Pipboy Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 SPLICE Odličan psihološki..pa, recimo, horor iako ne baš. Par buntovnih naučnika prčka nešto sa ljudskim i životinjskim genima, iako su im lepo rekli "no no", i naravno, sve ode u ku*ac :))) Dobra stvar je što u nastavku priče film uopšte ne funkcioniše kao nekakva priča o zlom čudovištu, ima puno tema koje su tu otvaraju, ali nekako nisu dovoljno razvijene, kao da su tek malo zagrebali po karakterima, motivima i emocijama likova. Still, vrlo dobra SF horor drama šta li već, potpuno u duhu Kronenbergove Muve npr., sa preodličnim specijalnim efektima koje su izvrsno blendovani u scene. Inače, ima jedna sjajna scena za koju sam siguran da bi je svi pravi rurovci prokomentarisali sa.... "jap, i ja bih to isto uradio" :))))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Brate,bez uvrede,ali ja sam gledao Splice,prije neki dan,sa ortakom,i uglavnom,horora je tu 0,a 2. bio je... debilan =) Uzme pa se krese sa onim momkom,pa posle sa njegovom curom ;)? Win? Don't think so !:D Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 ne znam kakav je, al ova riba izgleda ultrabolesno, sto je kul:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Luka, ubacuj u spoiler tagove sve sto moze da otkrije radnju filma, da ne bi upropastili drugima ako planiraju da gledaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) Luka, ubacuj u spoiler tagove sve sto moze da otkrije radnju filma, da ne bi upropastili drugima ako planiraju da gledaju. Sorry brate,totalno sam zaboravio da je ovo spoiler XD ~ BTW zna li iko par bas dobrih komedija? Ako da,nek napise,pa da vidim jesam li gledo' ... Odavno nisam pogledao neki stvarno smijesan film,a horora mi je pun kurac,jer nijedan nije strasan xD Edited August 9, 2010 by WTFitsLukaDerv Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) +1 za Black Death Alien Raiders [2008] Ovaj film sam pogledao "na slepo", i prijatno se iznenadio ozbiljnoscu obzirom da je low budget alien horor u pitanju. Manjak para se vidi u tome da se radnja sve vreme odvija u jednom supermarketu, da glumci nisu poznati, i da nema bog zna kakvih efekata, i slicno... a opet nigde mi nije smetalo to, i nigde nisam imao taj napadni osecaj da je nesto usrano zbog nedostatka kesa. Jednostavno nisu bili pretenciozni i pokusali da snime nesto izvan svojih mogucnosti. Ima naravno prica svoje rupe, ali nista sto bode oci, ili sto utice na osecaj zabavljenosti dok gledate film. Sve preporuke u nedostatku kvalitetnijih filmova. edit: nemojte da vas ocena na imdb-u prevari! Edited August 9, 2010 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Gledao Salt juce u uscu. Dobar je. Bice drugi deo sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) Tekken Film je glupav, ali "moze da se gleda", borbe nisu lose, ne poznajem igru dovoljno pa iz tog ugla ne mogu da sudim kakav je. Svetla strana ---> Edited August 9, 2010 by Johnn1e Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) Odgledah Salt u rodi, kul film, ja nisam mogao do kraja da predpostavim kako ce se zavrsiti...Odgledah i Death at funeral, kopija, bleda... Edited August 9, 2010 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Odgledao Wonder Boys Ok drama/komedija...iako ne volim tobija ovde je cudan,tunjav lik tako da mi nije smetao. Edited August 10, 2010 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Hm, a kad Tobi nije tunjav i čudan :))) BLACK DEATH Odličan film koji kvalitetno prikazuje oba ekstrema religijskog fanatizma usred epidemije kuge u XIV veku. Odlična ekipa, dobra gluma, dobra atmosfera, (skoro) da ništa ne fali (velika zamerka ide na scenu u krčmi, mada to bi odradili na ovaj ili onaj način jer je bitno za nastavak filma). Jedino sam svo vreme filma mislio na Valhala Rising, da ovaj film ima tako jaku i mračnu atmosferu i taj način snimanja, bio bi čudo. Hvala na preporukama, ovaj lik režiser je stvarno nepravedno podcenjen, svega šest filmova režirao do sada. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Haha naravno uvek je tunjav :P Ovaj Black Death...cenim da Bean umire kao u vecini filmova Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Haha naravno uvek je tunjav :P Ovaj Black Death...cenim da Bean umire kao u vecini filmova Dok ga nisam video kao Odiseja u Troji mislio sam da nijedan film neće preživeti do špice :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Odgledah The Sky Crawlers anime, direktuje isti lik sto je radio Ghost in the Shell. Meni se svideo, prica solidna, grafika suluda, i svi likovi imaju neki cool shmek. Preporuka! http://www.imdb.com/title/tt1056437/ "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) The Wind That Shakes the Barley (2006) Prica pocinje 1920, sukob Iraca i Britanaca...Radnja pored toga prati dva brata koji prolaze kroz razne probleme. U sustini film nije nesto posebno zanimljiv, osim par dobrih scena. Rezija Ken Loach. edit: ima neko invite za cinemageddon? Edited August 10, 2010 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Retardirano, sad treba invite i za običan sajt/forum :( "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Podržavam ih skroz, samo me čudi kako do sada nisu banovali ipeve iz Srbije, znam samo 2 osobe sa ovih prostora koji torrentuju u privatnim zajednicama a da ne varaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Jebi ga, ni ja ne bih varao da mi apload nije deset puta manji od daunlouda :(((( Inače, nisam znao da je ovo takav sajt, greška. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Inače, nisam znao da je ovo takav sajt, greška. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Tekken 2010. nedostajali su mi ovakvi filmovi. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Hm, a kad Tobi nije tunjav i čudan :))) BLACK DEATH Odličan film koji kvalitetno prikazuje oba ekstrema religijskog fanatizma usred epidemije kuge u XIV veku. Odlična ekipa, dobra gluma, dobra atmosfera, (skoro) da ništa ne fali (velika zamerka ide na scenu u krčmi, mada to bi odradili na ovaj ili onaj način jer je bitno za nastavak filma). Jedino sam svo vreme filma mislio na Valhala Rising, da ovaj film ima tako jaku i mračnu atmosferu i taj način snimanja, bio bi čudo. Hvala na preporukama, ovaj lik režiser je stvarno nepravedno podcenjen, svega šest filmova režirao do sada. Sad ga i ja pogledah,moram da kazem da sam odusevljen,ODLICAN film,strvarno nemam rijeci... sine, ako spojlujes jos jedan film, dobices ban na 3 godine, ok? Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Centurion Krvav, brutalan, dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Skloni te slike :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Odgledao Black Death, i preporučujem ga. Jedina mana mu je što je previše razvučen. Priča i rasplet su me prijatno iznenadili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 i ja bih ga gledao da mi ga wtfluka nije spojlovo :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts