li ima nešto sa većim ekranom... hahahaha, Vuds žena! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 bolje uzmi telefon koji će ti provereno raditi nego da uzimaš te "bolje" varijante koje nisu podržane kako treba. pritom se baviš androidom, znaš i sam na šta može to da liči :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Aj oladite s minusima, pitam zato što ne znam koje su sve kvake a ne zato što trolujem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 E stvarno oladite sa minusima! Vudsi jesi cuo da je amss napravio elektricni auto? 150km na jedno punjenje predje, 5 inca ludilo! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Jesam! Drugo pitanje, Nexus 5 ili G2, cena je slična, karakteristike su slične, šta je "bolje"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Auuu, sad si otvorio pandorinu kutiju tek G2 ima bolju kameru i bateriju i skuplji je, N5 ima pravi "google experience"... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 (edited) Nije neka razlika u ceni, G2 16 GB košta dve hiljade više od N5 sa 16 GB, dok je G2 32 GB hiljadu din. jeftiniji od N5 32 GB. Edited July 16, 2014 by Ivan^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Nemoj kupovati to u prodavnici, oglasi all the way, od nekog ko je kupio od operatera. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Nije neka razlika u ceni, G2 16 GB košta dve hiljade više od N5 sa 16 GB, dok je G2 32 GB hiljadu din. jeftiniji od N5 32 GB. U tom slucaju bi meni glavni razlog za odluku bila baterija od 3000mAh kod G2 naspram 2300 u kod N5 u telefonima vrlo slicnih karateristika (G2 ima nijansu veci ekran). U sustini ce i N5 izdrzati ceo dan, ali ja uvek biram vecu bateriju ako je moguce. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Zentam se malo od 64-bitnog ARM-a i Androida L, ovo u petici je zrela platforma (i hardverska i softverska), ne bih da im budem zamorče šest meseci nakon kupovine i da instaliram apdejte svakih nedelju dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 reci ti nama - zašto ti nemaš N5 na prvom mestu uopšte, a?? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Nisam pratio temu na vreme :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 kevi se raspada htc one v pa bih joj uzeo nesto u vrednosti ~100e. imam opciju za skoro novu sony xperiu L za 100e, ali ne znam vredi li taj fon nesto? telefon uglavnom koristi za whatsup, viber, igrice i jos par gluposti pa u skladu sa time dajte i neki predlog.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 S obzirom da se taj telefon po oglasima krece oko 150 evra, ako je u ok stanju za 100 nije los izbor, ima dual core procesor i giga rama sto bi trebalo da obezbedi da ne stuca za te neke najosnovnije stvari. Bolja bi opcija bila kad bi nasao Moto G za iste te pare, ali se i on po oglasima krece oko 150... U drugim vestima: Microsoft gasi Asha, Series 40 i Nokia X serije Sta cu sad da radim kad kevi rikne telefon? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 kevi se raspada htc one v pa bih joj uzeo nesto u vrednosti ~100e. imam opciju za skoro novu sony xperiu L za 100e, ali ne znam vredi li taj fon nesto? telefon uglavnom koristi za whatsup, viber, igrice i jos par gluposti pa u skladu sa time dajte i neki predlog.. ja pitao isto i svi rekose da uzmem lumiu 525. I uklapa ti se u cenovni rang:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Jel neko imao prilike da proba Lenovo P780? Ova baterija od 4.000 mAh deluje bas primamljivo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts