Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pogledaj 3, mozda 4 sezone, a onda batali. Postala je teshko govno, barem meni.

Ja sam odgledao sad skoro petu i šestu "odjednom" i zaista je opao kvalitet, što valjda, posebno kod šest govori i gledanost u americi, sa oko ~11mil su na polovini sezone pa sve do kraja spali na ~6.

Čak je i finale sezone gledalo samo ~7,15 milki. A da ne pričamo što je poslednja epizoda onako, ništa spec.

Počinje da ih "ujeda za dupe" taj koncept narativnog pripovedanja oko toga šta je bilo u prošlosti. Iako su dobili produženje na sedmu i osmu sezonu, isuviše dugo se ništa ne događa niti ima pomaka u tome da konačno vidimo ko je keva. A kad se to dogodi, kapiram da će biti smor, osim ako nešto baš dobro ne smisle.

NAJACI STIRP!

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

ahah kako je glup strip!1

Imlicira da je alat za otvaranje vec sadrzan u pakovanju, pa dolazimo do brzi gonzales-silvester paradoksa. Ali to nije tacno, jer se ovo pakovanje moze otvoriti najobicnijim makazama, a makaze se ne kupuju upakovane, vec raspakovane. Strip gubi svaki smisao.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

e, to, to, mrzelo me da tražim tu sliku :)

Еvo da okačim jedan glup, da vidim da li je istina ovo što govori Kreki!

Brate meni se to jednom desilo kako sam se smorio! Ali je do jaja crtač preneo taj osećaj frustracije kojim čovek koji regresuje u doba pećinskih ljudi kada nisu mogli da govore i otvaraju plastične kese. U neku ruku je to priča o vremenskom paradoksu gde čovek iz budućnosti se vrati u prošlost sa predmetom koji će spasiti čovečanstvo, ali svoj svojoj bahatoj pravednosti postaje zamka deficita koji je došao da predupredi. Oh, okrutna ironija kojom odiše strip je ravna Orvelovim najboljim delima.

Well played sir, well played.

e, to, to, mrzelo me da tražim tu sliku :)

Еvo da okačim jedan glup, da vidim da li je istina ovo što govori Kreki!

365120.full.gif

Boze koliko mrzim ta plasticna pakovanja. Mislim da jos malo pa mogu da ih korsite za oklop za tenkove.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...