b1oh4zz4Rd Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 (edited) Ne znam, daj sliku da vidim o kome prichash. Edited May 16, 2010 by biohazard http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 (edited) pa otvori link (ako znas) O_o edit: otvori link pa posle facebookdotcom dodaj /profile.php?id=743264506 Edited May 16, 2010 by WuDu People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 I'm not sure i understand the meaning of this. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Aj što su sve iste, nego i što su generalno debili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 vudu nece da mi bude fejsbuk drug sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 wat? ja kolko se sećam iskakali su mi tvoji klipovi i statusi na houmu još koliko pre neki dan, wut happen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 brat ti se ulogovao na profil i pobrisao sve rurovce, logično. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 buraz ti napravio inside job! ko kaze da su sve iste, nek me povuche za penis. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Haha, pečen si! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 e i ja sam isto deaktivirao pre nekoliko dana jel cekas onih 14 dana da se slucajno ne ulogujes takodje :D? Ma jok,nego malo da se iskuliram,smuchio mi se :D @tema: Prosto divno vreme za ostati u kuci i spavati... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Ma jok,nego malo da se iskuliram,smuchio mi se :D @tema: Prosto divno vreme za ostati u kuci i spavati... volim te don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 (edited) Ocemo ja i reki da igramo Rock Band/Guitar hero ovih dana u redakciji (kad moze redakcijo?), oce ko sa nama? Edited May 16, 2010 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 pise se reki i ja :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 :C sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Oću i ja da jebem Stoyu, kad može Stoyo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Odo da igram turnir, po ovom vremenu! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Uh, bio sinoc na svadbi. Danas ceo dan ne mogu da dodjem sebi. Napio se kao dupe shpricera i vinaka, i posle jeo kolaca. Dusha mi u nosu. Jos samo ove nedelje srednja skola, jej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Jos samo ove nedelje srednja skola, . fixd Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 bio sinoc na nekoj svadbi, uf sto volim svadbarke, posle milf ekipe, svadbarke su mi omiljena meta koju nikad necu pogoditi :((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 (edited) Uh, bio sinoc na svadbi. Danas ceo dan ne mogu da dodjem sebi. Napio se kao dupe shpricera i vinaka, i posle jeo kolaca. Dusha mi u nosu. Jos samo ove nedelje srednja skola, jej. bio sinoc na nekoj svadbi, uf sto volim svadbarke, posle milf ekipe, svadbarke su mi omiljena meta koju nikad necu pogoditi :((((((((((((((((((((((((((( ista svadba? ot : kupih nov tv, gledace se fuca kvalitetno Edited May 16, 2010 by Miksa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 jok, on je iz nekog sela, ja sam u centru arilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Izgleda da sam fasovo kilu na istom mestu ko pre par godina, odo do lekara sutra da proverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 fixd so true. =(( bio sinoc na nekoj svadbi, uf sto volim svadbarke, posle milf ekipe, svadbarke su mi omiljena meta koju nikad necu pogoditi :((((((((((((((((((((((((((( Au da. Merkao sam neku devojku na svadbi, tako mojih godina, a lepa i zgodna za nepoverovati. A josh bila i mala svadba pa i nije bio neki izbor. Smislio sam plan kako da joj pridjem, ali nedostatak muda me je naterao da nastavim da pijem i jedem kolache. Jebo me pas. :( Inace sad slucajno saznam na fejsu da je ubijen decko drugarice iz razreda. Nismo se licno poznavali, video sam ga par puta. Bio je u fazonu tucha i teretane. Radio kao izbacivach u jednoj diskoteci. Neki su govorili kako je najjachi lik u gradu njegovih godina a i starije, lol. Njegov brat je tezio njemu i on mu je bio uzor, koliko znam, on je ranjen u toj pucnjavi. Ja sam i mislio da ce ovako nesto da se desi pre ili kasnije, ali mi nije bilo svejedno, iz nekog razloga, kad sam saznao. Evo i link : http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/189562/Ubijen-mladic-u-Novom-Sadu-drugi-tesko-ranjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Uzeo da gledam novu Fajront Republiku, poshto je ne kache vishe ni na Youtube, a shvatio sam i zashto. Novi voditelj je i previshe retardiran, a blede kopije voditelja, pedera i matorog me prisiljavaju da iz dna dushe pozhelim chitavoj novoj ekipi Alchajmerovu bolest i Hepatitis C. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Novi voditelj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts