vlada92 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 vratio se iz skole, manje vise dobar dan, docekao me je zavrsen cod5, samo da ga instaliram i da se pici :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 uzmi dormeo, stvarno je dobar...jedino shto je skup jbg sada i kada spavam manje(4-5h) bolje se odmorim i osecam + se mnogo lakshe zaspi na njemu Posto radim za njih, hoces da ti sredim da se pojavis u reklami za Dormeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 jebeni sinusi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Posto radim za njih, hoces da ti sredim da se pojavis u reklami za Dormeo? za dobru keku moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Što je zao ovaj Vudu : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Razboleo sam se... blah Al dolaze zene da me lece, ura. :) Nista nisam ucio vec dva dana, koji sam retos jebeni... sreca pa mi je zadnji ispit inace bih rekao da se nikad necu nauciti da krenem da ucim na vreme. Sad gledam Selju Ilica kako pomera kamione na Ibarskoj oktobra 2000-te... :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 :)) sve u svemu, standardni KRUKODAN, A? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 što ga nisi nalupao, da mu pokažeš kakvi su momci iz kajbloa toribraxtore ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 ma nemoj da se nervirash kruko, ne kazem da su sve zene kurve ali garantujem ti je da je ta mala prikrivena kuvestija koja umesto pichke dosada vec ima vrecu za spavanje... in the other news ....gotovo uopste ne gledam domaci tv jer je ... jednostavno losh ali me i dalje zaprepascuje ko kod nas postaje voditelj. Npr ognjen amidzic sa svojim amidza show, ili kako se vec zove. Na stranu sto je lik ruzhan za vikipediju, sto ima glas koji toliko ubija u pojam da moze da posluzi kao kontraceptiv....em je toliko antipatichan i isfolirano kul It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 ja neam tu frku sa ribama, ja sto startujem - to prodje. Nema dalje ! :( back2reallity idem spavam ne vidim vise nista bukvalno. vidimo se oko 9 sati izjutra. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 e drugari, aj klik help.. imam trillian..i kad mi neko posalje link i ja kliknem, otvara mi explorer..iako mi je mozzila default... sta mi je ciniti ?! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 instaliraj operu. pa ochigledno ti nije podeshen default iako ti mislish da jeste, koliko ja znam, u trill en postoji opcija da birash browser koji ce ti otvarati linkove na koje kliknesh. jle koristish staru verziju ili ovu betu astre? dada izashla je konachno beta. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 igra rnr cela jugoslavijaaaaa! sve se oko tebe ispravlja i savija!! u petak rodjus \o/ Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Jeb'o me COD5, odo' na kunt! ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 jebo i mene... igrao igrao...i pocne onaj error koji je aktuelan, samo sto ga je vecina mahom resila a ja ne mogu da igram mp a igrao sam celo vece...odjednom...ne znam sta da mu radim prosto ne znam sta me drzi budnim , spavao sam po 3-4-5 sati prethodne 3 noci, i nemam potrebu da spavam uopste ... ali sada .. -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Kao po obichaju sam sjebao spavanje :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 sjebo me ortak da idem na basket da gledam Zvezdu,smorio sam se kao kaktus... posle sam blejao u metrou od 9,pa do (navodno)12,a u stvari do 2...da bi seo i odigrao neki mec,i na kraju izgubili 2:1...DO JAJA :\ idem da spavam,sutra opet nesto drkav dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Dobro jutro! Legao u 23h, ustao u 7, onako bas sam se lepo naspavao. Hladno napolju, danas definitvno moram ici da kupim jaknu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Spava mi se :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Dobro jutro! Baš je napolju njesra vreme. :/ A danas baš mora da se ide do grada... Grr... Odoh da napravim neki čaj. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Au nisam ni svestan sta me sve ceka danas , alas preguracu i te gluposti danas ... a onda da kupnem sebi LBP :D :D :D :D :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ustao, odo da platim racune, pa na ucenje! O srecnog li pocetka dana Pozzika! ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Dobro jutro ....:) Moracu da dam otkaz...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 jos jedan govnjiv dan... u kome treba da odlucim par bitnih stvari... dokurca.... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts