Jump to content

slash.

The X
  • Posts

    416
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

2 Followers

About slash.

  • Birthday 02/11/1984

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4,881 profile views
  1. Jel poslednj lik u Meksiku(skroz dole desno,ne znam broj) se zove Moises Munoz i nosi golmanski dres? Svaka reprezentacija u albumu ima jednog golmana i on je na prvom mestu,odmah ispod slike reprezentacije.Ne znam da li je bag,neka fora ili sam se nesto istripovao ?
  2. slash.

    Kladionice #3

    Haha ,jaje sam,uplatio sam 20 :) Odigrao iz zajebancije.
  3. slash.

    Kladionice #3

    Mozda dodje :) http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1560-7365589-1073
  4. Bio sam u sremskoj,mislim da se vulkan zove ,bivsi mamut.Lik kaze da nema u Srbiji,da narucim preko neta.Obisao sam jos 10 knizara i slicnih prodavnica.
  5. Nije mi bitno da li je amazon,ebay,book depository ili bilo koja online prodavnica,zanima me najjeftinija varijanta za knjigu ili dvd,jer ih nema jos uvek u srbiji u prodaji.Ovo preko book depository je ok cifra, ne verujem da moze da izadje mnogo jeftinije,ako neko zna neka javi.
  6. Izvinjavam se sto ovde postavljam,ali ne mogu da nadjem deo foruma o online porudzbinama.Da li neko zna koliko bi kostao dvd (pearl jam twenty- http://www.amazon.com/Pearl-Jam-Twenty/dp/B005LLXB9K) da se poruci sa amazon.com sa sve dostavom na kucnu adresu.Dvd je 17.99$,ne znam koliko bi ispalo sve sa dostavom ili kniga(25.88$ http://www.amazon.com/Pearl-Jam-Twenty/dp/1439169217)? Hvala!
  7. slash.

    Pogodi fudbalera

    Njega znate iz managera,a ne iz realnog fudbala 100%
  8. Ti jadnici iz Genka nemaju poraz na svom stadionu u ligi sampiona ni ove sezone,a ni prethodne kad su igali(6x nereseno).Nemoj da mislis da hvalim Genk, i ja sam puko na Leverkuzenu :)
  9. slash.

    Tenis 2011

    rezultat kao u zenskom tenisu kad Serena opere neku jadnicu :)
  10. Dortmund poslednji sesir,a bice prvi u grupi
  11. Bajkovic nas upropastio sa njegovim pasovima igracu 20m od gola koji ima igraca na ledjima,zato smo primili oba gola.
  12. slash.

    Transferi 2011

    Mozda je bolje da prodaju Fabregasa i pojacaju odbranu,ionako ce Nasri da pokida na toj poziciji.
  13. znam,ta 2 sam okarakterisao kao 2 najbudjavija
  14. Blackpool carevi,rezultati govore sve ,uvek igraju napadacki,punjenje na svim tekmama.Stvarno steta,bolje da su ispali smrdjlivi Birmingham i Wigan.
×
×
  • Create New...