Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

spu je bio cinican, ne ironican:) to sto on kaze se zaista desava, nekad opravdano, a nekad potpuno fejl, ko u slucaju prednji/zadnji.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

On 7/2/2011 at 7:50 PM, Inferno_O said:

Pa dobro, ko da treba da vam i to kazem. Nisam ja rekao da mi je logicnije, zato sto je MENI logicnije, nego mi je logicnije da je TAKO PRAVILNO, a usput je meni licno bilo lepse... I onda si ti napisao gore sta si napisao i onda sam shvatio da nisam u pravu. Ubedjujete me da teram inat sad... I da je spu bio ironican ili ne, to jeste tako...

Nemoj vise pisati postove

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Zanimljivo pitanje ovo za bosnu, pojma nemam, al' mogu da pitam negde oko 14-15h ako ti niko do tad ne odgovori.

sinoc temp 37.8, opasna groznica, al 'evo danas mi je bolje.. nadam se da ce tako i ostati :D

u pa tebe ipak "udarilo" a? e al' nemoj sad da se zezaš, iskuliraj danas, malo laganije i to, da te ne bi sačekalo sutra.

@ topic - bio sam sinoć na onom avala rock festivalu :)) da ne ulazim u detalje insiderske priče i tako tih stvari, nego posmatrano čisto iz ugla posetioca, ako je na spisku neka vaša omiljena grupa možete da odete da biste bili u prvom redu + su sva pića neobično jeftina za događaj ovog tipa (recimo hajneken u limenci od pola litre je 210 dinara, točeno od pola litre je 140din, guarana je 140 din itd). Inače sve mimo toga je rofl :) Kristali su bili simpatični, ritam nereda isto, ali ozvučenje je lol, kao i bina koja je površine kao oveća dnevna soba.

On 7/3/2011 at 8:12 AM, jasamnepismen said:

Jel moze ubosnu da se ide samo sa licnom kartom?

trebalo bi da moze :tf2:

ako nisu nesto menjali u skorije vreme, moze

On 7/2/2011 at 7:48 PM, gruja said:

zar nisi inferno naucio nesto iz citanja ane frank? :tf:

ponavljam ovo pitanje u nadi da će inferno odgovoriti, mnogo sam radoznao koji su mu utisci glede pomenute knjige.

On 7/3/2011 at 6:21 AM, traktori said:

lol, vi se raspravljate sa infernom lol lol lol

ajde ćuti statore

On 7/3/2011 at 8:12 AM, jasamnepismen said:

Jel moze ubosnu da se ide samo sa licnom kartom?

ja sam ušao ubosnu i u cg prošlog leta sa LK (i to starom), ne da može nego se graničar smori kad mu daš pasoš jer onda mora nešto da upiše u komp :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...