vukashinp Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 prosvetli me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Svojko :) . 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 :( Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 ja sam zapravo negde čitao da su hrvati izabrali "sebić" ili tako nešto kao njihovu reč za selfi u onom tradicionalnom izboru novih reči gde je bio i "dodirnik" ili kako se već zove tablet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Mislim da je dodirnik rec za touchscreen. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Aaa zato je Čili dodirnik.. :D Enivej, pročitala sam danas da se čeka odobrenje ratela da se u ponudu telefona (vip) uvrsti i iphone 6. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Dodirnik nekako vise zvuci kao da bi mogao biti penis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Cisto pravoslavna srbska kovanica autoportret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 rbds, slicna prica je bila i za iphone 5 jos, najavljivali su, ali izgleda da nista od toga. tako da cisto sumnjam i da ce od sestice biti nesto, al' ajd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Meni svejedno, imam svoj N5.. :) Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 nista bez M7 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 prilicno sam se nalozio na Motorolu Moto G, ali ne znam da l' je pametnije prikupiti jos para i kupiti nesto kvalitetnije? u principu, dopada mi se sto ima finu cenu, a po izradi/odzivnosti/kvalitetu ekrana ostavlja prilicno dobar utisak i maltene je rame uz rame sa mnogo skupljim telefonima. ova verzija iz 2014. od 5" mi je mozda malo previse, uzeo bih 4.5". je l' ga neko ovde poseduje, i ako da, kakvi su utisci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Licno ja ne bi telefone ispod 4.7" ni uzimao u obzir. Jednom kada se naviknes na 5" nece ti biti ugodno da koristis telefone za kepece :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Ja koliko sam skontao svi koji su ga uzeli su zadovoljni, ali ima logike sacekati noviji, nije 5" tako veliko, naprotiv meni je sad nekako taman, a koristio sam i 4.3" i 5.5". Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 +1 za Moto G, imam dual sim koji je 10e skuplji, mislim da je best buy za te pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Drugovi, nesto malo manje od godinu dana nakon sto sam uzeo M7 u telenoru, pocela je kamera da baguje cim fali malo svetla na slici. Posto je u garanciji, odneo sam ga pre 17 dana u telenor i rekli su mi da imaju rok od 15 dana da ga poprave. Posle 14 dana sam bio u prodavnici i rekli mi da jos uvek cekaju delove. Inace, telefone salju u comtrade na servis. https://dl.dropboxusercontent.com/u/109599654/IMAG3857.jpg inb4 csb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Imam i ja M7 tako da znam o cemu se radi. Nema samo tvoj telefon problem sto se tice kamere. Cim je malo mracnije dobijas ljubicastu/crvenu/plavu boju. Ne znam da li to moze da se sredi, nisam nosio u Telenor, posto sam i ja uzeo tamo, ali to je globalno problem sa M7.. Mnogo ljudi se zalilo na taj problem, procesljaj malo na XDA.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 šta vali slikama?img]http://www.orartswatch.org/wp-content/uploads/2012/03/hipster-kitty.jpg Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Dobio sam ponudu u vipu za moj paket da uzmem " alcatel idol 2 ", da li ima neko iskustvo sa ovim telefom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Dajte neku preporuku za dual SIM telefon... gledao sam Lenovo P780, ima sve ono što tražim - dual sim, bateriju koja može da drži 2-4 dana, kvalitetnu izradu. Samo mi se ne sviđa to što je jebena cigla, naravno to je zbog baterije, a i ekran je ogroman. Kolega ima, on zamera i to što ima samo 1GB RAM-a. Video sam juče na netu i Samsung S4 min dual sim http://mobilnisvet.com/mobilni/3793/Samsung/I9192-Galaxy-S4-mini-Dual Naravno kod ovog je sranje baterija u poređenju sa P780, ali je zato normalnih dimenzija... Motorola G dual sim - ovo sam upravo saznao da postoji, međutim nisam siguran da li ću uspeti da nađem negde da kupim, ako se odlučim. HTC M8 je ultimate al ne daju mi se tol'ke pare realno. Ako imate još neki predlog pišite, ili ako ste probali neki od gore navedenih telefona molim vas dajte iskustva, hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 ja ga imam, i prezadovoljan sam za te pare je bestbuy (makar je bio, kad sam ga uzimao početkom godine), brz je, kvalitetno urađen, ima dobar ekran i vanila android do jaja, mislim da je to to i da sam vec odlucio da ga pazarim. planiram da skoknem do nekog Logic Shopa (jedino ga oni imaju, ako je verovati ITsvetu) da vidim kako deluje varijanta od 4.5", ali kapiram da cu ipak uzeti 5". cak je i Vica aminovao 2nd gen! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 (edited) Dajte neku preporuku za dual SIM telefon... gledao sam Lenovo P780, ima sve ono što tražim - dual sim, bateriju koja može da drži 2-4 dana, kvalitetnu izradu. Samo mi se ne sviđa to što je jebena cigla, naravno to je zbog baterije, a i ekran je ogroman. Kolega ima, on zamera i to što ima samo 1GB RAM-a. Video sam juče na netu i Samsung S4 min dual sim http://mobilnisvet.com/mobilni/3793/Samsung/I9192-Galaxy-S4-mini-Dual Naravno kod ovog je sranje baterija u poređenju sa P780, ali je zato normalnih dimenzija... Motorola G dual sim - ovo sam upravo saznao da postoji, međutim nisam siguran da li ću uspeti da nađem negde da kupim, ako se odlučim. HTC M8 je ultimate al ne daju mi se tol'ke pare realno. Ako imate još neki predlog pišite, ili ako ste probali neki od gore navedenih telefona molim vas dajte iskustva, hvala :) pa lakse ti je da ukrades dva telefona nego da juris bas taj sa dual sim-om ba dum tsss Edited October 3, 2014 by rjvn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predastika Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Dajte neku preporuku za dual SIM telefon... gledao sam Lenovo P780, ima sve ono što tražim - dual sim, bateriju koja može da drži 2-4 dana, kvalitetnu izradu. Samo mi se ne sviđa to što je jebena cigla, naravno to je zbog baterije, a i ekran je ogroman. Kolega ima, on zamera i to što ima samo 1GB RAM-a. Video sam juče na netu i Samsung S4 min dual sim http://mobilnisvet.com/mobilni/3793/Samsung/I9192-Galaxy-S4-mini-Dual Naravno kod ovog je sranje baterija u poređenju sa P780, ali je zato normalnih dimenzija... Motorola G dual sim - ovo sam upravo saznao da postoji, međutim nisam siguran da li ću uspeti da nađem negde da kupim, ako se odlučim. HTC M8 je ultimate al ne daju mi se tol'ke pare realno. Ako imate još neki predlog pišite, ili ako ste probali neki od gore navedenih telefona molim vas dajte iskustva, hvala :) Pa cekaj ti trazis dual sim mob,zasto si onda zainteresovan za htc m8 on nije dual sim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 (edited) Kolega je uzeo p780 relativno skoro i baterija mu traje 6+ dana. Doduše, ne znam da li je ubacio i drugu karticu, pitaću ga ovih dana. Inače telefon je ok ali mi se rom ne sviđa i malo je sporiji. Imaš i nokiju 630 dual sim kao opciju, ne zadovoljava zahtev za trajanjem baterije ali košta 130e i radiće posao u slučaju da se odlučiš za jeftinu varijantu. Takođe, telefonu fali blic i prednja kamera, čisto da imaš na umu to. Edited October 4, 2014 by dobrivoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts