FATA Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 kombinuj sa ishranom.. sto se tice kardia, kip it going Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 za to što hoćeš da uradiš ti treba teretana, a ne kardio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 (edited) da skinem 3kg, skinem salo sa stomaka, dignem kondiciju? :) edit: cini mi se da ce mi i samo trcanje pomoci oko regulacije ishrane, tj. ako znam da sam trcao 40 min i sprzio 400 kalorija, necu tako lako da pojedem krem bananicu koja ima 100 edit2: @vica, instalirao sam runtastic :) Edited May 4, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 (edited) dobro, treniram ja sa strane koliko toliko, sklekovi, zgibovi, bucice gajbi, imam ok genetiku™ pa postizem ono sto hocu u sustini, ali me stomak jebe, ne nesto preterano, ali me jebe :) a sad ispade da sam bez teretane osudjen na bojler lol :) sto se tice ishrane, dorucak mi najvise problema pravi Edited May 4, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 slobodno preskači doručak ako ti tako više prija čini mi se da patiš od većine početničkih zabluda koje smo u više navrata raskrinkavali, pogledaj odgovore nekim drugim noobovima unazad 10-15 strana, i znaćeš sve što treba ukratko: - nemoguće je ciljano skinuti salo sa stomaka/dupeta/glave - kardiovaskularnim vežbanjem ćeš popraviti kardiovaskularnu kondiciju (količinu kiseonika koju pluća i srce dostavljaju ostatku organizma u jedinici vremena); za jačinu, snagu, eksplozivnost i izdržljivost su neophodne druge vrste vežbe - 80% posla se radi u kuhinji, 15% na treningu, 5% ostalo - ne postoji zatezanje mišića, toniranje tela, i nemoguće je slučajno se prebildovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 (edited) plus je trcanje verovatno najlosiji rekreativni kardio Edited May 4, 2015 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 I teško da će povećati mišićnu masu kardio treningom, salo će se pržiti, ali kao što je Ivan rekao, ne može to tako ciljano. Što se tiče cilja - 3kg, to može za 3 dana da skine, ali nije sve u kilaži... Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 ja ne znam gde ste vi to procitali :) salo i hocu da przim trcanjem, to je bilo sve, a rekao sam 'sa stomaka' jer ga u sustini samo tu i imam skoro, naravno da hocu da sprzim svo salo lol :) i za tih 3kg sam napisao da mi je u sustini brojka nebitna, hocu da skinem salo, to je u sustini to :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 idi na liposukciju onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Као што рекоше исхрана најбитнија ствар у целој причи. А трчања што рече Вића, успори темпо ако се умориш, али немој да стајеш никако. Пробај да завијеш фолију око стомака кад трчиш можда помогне мало Ја сам одустао од скидања стомака, треба регулисати исхрану и смањити пиво и онда кад се одрекнем тога ништа ми не остане у животу Него једно питање. Шта мислите о овом чуду? Јел имао неко искуства са истим? Идем 3 месеца у теретану, па сам мислио да узмем нешто да изгасирам снагу 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Pretpostavljam da se štrokan sprdao sa ovim "Пробај да завијеш фолију око стомака кад трчиш можда помогне мало [:D]", ali napisaću čisto da neko ne krene to stvarno da radi - ovo je jedna od stvari koje ne treba raditi, iz prostog razloga što ne pomaže, samo ćeš biti mokriji :D ali to ne znači da si "istopio" više stomaka naravno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 (edited) ja ne znam gde ste vi to procitali :) salo i hocu da przim trcanjem, to je bilo sve, a rekao sam 'sa stomaka' jer ga u sustini samo tu i imam skoro, naravno da hocu da sprzim svo salo lol :) i za tih 3kg sam napisao da mi je u sustini brojka nebitna, hocu da skinem salo, to je u sustini to :) Problem je sto organizam ne bira odakle ce da skida salo prvo, a obicno poslednje ode na mestima gde ga ima najvise. Sto ce reci, mozda se tebi cini da treba da skines 2-3kg sa stomaka, a na kraju se ispostavi da je stomak isti sa 3kg manje lol :) Drugi problem je sto mozes izgubiti i dosta misica ako furas samo kardio, a ne unosis dovoljno proteina ili ti je kalorijski deficit prevelik. I onda dobijes izgled maratonca umesto sprintera. Edited May 4, 2015 