Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ko nije gledao Sopranove do kraja nek ne cita

De je bre dobar kraj.... Kad sam doshao do one epizode kad Toni ubije Kristofera, hteo sam da ugasim i da ne gledam vishe. Samo pukne odjednom, bez razloga, kao da su im pre te epizode rekli: E imate josh 4 epizode da zavrsite seriju gl hf. Sam kraj nije toliko losh da pre toga nisu ubili onog lika iz Njujorka i sredili sva sranja koja su im pretila. Tad bi bila fora jer se ne zna ko ce pre da ga ubije, a ovako je samo sranje od kraja.

Jel se ti šališ?...

Kristoferovo ubistvo je jedna od najjačih scena u celoj seriji. Odgedaj pažljivo još jedanput ceo taj segmenat, sa znanjem od ranije kakav odnos imaju njih dvojica, koja muzika ide dok se voze džipom, šta mu je Kristofer rekao dok se gušio u sopstvenoj krvi i šta je Toni ugledao na zadnjem sedištu pre nego što je odlučio da ga ubije. Ne da nisu zbrzali tu scenu, nego su je odradili za oskara (kao i sva ostala važnija smaknuća u filmu, Ralfa na primer, ceo taj deo sa ubistvom i, naročito, onim što sledi posle je genijalan.
Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

zytherius koliko mi je žao što si skroz loše skapirao toliko bitne scene :(

http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1285897 tu smu malo pričali o kraju

Na toj temi ste se svi slozili da je taj kraj super, kao kraj te sezone, posto nije moglo drugacije nikako. Ali sama ta sezona je meni mnogo losa, koliko je dobra mogla da bude. Do npr 15. epizode poslednje sezone sam se tripovao da ima josh jedna sezona posto se nista nije desavalo. Tek je pred sam doslo ubistvo Kristofera, za koje i dalje tvrdim da mi nije logicno, ma koja god sranja da je napravio tad, ne mozes tek tako da ubijes rodjaka.

Mafia, snajka, mafia :)))

Ako ti je čudno što je roknuo Kristofera (kao i predhodnog rođaka, i to onog koga je više voleo nego Krisija (glumi ga Stiv Bušemi, ne merem se setiti imena), onda ti, realno i bez uvrede, ne kapiraš seriju uopšte.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Tog drugog rodjaka je roknuo zato sto je morao, a i fakticki ga je spasio time sto ga je sam ubio. Kapiram ja da je Kristofer zasrao i onda kad je hteo da ubije Tonija, i sto je nastavio da se drogira, i sto je mogla cerka da mu pogine, i sto mu je riba bila kurva i sve to, ali jednostavno mi ne ide ta scena nikako, jbg. Al dobro, svako ima svoje misljenje :). Jbg kapiram i da se nisam samo smorio zbog kraja koji mi se ne svidja, nego i zbog samog kraja serije ;). I josh jednom da napishem, meni je zadnja scena vrh, ali kao da nema nikakvu pricu pre toga, zato mi je bilo glupo totalno kad sam je odgledao.

Poenta Kristoferovog lika je što je on trebao da bude nova glava porodice, uloga koju mu je Toni namenio nakon svog planiranog povlačenja sa "scene" i preuzimanja neke vrste savetnika iz senke (a i da bi mogao da se posveti drugim stvarima u životu, pre svega svojoj porodici). However, Toni je uvek znao da Kristofer nije dorastao tome i da će uvek biti narkomanski slabić i da će to upropastiti porodično ime i ugled i posao i sve ostalo na duže staze. Zato je jednostavno pukao u trenutku kad ga je ponovo video nafiksanog, sa sedištem za ćerkicu iza i sve, i pomislio "jebeš ovu budalu, nikad čovek od njega, niti kapira niti je sposoban da ukapira odgovornost uloge koja mu je namenjena, fuck it, im finishing it right now..." Naravno, ne mislim da bi ga roknuo u nekoj drugoj, mirnijoj situaciji, ali ovo je bilo u afektu i pod šokom, isto kao što je bilo i, npr., Ralfovo ubistvo, kad se Toniju jednostavno smračilo iako nije ni izdaleka planirao da uradi nešto ludo.
Edited by Pipboy

state_of_play_movie_poster.jpg

preporuka !

A team of investigative reporters work alongside a police detective to try to solve the murder of a congressman's mistress.

tj, pre toga odgledajte bbc-evu miniseriju, po kojoj je i ovaj film nastao. ja je nisam odgledao, al verujem da je bolje od filma.

2007-11-23 09:52:03

brad_pitt4.jpg

Brad Pitt se povlači iz filma "State of Play"

Brad Pitt je odlučio da napusti politički triler State of Play studija Universal zbog neslaganja oko scenarija. Ovaj potez nastao je kao posledica dve nedelje pregovora između Pitta i reditelja Kevina Macdonalda (The Last King of Scotland), koji su se, izgleda, neuspešno završili. Da stvar bude gora, scenario je trenutno nemoguće preraditi zbog štrajka scenarista.

Studio Universal je u žurbi da zameni zvezdu. Izvori navode da su bacili oko na Johnnyja Deppa, čiji je snimanje filma Shantaram upravo odloženo, takođe zbog štrajka. Pitt je trebalo da glumi zajedno sa Edwardom Nortonom, Helen Mirren, Rchel McAdams, Jasonom Batemanom i Robin Wright Penn u adaptaciji britanske miniserije prema scenariju Michaela Carnahana.

Pitt je trebalo da glumi novinara, inače bivšeg političkog savetnika, koji istražuje ubistvo političara u usponu (Edward Norton).

Izvori takođe navode da studio razmatra pravne tačke i da će možda tužiti glumca.

xa, naletih na ovo

Bring It

Baš sam hteo da odgledam večeras friško skinutu kopiju State of Playa, ali je četvrta sezona Entourage pobedila i ovo veče :)))

In other news, District 9 kicks ass! Na sve strane samo dobre kritike, ajmo R5, ajmo...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...