Jump to content

dobrivoje

Members
 • Posts

  340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dobrivoje last won the day on March 11 2016

dobrivoje had the most liked content!

Reputation

221 Snašao se

1 Follower

About dobrivoje

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,124 profile views
 1. Ja se nadam da će krivična prijava biti gotova pre nego što istok krene da uzima pare ljudima na ovaj način. Ili je to ono što se čekalo?
 2. Ima neko iskustva sa Xiaomi Note 4 sa Snapdragon procesorom? Vredi li uzimati, kakav je izbor romova, itd.
 3. O kom Brani pričate? Pfffhhhhaaa
 4. Ja kad povučem sa paypal na devizni u intezi odem u poslovnicu i podignem evre bez ikakvih dodatnih pitanja i formulara i bez provizije.
 5. tipuje neko po mirijevu da si punišić, čuvaj se!
 6. Da, bukvalno sam im napisao da "neću više" i odblokirali su dovoljno brzo (isti ili sledeći dan). Edit: što se tiče ovih kartica , ja sam uspeo da naručim Payoneer karticu pre 10ak dana i juče je stigla tako da ako je to nekome opcija požurite dok ne zabrane (ako već nisu :D)
 7. Dobar ti je taj kineski DNS :D Stavi Google DNS na ruter, verovatno ti negde stoji pod 'DHCP' ili ga zakucaj u Windowsu kao na linku koji si okačio pa posle toga odradi još jednom flushdns, moralo bi da proradi bez cimanja sa hosts fajlom.
 8. Kroz administrator cmd 'ipconfig /flushdns' pa onda probaj da razrešiš sajt, kucaj 'ping www.reddit.com' ili 'nslookup www.reddit.com' pa vidi šta ti razrešava uopšte. Takođe, da li drugi uređaji sa iste mreže mogu da otvore reddit?
 9. Pa nije izašao da se vozi, samo se lepo spremio i otvorio vrata garaže, sve je kako treba
 10. Nillkin frosted shield maska + staklo umesto folije (meni je bar dva puta do sada spasilo ekran od pucanja). Sve zajedno na aliexpressu imaš za manje od 10 dolara, ako ti se ne čeka 20 dana uzmi preko kupujemprodajem i dobar si.
×
×
 • Create New...