Jump to content

iron maiden

Banned
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About iron maiden

Recent Profile Visitors

1,176 profile views
  1. Ja jesam zensko i ne stidim se svojih godina niti cu i kad budem imala 40+ ili 50+...A o tvojoj kompetentnosti jedno veliko NO COMMENT.Ispod casti mi je da polemisem sa tobom.A ti banuj i uzivaj u svojoj nezrelosti.
  2. Ko ti drma kavez? = HATE Bacao si hate na Iron Maiden koji je bio zakljucan pre godinu dana jer svojom arogancijom i bezobrazlukom nisi dozvolio ljudima da dele radost u vezi necega sto se pojavilo. Bacas ovde hate i na mnogo drugih topica. Najbolje je da banujes sve pa da se raspravljas sam sa sobom. Ono sto ti je Slash napisao je potpuno ispravno. (i jedno i drugo) i ovaj topic Hejtujes!
  3. Dakle...Crk'o bi kad ne bi morao nesto da dodas i da pametujes!
  4. Dobri stari AC DC Nista lepse nego kada bend koji gotivis izda novi album sa svojim PREPOZNATLJIVIM zvukom.To ih cini jedinstvenim
  5. Kakav smo mi pogan narod!!!Nikada nam nista ne odgovara!A to da se raspadaju od starosti....samo mogu svi ti bendovi da budu ISKUSNIJI i BOLJI u tome sto rade!Ja licno ne slusam nesto posebno DM ali sigurno necu propustiti njihovu svirku
  6. Da li je konjina prava rec za ovog (nazovi)coveka?Da li ijedno ljudsko bice moze imati toliku snagu da pliva maltene dan za danom i da obara svetske rekorde???Prosto se pitam sta mu je ubrizgavano proteklih dana da bi pokupio 8 zlatnih medalja?!
  7. U potpunosti se slazem sa tobom!
×
×
  • Create New...