Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

riba nema nijednu slovensku crtu lica, verovatno je neka latino-persijska mešavina. možda grešim, ne vidi se baš lepo na tjubu. jako je dobra u svakom slučaju.

Nigga please, pola domaćeg fejsa nema slovenske crte ičega

qfw i ide u sig \o/

da se nadovežem na ono od danas, odjednom imam temperaturu 37.8 (na kurcu te nosam) i ne ginu mi inekcije. šta li je sledeće...

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Nisi bre ti si troo

A plus to je stankov wannabe dan

U stvarnosti je ustao, pogledao vijesti na hrt-u, popio cedevitu, pojeo par žličica linolade, smorio se i zaspao

<3

igor legenda!!!!

keva po prvi put sprema neki argentinski cevap sa krompiricima...mmmm. ima da se oleshim i zavrshim sa jelom za danas

svakako jedno od boljih nacina spremanja cevapa, nekako je specificno ukusan.

update @ topik:

vratia se sa fudbala, danas totalno sportski dan!

jedva cekam da zabodem u krevet i da odgledam jedan film pre spavanja!!!!

leskauskas!

preziveh i veridbu (zvanicnu lal) muzika uzivo na uvce ihaj litre rakije i spricera, evo sad sam dosao sebi i hvata me temperatura :)

sto se tice uredjaja na kraju sam za matorog uzeo dvd recorder samsung nesto-nesto, 160 gb hdd, podesio mu snimio, i matori otpalio sa moje veridbe u pola jedan pod izgovorom da je umoran i pijan :)) fino radi, lako se podesava, odlican kvalitet snimka, milina a u medjuvremenu smo shvatili da ce nam dobro doci i za svetsko prvenstvo :)

fallout_table.gif

Hehe, pohvalih ja uslugu u Maksiju kad se pričalo o tome, kad ono ... mislim, nije baš direktan hejt meni, ali je svakako "neprimereno".

- Račun je 184 dinara

- Evo (dajem 200) ... hoćete i 34?

- I šta ću onda sa tim?!

- Pa, da mi vratite 50 dinara?

- Nemam ni dana odmora već mesec dana, videla bih tebe!

Ok, ok, nemoj da me prebiješ zato što radiš mesec dana bez dana odmora. btw, to je ona kasirka što 80% vremena nije za kasom nego nešto ide okolo a najčešće snima dal ćeš nešto da ukradeš :)

I tako, sad idem da spavam, sutra je nova radna nedelja!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...