Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

"miksi.z: Brate telefoni su u traumama nekim lol Ja idem sigurno za ostale sumnjam...Javljam ti oko 8 tacno sve" Sender: sezampro.rs

WTF, јел ово једна од оних порука које безобразно скидају кредит када се одговори на њих?

Skontao sam da mi treba novo drushtvo, ovo neko moje se primilo na vutru i ide mi jako na kurac. Kao deca su, samo o tome prichaju...

Sad cu da slusham jazz i chekam jutro.

Zvuci poznato. Ili pricaju o tome kako ce da vare ili kako je bilo do jaja kad su varili. Ako se pomene radjenje bilo cega, neko ce da doda 'i naravno buksne'. Ogadili su mi travu za ceo zivot.

ajmo na gobline 27og u kst! o/

26og nube. Videcu, 28og idem na more, pa ne znam kako da kombinujem 2 odlaska za bg i nazad u 3 dana jer treba da se pakujem. ;/

Zvuci poznato. Ili pricaju o tome kako ce da vare ili kako je bilo do jaja kad su varili. Ako se pomene radjenje bilo cega, neko ce da doda 'i naravno buksne'. Ogadili su mi travu za ceo zivot.

Taj neki rad, s tim shto sam tu istu prichu vec gledao pre 2 godine dok sam ziveo sa jednim takvim pacijentom. Tachno vidim kojim putem su krenuli i trulo mi veoma...

.

сад да те бака чује...

:)

Haha, sreća moja što nisu tu. Ova što je bila u banji 'ladno opet zapalila u banju (ovoga puta Vrnjačku) a ova druga se tek vraća danas-sutra.

I nije bilo penzije izgleda, pošto nije bilo puno ljudi. Doduše, jedna je na šalter donela tipa 20 računa od 4-5 različitih osoba, i onda plaćala jednu po jednu "grupu" računa, smorila je, a neka druga baba je došla u poštu da šalterušu pita kakav joj je to račun od poreske uprave stigao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...