Lucky Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 i to je neko rešenje, slažem se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Jel ima neko predlog za kremu za otklanjanje ili barem kakvo-takvo neutralisanje oziljaka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 imas kreme i meleme za to kao onaj jomelop na primer, ne znam koliko je koja efikasna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 neko mi je rekao da ona saljiceva mast dosta pomaze u otklanjanju oziljaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Јомелоп = Шаљић :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 znam, al je Dule bio brzi : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 +1 za Saljic. Moj decko je imao veliki oziljak na glavi, mazao je time i sad se skoro uopste ne vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 jel si ga posle i ozenila 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 ok je taj jomelop ali za ožiljke od opekotina i slično, kao i za neke starije ožiljke, ali ako je svež ožiljak (recimo posle operacije), moja preporuka je ovo: Koristio sam i jomelop, jedno vreme i kombinaciju ova dva, ali bolji mi je contractubex jer nema smaranja sa utrljavanjem i tako to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 jel si ga posle i ozenila haha :D spasila sam ga, a uskoro cu i da ga ozenim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 +1 za contractubex. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 u pravu je togfu, bolji je ovaj contractubex, ali nisam mogao da se setim kako se zove:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Ali ne treba mi za novi oziljak vec za nesto stariji, oko dve godine. Probacu sa ovim Jemelopom pa cu videti, hvala u svakom slucaju na svetima. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Ali ne treba mi za novi oziljak vec za nesto stariji, oko dve godine. Probacu sa ovim Jemelopom pa cu videti, hvala u svakom slucaju na svetima. :) +1 za jomelop, imam opekotinu na levoj ruci koja je išla do mišića, površine 15 sa 5 santima, neko vreme je koža bila kao hrastova kora, sada se od jomelopa slabo izvaljuje, jedino je utrljavanje smaranje... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 vitjo verovatno te je samo pukla promaja ili imas zapaljenje facijalisa pa te boli polovina glave...pij bedoxin i nesto za bolove tipa panadol extra/dexomen/naproxen pa ako ne prolazi kod lekara...ne verujem da je neka migrena/nesto ozbiljnije tu bolovi traju duze i praceni su mucninom/fotofobijom itd...ali u svakom slucaju proveri i pritisak pa kod doce ako se nastavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 +1 za jomelop, imam opekotinu na levoj ruci koja je išla do mišića, možda sam umoram pa mi koncentracija nije na nivou, al da ga jebeš ja ovo ne umem da protumačim, a pokušao sam, nije da nisam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Opekotina koja zahvata kozu, potkozno masno tkivo pa i misic, cenim da je to mislio. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 dat :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Sjebao sam koleno, apparently još davno pošto ne mogu da se setim kad je ovo počelo ali dešava se sledeće, kad treba da zadržim polučučanj desno koleno "sevne" i klecne taman kao da me neko ubo. Slično se dešava kad ga opteretim postrance, pivotiram etc. Mislio sam da je do toga što sam svinja ali ni sa 15 kila manje ne prestaje, samo je problem izraženiji što sam manje trom Trčanje npr ne pravi nikakav problem, do 5 kilometara u ok patikama ne osetim ga, ne boli u mirovanju posle a ni inače, ako nije opterećeno ne mogu da ubodem taj "ugao" pod kojim seva (ležeći ili sedeći). Dakle, koji su seljački lekovi i jel to nešto što može da se sredi bez da ulazim u tamni vilajet srpskog zdravstva ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 seljacki lek je kupus i rakija, a pravi problem ce otkriti magnetna rezonanca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 na koju se ceka 9 meseci, ukoliko nemas vezu :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Lol pa ko će da mi da uput na magnetnu ako su mi teskobe "kad malo duže opteretim koleno pod ovim uglom zaboli i klecne", reći će mi "čučni" "ustani" "skoči" "lol nije ti ništa" Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 onda privatno, oko 5000 bi trebalo da je, a i ne cekas godinu dana sto kaze stanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 11500, kada sam ja gledao, pre 2-3 godine :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 au jebote, pa ja mislio da je to jeftinije...zar nije fazon 100 evra za ceo kicmeni stub recimo, za koleno bi trebalo manje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts