Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

da skinem 3kg, skinem salo sa stomaka, dignem kondiciju? :)

edit: cini mi se da ce mi i samo trcanje pomoci oko regulacije ishrane, tj. ako znam da sam trcao 40 min i sprzio 400 kalorija, necu tako lako da pojedem krem bananicu koja ima 100

edit2: @vica, instalirao sam runtastic :)

Edited by Vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

dobro, treniram ja sa strane koliko toliko, sklekovi, zgibovi, bucice gajbi, imam ok genetiku™ pa postizem ono sto hocu u sustini, ali me stomak jebe, ne nesto preterano, ali me jebe :) a sad ispade da sam bez teretane osudjen na bojler lol :)

sto se tice ishrane, dorucak mi najvise problema pravi

Edited by Vlada_

slobodno preskači doručak ako ti tako više prija

čini mi se da patiš od većine početničkih zabluda koje smo u više navrata raskrinkavali, pogledaj odgovore nekim drugim noobovima unazad 10-15 strana, i znaćeš sve što treba

ukratko:

- nemoguće je ciljano skinuti salo sa stomaka/dupeta/glave

- kardiovaskularnim vežbanjem ćeš popraviti kardiovaskularnu kondiciju (količinu kiseonika koju pluća i srce dostavljaju ostatku organizma u jedinici vremena); za jačinu, snagu, eksplozivnost i izdržljivost su neophodne druge vrste vežbe

- 80% posla se radi u kuhinji, 15% na treningu, 5% ostalo

- ne postoji zatezanje mišića, toniranje tela, i nemoguće je slučajno se prebildovati

I teško da će povećati mišićnu masu kardio treningom, salo će se pržiti, ali kao što je Ivan rekao, ne može to tako ciljano. Što se tiče cilja - 3kg, to može za 3 dana da skine, ali nije sve u kilaži...

Znaš me, znam te

ja ne znam gde ste vi to procitali :) salo i hocu da przim trcanjem, to je bilo sve, a rekao sam 'sa stomaka' jer ga u sustini samo tu i imam skoro, naravno da hocu da sprzim svo salo lol :) i za tih 3kg sam napisao da mi je u sustini brojka nebitna, hocu da skinem salo, to je u sustini to :)

Као што рекоше исхрана најбитнија ствар у целој причи. А трчања што рече Вића, успори темпо ако се умориш, али немој да стајеш никако. Пробај да завијеш фолију око стомака кад трчиш можда помогне мало  [:D]

Ја сам одустао од скидања стомака, треба регулисати исхрану и смањити пиво и онда кад се одрекнем тога ништа ми не остане у животу [roflmao]

Него једно питање. Шта мислите о овом чуду? Јел имао неко искуства са истим? Идем 3 месеца у теретану, па сам мислио да узмем нешто да изгасирам снагу [8D]

a-massrage.png

• Downvote (-1) 1

Pretpostavljam da se štrokan sprdao sa ovim "Пробај да завијеш фолију око стомака кад трчиш можда помогне мало  [:D]", ali napisaću čisto da neko ne krene to stvarno da radi - ovo je jedna od stvari koje ne treba raditi, iz prostog razloga što ne pomaže, samo ćeš biti mokriji :D ali to ne znači da si "istopio" više stomaka naravno :D

ja ne znam gde ste vi to procitali :) salo i hocu da przim trcanjem, to je bilo sve, a rekao sam 'sa stomaka' jer ga u sustini samo tu i imam skoro, naravno da hocu da sprzim svo salo lol :) i za tih 3kg sam napisao da mi je u sustini brojka nebitna, hocu da skinem salo, to je u sustini to :)

Problem je sto organizam ne bira odakle ce da skida salo prvo, a obicno poslednje ode na mestima gde ga ima najvise. Sto ce reci, mozda se tebi cini da treba da skines 2-3kg sa stomaka, a na kraju se ispostavi da je stomak isti sa 3kg manje lol :) Drugi problem je sto mozes izgubiti i dosta misica ako furas samo kardio, a ne unosis dovoljno proteina ili ti je kalorijski deficit prevelik. 

I onda dobijes izgled maratonca umesto sprintera

Edited by MikacNS

Drugi problem je sto mozes izgubiti i dosta misica ako furas samo kardio, a ne unosis dovoljno proteina ili ti je kalorijski deficit prevelik. 

I onda dobijes izgled maratonca umesto sprintera

pa ono, necu se izgladnjivati, a necu bas ni da trcim 30km dnevno :D

u sustini, startna pozicija mi i nije tako losa, sto se tice ishrane - nisam neki ljubitelj slatkisa, pa mi je lako da ih ne konzumiram uopste. veci problem su mi sokovi, ogranicio sam se na jednu limenku koce uz rucak recimo, ostatak dana cepam vodu. jaja svakako mogu za 3 minuta da spremim za neki od obroka, ispred zgrade mi je pijaca pa cu se truditi voca da imam gajbi uvek. gruvacu belo meso jer i to najbrze spremim, a nije skupa varijanta, probacu ribu da ubacim jednom nedeljno nekako. mislim da je ovo vise nego dosta za ono sto hocu da postignem

Ja sam juče hteo d'umrem od toga koliko je bilo sparno :( biće još gore, ali valjda se vremenom organizam navikne, ovo je sad bio šok (koji je usledio onda). 

Neke ne tako teške vežbe a zadihao sam se kao posle super serije.

Pretpostavljam da se štrokan sprdao sa ovim "Пробај да завијеш фолију око стомака кад трчиш можда помогне мало  [:D]", ali napisaću čisto da neko ne krene to stvarno da radi - ovo je jedna od stvari koje ne treba raditi, iz prostog razloga što ne pomaže, samo ćeš biti mokriji :D ali to ne znači da si "istopio" više stomaka naravno :D

A možeš li objasniti šta znači kada nosiš foliju, a topiš se? Just askin

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche

:DDDD

Topiti = topiti masne naslage = skidanje sala sa stomaka 

napisao sam da to nije moguće ubrzati bilo kakvim folijama, vrućim pantalonama ili pojasima za mršavljenje. Pored toga ono što je već neko pominjao - nije moguće fokusirati se na određeni deo tela i samo na tom delu skidati salo.

Ма то је мој ортак са веслања трошио фолије на тоне, па сам се сетио тога. Само се презнојиш у старту и онда ти блеји зној ту и ништа се не дешава.