Jump to content

dobrivoje

Members
  • Posts

    340
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by dobrivoje

  1. Ja se nadam da će krivična prijava biti gotova pre nego što istok krene da uzima pare ljudima na ovaj način. Ili je to ono što se čekalo?
  2. Ima neko iskustva sa Xiaomi Note 4 sa Snapdragon procesorom? Vredi li uzimati, kakav je izbor romova, itd.
  3. O kom Brani pričate? Pfffhhhhaaa
  4. Ja kad povučem sa paypal na devizni u intezi odem u poslovnicu i podignem evre bez ikakvih dodatnih pitanja i formulara i bez provizije.
  5. tipuje neko po mirijevu da si punišić, čuvaj se!
  6. Da, bukvalno sam im napisao da "neću više" i odblokirali su dovoljno brzo (isti ili sledeći dan). Edit: što se tiče ovih kartica , ja sam uspeo da naručim Payoneer karticu pre 10ak dana i juče je stigla tako da ako je to nekome opcija požurite dok ne zabrane (ako već nisu :D)
  7. Dobar ti je taj kineski DNS :D Stavi Google DNS na ruter, verovatno ti negde stoji pod 'DHCP' ili ga zakucaj u Windowsu kao na linku koji si okačio pa posle toga odradi još jednom flushdns, moralo bi da proradi bez cimanja sa hosts fajlom.
  8. Kroz administrator cmd 'ipconfig /flushdns' pa onda probaj da razrešiš sajt, kucaj 'ping www.reddit.com' ili 'nslookup www.reddit.com' pa vidi šta ti razrešava uopšte. Takođe, da li drugi uređaji sa iste mreže mogu da otvore reddit?
  9. Pa nije izašao da se vozi, samo se lepo spremio i otvorio vrata garaže, sve je kako treba
  10. Nillkin frosted shield maska + staklo umesto folije (meni je bar dva puta do sada spasilo ekran od pucanja). Sve zajedno na aliexpressu imaš za manje od 10 dolara, ako ti se ne čeka 20 dana uzmi preko kupujemprodajem i dobar si.
  11. Laki izgleda da više ne radi skripta koja spaja uzastopne spamove u jedan post, vidi sa središ to ako može :/
  12. Moraš da shvatiš da se rur sad transformiše u community tako da topic postaje prevaziđen koncept, bitno je samo deliverovati bilo kakav kontent.
  13. Duleu imaš na glavnoj autobuskoj parking ceo dan za 150 dinara. Jedino što baš smara dok se popneš do kneza odatle. Druga opcija ti je parking na okretnici 26 jer tu nema zone, pa par stanica do trga. Najrealnija opcija opcija je ušće a u burger haus nemoj da ideš, možda sretneš igora koji će da te zeza pred ljudima :( šalim se, idi, dobri su burgeri skroz ali kad si već tu možeš na ćevape kod cice (nho) kao car!
  14. dobrivoje

    Rio 2016

    Mandić je konstantno srao u usta ustašama, moram da priznam da sam se naslađivao dok sam gledao, iako nisam fan vaterpola generalno.
  15. Je l' postoji neka paralelna dimenzija u kojoj nisi glup?
  16. Imali smo igru i motivaciju ali je sasuolo pokazao da je ozbiljna ekipa. Malo nesrećno smo primili prvi gol, da je bilo 2:0 na kraju imali bismo mnogo veće šanse da ih prođemo u paklu marakane, ovako je zadatak znatno teži. Nadam se da će momci ostaviti ovu utakmicu iza sebe i dovoljno brzo konsolidovati redove te uz huk sa tribina napasti u revanšu od prvog minuta. Svi na stadion, napred zvezdo!
  17. Kakvi su putevi na skijatosu? Može da se desi da odem tamo kolima pa ne znam koji je fazon.
  18. Može da nosi otprilike jednu volinu i vepra.
  19. Meni je i vino generalno nepotreban produkt ali kažu da to ide sa godinama o/
×
×
  • Create New...