SpC Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 pozdrav,pa ovako i nije ti neka baterija,sad ne mogu da prepoznam al ti koristis stock rom onaj fabricki rom koji je dosao uz tvoj android tel?jel si probao da uradis root tela i da instaliras custom android rom ja sam se ranije prilicno petljao sa tim sa tim stvarima i mogu ti reci sa custom romom baterija je vise vise nego odlicna ne znam koliko ti sad sve ovo znaci al mogu da ti posaljem adresu jednog sajta a mozda vec i znas koji je koji ce ti poprilicno pomoci da odradis sve ovo gore navedeno ako vec i ne znas koji je aha vidim da si na custom romu zbog cirkularnog sata hm ne zasto ti je bat tako losa mozda punjac nesto? Па, нисам те баш најбоље разумео с обзиром да је све једна велика реченица, али покушаћу да ти одговорим на делове које разумем :) Да, у питању је STOCK android 4.2.2, распитивао сам се по xda developers-у и капирам да немам неку потребу да га пребацујем на custom rom. Једино што бих добио тиме је мање загревање апарата, али то ми и није баш толико пресудно, откуд знам. Главни разлог што остајем на овој варијанти је 2 године гаранције које имам, и не видим неку потребу због које бих је прекидао тиме (да, знам да могу после опет да вратим ако се нешто сјебе, али једноставно нећу да се цимам око тога). Уосталом, људи и беже на custom rom-ове да би убрзали телефоне који су оптерећени Sense-ом или TouchWiz-ом, са друге стране, ја на Stock Androidu немам проблема са брзином, поготову са овим хардвером :) Не знам баш шта ти је то "циркуларни сат", тј наслућујем на шта мислиш. Ова иконица у левом углу је нотификација коју оставља Battery Widget Reborne, није у питању никакав сат :) Поздрав :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Pa manje zagrevanje aparata = downclockovan procesor = manja potrosnja :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) baterija ce ti bar duplo vise trajati sa custom rom-om paranoid android cak i vise nego duplo Edited April 24, 2013 by vigorito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 E jeste sad, duplo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 i vise nego duplo,ja znam sta pricam uostalom ko ima smartphone i ima problem sa baterijom i ruznim stock romovima moze slobodno da ode na xda forum i da se pozabavi time. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Zna neko za kolko mogu da prodam gnex sa slomljenim ekranom? Telefon radi kad se upali i sija svetlo za notifikacije. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Kapiram ja sta ti hoces da kazes kad neko ima Samsung ili HTC pa stavi neki stock rom pa mu se poboljsa stanje baterije. Ali s obzirom da je to vec stock rom bolje ce mu biti tipa 10-20% i to ako ga bas ukenja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Kapiram ja sta ti hoces da kazes kad neko ima Samsung ili HTC pa stavi neki stock rom pa mu se poboljsa stanje baterije. Ali s obzirom da je to vec stock rom bolje ce mu biti tipa 10-20% i to ako ga bas ukenja. ne stock rom, custom rom Edited April 24, 2013 by vigorito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Kapiram ja sta ti hoces da kazes kad neko ima Samsung ili HTC pa stavi neki custom rom pa mu se poboljsa stanje baterije. Ali s obzirom da je to vec stock rom bolje ce mu biti tipa 10-20% i to ako ga bas ukenja. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ne custom rom, stock rom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Kapiram ja sta ti hoces da kazes kad neko ima Samsung ili HTC pa stavi neki custom rom pa mu se poboljsa stanje baterije. Ali s obzirom da je to vec stock rom bolje ce mu biti tipa 10-20% i to ako ga bas ukenja. Ovo sam hteo da napisem :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 koliko bih mogao da dobijem za HTC One S iz Telenora koji je jos 16-17 meseci u garanciji ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Taman malo doplatiš i N4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ja ne znam sta je sa vama,aj procitajte obojica sta ste napisali/rekli pa razmislite,svaki custom rom je bolji od stock roma u svim pogledima o bateriji najvise ja stojim iza toga 120 posto. stock rom i custom rom nebo i zemlja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Jedini telefoni za koje ja znam da su stock andorid su Nexus-i, ni jedan drugi telefon nema stock android.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ne ne mi se ne razumemo,u xda forum svetu a da se ne lazemo nema foruma i zajednice bolje od njih,znacenje stock rom je: svaki telefon koji ima android software fabricki ne pipnut je stock rom.a ja znam na sta ti mislis to za nexusa to je originalna android verzia od strane googla. i taj rom je stock rom koji je originalno dosao sa telefonom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ima Motorola :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 svaki android smartphone kad ga otvoris iz kutije ima stock rom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) na osnovu čega temeljiš to mišljenje? Edited April 24, 2013 by Doca. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ne razjašnjava dovoljno dobro razliku između stock androida(kao kod nexusa) i stock roma(u smislu default verzije androida koju forsira određeni proizvođač). Primera radi, ja ću na s3 instalirati franco kernel i držati stock rom(4.2.1 sa touchwizom kako je originalno došao). Barem se ja nadam da tako misli:-D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 zato sto znacenje stock roma je to.uostalom mislim da treba malo da procitate xda sajt pa ce biti jasnije A stock ROM is the ROM that comes with a device; the device is "stocked" with that ROM by the manufacturer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 to je apsolutno neistinito. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 wow ti pojedinac to kazes nasuprot xda svetske zajednice koja je to i izmislila,to ti je kao da si rekao bil gates nije izmislio windows ista stvar nema razlike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Scazy^techno Posted April 24, 2013 Popular Post Report Share Posted April 24, 2013 vigorito je upravu ja imam stock rom koji sam skinuo sa xda i stavio umesto originala koji je bio na telefonu iz kutije sve radi potvrdjujem jeri imas igrice da mi posaljes vigorito imam dobar telefon??? 6 Quote TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts