Lucky Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Danas sam išao na neki sastanak u 10 na kojem se čovek uopšte nije pojavio a bio mu nedostupan telefon ... ali pošto mi je na putu do posla, nekako mi je to i ok leglo što se nije pojavio. Seo, popio koktu, pročitao City magazin kojeg sam tu ugrabio da mi ne bude dosadno, i nastavio dalje svojim putem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 a pravni upisuju zbog boston legal-a:P denny crane :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Kako se sabijam od spavanja kako sam zavrsio mrtvu skolu ijao ... There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 U zhivotu nisam imao period da sam ovoliko mrzovoljan... gadim se sam sebi :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ^oces da se druzimo Deki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Uf, nikad dosta sna... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ^oces da se druzimo Deki? Mozhe djole :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 a pravni upisuju zbog boston legal-a:P denny crane :) a ratarstvo zbog Vitje :) salim se, zbog mene :( dobar dan svima..mislim da nista pametno necu uraditi danas, osim detaljnog sredjivanja stana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Problem sa ovim pauzama za rucak je ta sto se najedem ko prase i onda mi se nista ne radi posle :/ Alternativa je da se hranim zdravo i umereno ali to mi ne pase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Zene retardi, kada je sve dojaj pitace me 16 puta "kako si?", a kada sam u najvecem skenju iskulirace kuliranje. I posle se pitaju zasto locemo itd. -.- There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Lego nocas oko 2, taman ono da zaspim kad oko pola 3 zvoni neko na vrata -.- Skocim da vidim ko je dok se moji nisu probudili, pogledam na spijunku, policija... Dobro vece, "dobro vece". "Zvala nas je komsinica odozdo, kaze da je cula tebe i oca da kujete zaveru protiv nje da je ubijete", reko wtf Kaze "vidimo mi da ona malo nije cista, ali moramo da dodjemo po pozivu..." Jos mi lik na kraju namigne i kaze onako malo jace da ova cuje dole "U REDU JE, NEMOJTE VISE DA UZNEMIRAVATE GOSPODJU", reko vazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 a pravni upisuju zbog boston legal-a:P denny crane :) Ja sam upisao zbog ludog Milovana...:) Bas sam nesto umoran danas...sinoc odradio bas dobar trening pa je verovatno zbog toga... Smaraju me rodjaci, mnogo...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Zene retardi, kada je sve dojaj pitace me 16 puta "kako si?", a kada sam u najvecem skenju iskulirace kuliranje. I posle se pitaju zasto locemo itd. -.- hehehe, alkohol sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 haha, kujete zaveru da je ubijete :) Čoveče, bukvalno ne postoji ni jedna zgrada da nema makar jednog mentola. O ovome sam već pisao, ali bukvalno ne mogu da se setim niti jedne .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 u mojoj zgradi jedna baba stalno hrani golubove nekom smesom(pomijama) od hleba...zivi na 2. spratu, a frlja ta govna na ulicu, pa jednom zamalo da mi padne na glavu kada sam izlazio iz zgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) ja sam ludak u mojoj zgradi. edit: e da, imam pitanje... kako se ono u narodu kaze kda nekoga niste videli dugo dugo... nema te kao.... ? nee racunam lajnskog snega... Edited May 13, 2010 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Kod mene nema nijedan mentol, then again moja zgrada je završena devedesprve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 nema te kao kurca u tv 1000 :) kod mene jedan skocio sa zgrade drugi se overdozirao od alkohola treci se obesio :D cudan ulaz :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 otishla mi baterija na laptopu posle godinu i po.. sad 9k iz dzepa za novu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ja sam ludak u mojoj zgradi. edit: e da, imam pitanje... kako se ono u narodu kaze kda nekoga niste videli dugo dugo... Bok stari, gdje si ti, nema te kak Linolade! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 nema te kao kurca u tv 1000 :) kod mene jedan skocio sa zgrade drugi se overdozirao od alkohola treci se obesio :D cudan ulaz :D :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Sutra zadnji dan skole, gotova srednja skola, damn :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) Sad tek kreće sranje kroz gusto granje. Nego, I herd u switched to Egypt? Edited May 13, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Is that true Kreki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts