Zwerko Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Aha, ok, izvinjavam se, nisam znao da ima ta promocija i dalje, a vala su moglu i da napisu tamo negde gde su i paketi. Ali opet kontam da covek oce telefon za dinar uz paket jer nema kesa... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 naveo je paket koji hoće i telefone koje hoće. ti telefoni uz paket koji je naveo su oko 13k dinara. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Hvala svima na odgovorima! Situacija je da imam vaucer u vrednosti od 5k dinara ako uzmem telefon na ugovor u telenoru, a iskreno mi se ne daje tipa 400-500 eu za neki do jaja fon, a opet ne bih da uzmem neki krs (tipa taj telenor za koji nisam znao da je krs). A noob sam. Trenutno sam na kreditu (lol) i svakako spucam tipa 1k dinara mesecno pa reko da spojim lepo i korisno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Desire X pre tog Telenor Touch govneta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 (edited) Ja sam uzeo lg l9 i zadovoljan sam, isto sam razmisljao izmedju desire x i l9 ali je prevagnulo sto ovaj lg ima mnogo veci ekran...navikao sam se vec tako da mi nije zao :-) Edited January 13, 2013 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 L9 je odlican telefon gledajuci cenu/kvalitet Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Samo konstatacija, posto se ovde pominjao nekoliko puta, pojavio se kod nas za pre-order Nexus 4 u Telenoru. Cijena... prava sitnica: bez ugovora 72.000 dinara, iliti oko 650 evra U skladu s tom cenom su i paketi, otprilike za 350evra koliko kosta u Evropi je cena s paketom od 1.800 dinara mesecno na 24 meseca... A su ga opravili... Ako ce tako da dovedu i iPhone bolje da kazemo onim debilima da otkazu akciju Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 jeste bezobrazluk, ali svuda je tako koliko sam video:/ jbg, nemamo google play pristup, a cena je naduvana da bi se uzimali paketi. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 jbt iPhone 5 u Svici ne kosta ni blizu 72k din, rofl. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 (edited) jbt iPhone 5 u Svici ne kosta ni blizu 72k din, rofl. U Nemackoj kosta 650, a tih 72k je u sustini 650 evra kad prebacis u evre, u CH je jeftiniji jer je njima VAT valjda 7% svega ili tako nesto, u svakom slucaju u CH je oko 580-600 evra sto je jeftinije nego u Nemackoj. Mada ta poredjenja su malo glupava jer ne mozes tek tako da poredis u USA je 52k dinara i sta sad... Edited January 23, 2013 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Dobro, variraju cene za telefone, ali je u Srbiji simptomaticno sto je telefon koji je svuda 350 evra ovde 650 :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 http://www.amazon.de/LG-Google-Nexus-16GB-Smartphone/dp/B00AIQ6HA8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1358956159&sr=8-2 350 je samo u google play-u, kad ga ima, a nema ga skoro nikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 a i kad ga ima, obicno stize tek za 4-6 nedelja. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Ja ne znam šta će bilo kome telefon skuplji od 200 evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 http://www.amazon.de...58956159&sr=8-2 350 je samo u google play-u, kad ga ima, a nema ga skoro nikad. Jeb'ga sad, ne znam zasto je toliko na Amazonu, u Mediamarktu je 400 i ima ga http://www.mediamarkt.de/mcs/product/LG-Nexus-4-16-GB,48353,365283,526863.html?langId=-3 Pritom, u Telenoru je ova prica za pre-order :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Jeb'ga sad, ne znam zasto je toliko na Amazonu, u Mediamarktu je 400 i ima ga http://www.mediamark....html?langId=-3 Pritom, u Telenoru je ova prica za pre-order :) E to je isto ok cena skroz, jbg da nisam uzeo iPhone mogao sam ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 (edited) Jel steti bateriji telefona ako telefon bleji na punjacu dok je baterija puna? Telefon uvek punim nocu a napuni se dosta pre nego sto ja ustanem. Edited February 2, 2013 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 android gasi punjenje kad dostigne 100% i ne pali ga ponovo dok ne padne ispod 90%, čak i ako izvučeš pa vratiš punjač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 jedno pitanje da li uzeti nexus za 300 evra ili one x za 380? oba telefona su nova, samo treba da se dekodiraju Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 nexus Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Posto je S3 nov sada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Cekaj, covek je rekao samo Nexus, mozda je Nexus 4 :) Video sam ga juce u Telenoru, kul telefoncic skroz, samo je bezobrazna cena. A Daki, sve zavisi gde kupujes taj S3, ako ga kupujes u Svici onda ti je 410evra, ako ga kupujes u Srbiji onda ti je 650 :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Hm, pa to me buni. Ja sam nov neotpakovan u Srbiji platio ~350 eura. Dao sam moj stari, izgrebani, raspali S2 (posto telefone ne cuvam u bamperima, sklonistima, skrovistima, nego ispada svako malo) i dodao coveku 130 eura valjda. Pa gledam, sto ne bi uzeo S3 umesto Nexusa, ako su iste pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Cekaj, covek je rekao samo Nexus, mozda je Nexus 4 :) Video sam ga juce u Telenoru, kul telefoncic skroz, samo je bezobrazna cena. A Daki, sve zavisi gde kupujes taj S3, ako ga kupujes u Svici onda ti je 410evra, ako ga kupujes u Srbiji onda ti je 650 :) Gde? Ja sam u knezu bio juče, nisu ga imali. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts