leisure Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 markice za GSP, Kili Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 e taman sam isao pre neki dan da se slikam za markicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 dobre picke u palati pravde :D When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 ispušila sam za cveće na poslu :)))) ladno ako napravim pauzu sa "treninzima", uspevam da se odvalim od 0.5 piva ! jej ! isplativo ... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 ispušila sam za cveće na poslu :)))) ladno ako napravim pauzu sa "treninzima", uspevam da se odvalim od 0.5 piva ! jej ! isplativo ... Mhmmhmhmhhm? Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 culi ste momci,1l i vasa je gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Mhmmhmhmhhm? e, protose, zaboravio si da kvotujes post od zenskog clana foruma The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 neka mi neko posalje 200 evra posle stavljam adresu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 brate slusam po jutubu labudovo jezero i pola komentara je u fazonu "jao, ovo je ono iz black swana"... ja kontam da neko ne zna za mc hammera jer nije tad postojao, al jebem li ga, isti kurac dal si rodjen 150 il 200 godina od cajkovskog lol... obicno me ne iznerviraju ovakve stvari, al sad sam se bas smorio... mislim jebote, cak se i film zove black swan, pa sta je black swan nego... oj jebem ti... btw jel valja film barem? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Dule bremenit znanjem iz opšte kulture, žalostiv na siromaštvo duha koje vlada svetom "Slušao sam Čajkovskog pre nego što je bio soundtrack za Black Swan" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 o/ poz drugari :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Danas sam napravio do jaja glupost rekao sam jednoj devojci nesto sto nisam trebao i totalno je drugacije shvaceno , bio sam pod uticajem nekih tudjih prica i sve je otislo u kurac...nije mi do zhivota :S I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Jesu svi kanteraši pičke ili samo neki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 jao srecan 8. mart don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Baba: E, napravila sam one posne punjene paprike što pravim ja, znaš što imaju pirinač i krompir, ne mleveno meso. Ja: Ma kul, meni su one nekad i bolje nego ove punjene sa mesom, strava. Jedem tako par zalogaja, kad nešto "čudno" po zubima: Ja: Hm ... šta je ovo, deluje kao meso? Baba: A pa da, setila sam se da imam neku piletinu, pa sam onako nacepkala unutra od bataka i karabataka meso. Ja: Ali, to onda nisu posne papirke? Baba: Kako nisu, pa nemaju mleveno meso? :) Srećom pa ne postim, ali mi u tom prvom zalogaju susreta sa mesom nije bilo svejedno, kad onako, ne očekuješ tako nešto u svojoj hrani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Meni baba bas cesto pravi ta posna jela, i najbolje su mi posne sarmice. Ove regularne mlevenomeso sarme su me zesce smorile posle svih ovih slava i preslava, pa za promenu sad cepam samo te :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Dule bremenit znanjem iz opšte kulture, žalostiv na siromaštvo duha koje vlada svetom "Slušao sam Čajkovskog pre nego što je bio soundtrack za Black Swan" Hipster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 brate slusam po jutubu labudovo jezero i pola komentara je u fazonu "jao, ovo je ono iz black swana"... ja kontam da neko ne zna za mc hammera jer nije tad postojao, al jebem li ga, isti kurac dal si rodjen 150 il 200 godina od cajkovskog lol... obicno me ne iznerviraju ovakve stvari, al sad sam se bas smorio... mislim jebote, cak se i film zove black swan, pa sta je black swan nego... oj jebem ti... btw jel valja film barem? Pa ako izuzmemo eksplozivno erektivnu scenu, ono, ok je film, ali ne sad ono wau. nemam zelju da ga ponovo gledam. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 a ako ne izuzmemo tu scenu, je l imaš želju da ga ponovo gledaš :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Jesu svi kanteraši pičke ili samo neki? Ajde ono odjebi nije ti prvi put da direktno svojim komentarima napusavas bez razloga I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ti će mi kažeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ja sam skoro rekao jednoj ribi da je moj drugar rekao da cu je odvaliti od kurca. Naljutila se, jebem ti zenski mozak, potpuno pogresno je to shvatila. To mi je bila prva reakcija, a posle sam shvatio da sam ja ispao konj Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 ja sam jednom . oh wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 žene. :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Dule bremenit znanjem iz opšte kulture, žalostiv na siromaštvo duha koje vlada svetom "Slušao sam Čajkovskog pre nego što je bio soundtrack za Black Swan" brate, to je labudovo jezero, ono, cuo si ga slucajno sedamdeset hiljada puta:) mislim, nije kao "oh, toska, peti cin sestog kurca, pa kako to ne znate", tokata i fuga, peta simfonija, vltava, jah:) valkira i ta ekipa... ja licno sam duduk za klasiku, ako ja to znam, onda treba i kanter batica realno:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts