Sa1Nt Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Када би неки мост ишао преко Ада Хује, Београд би извршио још једно у низу урбанистичких самоубистава. Care to elaborate? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Stigao sam sinoc u "lijepu nasu"! :D ou jea... ja stižem sutra :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 kapiram da je mislio da ti svi ljudi sto predju taj most ne bi imali gde posle da odu, jer su svuda uska grla ka gradu. bogoslovija, mesto gde ljudi iz 29. novembra skrecu na pancevacki most itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Android market uveo cene za paid apps? wat? :D Tačnije, mogu da se vide paid apps na Android marketu, da li je neko probao da kupi nešto? Also, zavalite google main page :D Kupio sam ja Cut the Rope za 73 dinara. Jedino nisam mogao na marketu da postavim zemlju Srbiju za kreditnu karticu, ali sam mogao Serbia and Montenegro na Google Checkoutu, pa je radilo. :) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 kapiram da je mislio da ti svi ljudi sto predju taj most ne bi imali gde posle da odu, jer su svuda uska grla ka gradu. bogoslovija, mesto gde ljudi iz 29. novembra skrecu na pancevacki most itd. pa kapiram da bi resili pancevacki kad bi pravili jos jedan most.. barem se nadam lol :) trenutno resenje bez semafora je katastrofa vec sad, a kamoli u sluchaju josh jednog mosta u blizini :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) kapiram da je mislio da ti svi ljudi sto predju taj most ne bi imali gde posle da odu, jer su svuda uska grla ka gradu. bogoslovija, mesto gde ljudi iz 29. novembra skrecu na pancevacki most itd. Most preko Ade Huje je deo šireg saobraćajnog rešenja poznatog kao Unutrašnji Magistralni Poluprsten (UMP), čiji je deo i sam most preko Ade Ciganlije kao i most Zemun - Borča, koji je ovih dana počeo da se gradi. Na slici u nastavku možete videti i obilaznicu oko Beograda i UMP - Slika Cilj unutrašnjeg magistralnog poluprstena je povezati spoljašne delove Beograda i tako razmestiti saobraćaj van centra grada. Edited July 22, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 djavoli djavoli u njooooj don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 je li savke :D jesi ti istoricar ili radis sa mrkonjicem ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Ja sam istoričar, ali se jako zanimam za infrastrukturu, arhitekturu, izgradnju, ekonomiju... generalno sve što je vezano za razvoj Beograda i cele zemlje :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Care to elaborate? :-) Па сав транзит би тада био упућен на Вишњичку, која и са овим што сада имамо у шпицу постаје непроходна. Додатно опетретити улицу са само две траке у једном смеру био би идиотизам. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) Па сав транзит би тада био упућен на Вишњичку, која и са овим што сада имамо у шпицу постаје непроходна. Додатно опетретити улицу са само две траке у једном смеру био би идиотизам. Višnjička ulica je dobrim delom zrela da se dodaju još po minimum dve trake, jer ima zeleno ostrvo po sredini, koje je ostavljeno da se jednog dana tu proširi tramvajski saobraćaj iz Ruzveltove. Ako pogledaš kartu koju sam okačio videćeš da bi budući most svojim prilazom pravio raskrsnicu sa Višnjičkom i Mirjevskim Bulevarom, i svrha tog mosta bi upravo i bila u tome da rastereti Višnjičku, Ruzveltovu, Bulevar Despota Stefana i pre svega Pančevački most. Budući most preko Ade Huje bi koristili svi oni koji iz Banata žele da idu u južne delove Beograda, i obrnuto. U tome je i svhra UMP, da se rasterete svi pravci u centru i da služe samo onima koji su se zapravo uputili u centar. Danas imamo situaciju da preko Pančevca prelaze i oni koji hoće u centar, i oni koji hoće na autobusku/železniku i oni koji hoće na autoput, i oni koji idu na Novi Beograd.... Ceo Beograd koji leži na Dunavu zavisi od jednog jedinog mosta! Izgradnjom mostova Zemun - Borča i mosta na Adi Huji, svaki će most imati svoju funkciju i saobraćaj će funkcionisati znato bolje. Edited July 22, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Е, онда тако може. :) Тек сам сад видео карту, то би онда било још и боље и да убаце још пар линија превоза да се ови сељаци из Вишњица, Миријева и тако тих селендри не возе карабурским бусевима! Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Uf, onda cemo morati da menjamo vremenske odrednice za visnjicu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Чабке, тај мост нам је требао више него овај преко Аде. потпуно си у праву за све што си написао. још битнији је тзв. Винчански мост, који би био део обилазнице. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Kompe, ocemo sutra na neki basket? Javite se drugari, pusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Kada sam ja to nekoga zvao na basket?!? DUVAJ GA VITJO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 danas je bilo sjajno vreme za sketba, ako i sutra bude tako, i'm in :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Чабке, тај мост нам је требао више него овај преко Аде. потпуно си у праву за све што си написао. још битнији је тзв. Винчански мост, који би био део обилазнице. Mislim da je jako bitan u suštini ovaj most što je sad počeo da se gradi, Zemun - Borča. Njime će znatno da se rasterete pančevac i centar, ali i mostovi na Savi. Danas imamo situaciju da ceo sremski Beograd (Nbg, Zemun, Surčin...) ako hoće da ide u Banat mora da prelazi prvo Savu, pa kroz centar, pa posle preko Pančevca , i time se prave nenormalne gužve bez apsolutno ikakve potrebe. Most kod Vinče bi trebalo da bude završen kad i obilaznica, jer je deo iste. O mostu kod Ade Huje zadnjih godinu - dve se malo priča, tj od kad su Japanci odustali od finansiranja. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (ovo ce mi biti podsetnik da splitujem postove o urbanizaciju grada) Cmok za Statora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Чабке за градоначелника! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Laku noc :c Moram da nateram sebe da legnem ranije. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 caos "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 poz carevi subotnjeg jutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Uh...pocelo je sa govnima do guse...bukvalno :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Napokon palim kuci. Zdrao Beograde do oktobra! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts