Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Meni su mnogo jaki ti brazilski filmovi o zivotu u favelama i kriminalu ...Gledao sam pored gore pomenutog i Cidade de Deus, Troopa de Elite, zatim dokumentarce BUS 174 i Send a bullet...Pa rekoh da pitam ima li neko jos nesto slicno da preporuci ????

Troopa de Elite je super, koliko sam cuo izlazi i drugi deo :)

Da da ..imdb kaze avgusta :D Jedva cekam

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

ebem li ga, ja sam gledao onako kako su bile numerisane na torrentu i imdb :) da ffwd sam zaboravio da navedem, to je kao sf

znaci nista nema vise da se gleda od sf :(

Babylon 5, reče ti već cali.

Nadam se da nisi od onih kojima su bitniji efekti i kvalitet kulisa od priče jer je malo starija i imala je duplo manji budžet od Star Trek-a u to vreme, ali u svakom slučaju serija koja je obavezna lektira za ljubitelje SF-a.

Edited by Dandy

Dandy [RUR]

whatever_works.jpg

obozavam matorog i njegove filmove, ovaj mi je fino legao

dobar, hvala na preporuci

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Shta gledati sa devojkom? Preporuka?

Cipele [:D]

@jabre

Skini Invasion Earth i Masters of Science Fiction, dve mini serije. Prva je priča o šačici vojnika koja pokušava da spreči vanzemaljsku invaziju, a druga je ekranizacija priča raznih scifi pisaca (svaka epizoda za sebe)

cove1.jpg

Tokom 60-ih godina, Richard O'Barry bio je vodeći autoritet u treningu delfina, radeći na setu popularnog TV programa "Flipper". Tokom godina, O'Barry je nastavio da dresira delfine i stavlja osmeh na lica publike. Međutim, jednog dana, svemu tome je došao tragičan kraj. The Cove, u režiji Louieja Psihoyosa, neverovatna je istinita priča o misiji elitnog istraživačkog tima (među kojima su bili Psihoyos i O'Barry) u skrivenoj špilji u Japanu, tokom koje su bacili svetlo na mračnu i smrtonosnu tajnu. Misterije koje su otkrili bile su samo vrh ledenog brega...

ne znam koliko ste upuceni u ovu pricu, ako niste.. oduvace vas. dokumentarac je inace dobio Oskara

znam da je pre par godina, bio isto tako dokumentarac, kraci doduse, koji se bavio istom tematikom, i narator je bio hoakin finiks, bar mislim.. uglavnom, to je bilo jako zaaaaaaaajebano, secam se da nisam mogao doci sebi koliko je bio tezak, krvave scene i tako to.. uzas.

i dalje ne mogu da skontam zasto to rade, nemoguce da su tolike pare u pitanju

Edited by siniSter

Bring It

Ima da se skine sada neki directors cut warriorsa koji izmedju scena ima stripske kadrove. I ja sam ga pogledao relativno skoro, odlican film.

tek si skoro gledao The Warriors [?] [?]

kompletna filmska akciona industrija bi bila jos uvek smesna da nije bilo 'ranih radova' Waltera Hill-a

# Streets of Fire (1984)

# 48 Hrs. (1982)

# Southern Comfort (1981)

# The Long Riders (1980)

# The Warriors (1979)

# The Driver (1978)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...