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 maratonac vs sprinter je vise steroidiZaMaratonce vs steroidiZaSprintere poredjenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Drugi problem je sto mozes izgubiti i dosta misica ako furas samo kardio, a ne unosis dovoljno proteina ili ti je kalorijski deficit prevelik. I onda dobijes izgled maratonca umesto sprintera. pa ono, necu se izgladnjivati, a necu bas ni da trcim 30km dnevno :D u sustini, startna pozicija mi i nije tako losa, sto se tice ishrane - nisam neki ljubitelj slatkisa, pa mi je lako da ih ne konzumiram uopste. veci problem su mi sokovi, ogranicio sam se na jednu limenku koce uz rucak recimo, ostatak dana cepam vodu. jaja svakako mogu za 3 minuta da spremim za neki od obroka, ispred zgrade mi je pijaca pa cu se truditi voca da imam gajbi uvek. gruvacu belo meso jer i to najbrze spremim, a nije skupa varijanta, probacu ribu da ubacim jednom nedeljno nekako. mislim da je ovo vise nego dosta za ono sto hocu da postignem Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Pravite kardio topic, ne spamujte ovde Krenuli u teretanu pre posla opet. Naravno, deload je morao da radi.SQ - 50Military - 20DL - 60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Ja sam juče hteo d'umrem od toga koliko je bilo sparno :( biće još gore, ali valjda se vremenom organizam navikne, ovo je sad bio šok (koji je usledio onda). Neke ne tako teške vežbe a zadihao sam se kao posle super serije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 maratonac vs sprinter je vise steroidiZaMaratonce vs steroidiZaSprintere poredjenje.. Nope. Više kao specifičan način vežbanja i režim ishrane za svakog, nema steroida za ovakav ili onakav oblik tela 1 Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Pretpostavljam da se štrokan sprdao sa ovim "Пробај да завијеш фолију око стомака кад трчиш можда помогне мало [:D]", ali napisaću čisto da neko ne krene to stvarno da radi - ovo je jedna od stvari koje ne treba raditi, iz prostog razloga što ne pomaže, samo ćeš biti mokriji :D ali to ne znači da si "istopio" više stomaka naravno :D A možeš li objasniti šta znači kada nosiš foliju, a topiš se? Just askin Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 he's back 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Значи да си зрео за топлотни удар. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 :DDDD Topiti = topiti masne naslage = skidanje sala sa stomaka napisao sam da to nije moguće ubrzati bilo kakvim folijama, vrućim pantalonama ili pojasima za mršavljenje. Pored toga ono što je već neko pominjao - nije moguće fokusirati se na određeni deo tela i samo na tom delu skidati salo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Ма то је мој ортак са веслања трошио фолије на тоне, па сам се сетио тога. Само се презнојиш у старту и онда ти блеји зној ту и ништа се не дешава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dende Posted May 8, 2015 Popular Post Report Share Posted May 8, 2015 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 hahaha, dobro je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikita_ Posted May 9, 2015 Author Popular Post Report Share Posted May 9, 2015 Ja moram da lecim osteoporozu o/ , a pored toga me jos jebu ramena o , samo napred do konacne pobede! SAMO NAPRED DO KONACNE POBEDE, RESIO SAM OVA DVA PROBLEMA! Nervi su bili u pitanju ramena (stim sto su mi nervi bili pojebani po celom telu, al najvise u ledjima i ramenima, i jos su mi pogorsali u bolnici kad sam primao blokade, umrtvili nerve na ramenima), pomogao mi je neki covek 'iz naroda' sto masira (nije kostolomac lik, nego intezivna masaza dok ne zaplaces u pocetku).Trebalo mi je 20 terapija kod njega, a on u proseku 'ozivi' ljude sa problematikom posle 5-6 terapija, mog ortaka sto su ga mucila ledja 10 godina jer oporavio posle 4. Takodje mi je rekao da izbegavam promaju i kisu i da ne izlazim znojav ili mokar napolje. U martu nisam mogao da secem hleb, evo sad sam uradio prvi put 10 seklekova bez ikakvih bolova od decembra 2013-e o/, sad moram polako da ozivljavam misice. Sad samo treba da operisem desno mudo, i to me je snaslo, AL BOLI ME KURAC 12 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts