VELIKI KURAC Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Pleased to meet you take my hand, There is no way back from here, Pleased to meet you say your prayers, There is no way back from here, But I don't care, No way back from here. na na na , na na nna :) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Koji deja vu malo pre, dolazim u Mc drive posto nisam imao vremena da jedem nista drugo, cekam porudzbinu, pogledam u retrovizor kad iza mene Zwerko u Skodilaku. Identicna situacija je bila i pre desetak dana :) ZNAO SAM DA DS SURUJE SA NEPRIJATELJEM!!11 Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 daleko od toga da ne radim i da nisam fizicki aktivan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 sisaj kobaju o veliki radniche! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 da radite nesto u zivotu, ne bi ste imali problema sa spavanjem. dobro jutro, dzezeri. nadrkan sam od ranog jutra. Ja radim i više od jednog posla (jedan full time + još honorarno) pa loše spavam, tj zaspim lagano, ali se već duže vreme probudim sa glavoboljom, tako da ti krule teorija ne pije vodu skroz 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 kuntao sam preko 10 sati i jos mi se spava :( If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 da radite nesto u zivotu, ne bi ste imali problema sa spavanjem. tachno tako, evo ja radim dva posla dnevno (jedan po sili zakona + jedan po sili finansijskoj) i uopste nemam problema sa spavanjem. Mislim, tesko je imati problem sa nechim ako toga necega ima veoma malo. Realno najvishe spavam vikendom sto je porazavajuce jer ne govori samo o intenzitetu spavanja nego i intenzitetu nocnog zivota... in other news, jutros sam opet ostao zabezeknut psihologijom ljudi koji rade u drzavnim institucijama ( i njihovim neradom koji ih ne sprecava da kukaju sto primaju samo 40k a ovde ne rade nista osim sto mene salju po limenke jelena), uchim actionscript3 (znam kec, ali to je sada kao da se hvalish sto znash da brojish do 10), pisem preteca pisma duznicima i gledam sta zdravo da spremim za jelo ovog vikenda.Keva je bolesna i umorna pa vishe ne kuva cesto, a ja ne mogu da se hranim vishe po fast fudovima, pa sam uhvatio varjachu u ruke. Da bi 4 jelo zdravo dva dana za ruchak samo treba oko preko (piletina, povrce, jogurt, hleb) 2 hiljade, minimum... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 tachno tako, evo ja radim dva posla dnevno (jedan po sili zakona + jedan po sili finansijskoj) i uopste nemam problema sa spavanjem. Mislim, tesko je imati problem sa nechim ako toga necega ima veoma malo. Realno najvishe spavam vikendom sto je porazavajuce jer ne govori samo o intenzitetu spavanja nego i intenzitetu nocnog zivota... in other news, jutros sam opet ostao zabezeknut psihologijom ljudi koji rade u drzavnim institucijama ( i njihovim neradom koji ih ne sprecava da kukaju sto primaju samo 40k a ovde ne rade nista osim sto mene salju po limenke jelena), uchim actionscript3 (znam kec, ali to je sada kao da se hvalish sto znash da brojish do 10), pisem preteca pisma duznicima i gledam sta zdravo da spremim za jelo ovog vikenda.Keva je bolesna i umorna pa vishe ne kuva cesto, a ja ne mogu da se hranim vishe po fast fudovima, pa sam uhvatio varjachu u ruke. Da bi 4 jelo zdravo dva dana za ruchak samo treba oko preko (piletina, povrce, jogurt, hleb) 2 hiljade, minimum... prepravljam bold u 55.000 i kazem : +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 ... uchim actionscript3 (znam kec, ali to je sada kao da se hvalish sto znash da brojish do 10) ... znash, ili poznajesh? :) neshto chisto sumnjam da "znash" AS :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Danas ce da me olaksaju za obnovu godine ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Kakav divan dan. Danas svi imate -10% warna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 * - Kladionica nije posao. ** - Ispijanje piva nije fizicka aktivnost. Try again. Reče čovek zvani "Vi nama date šta date, mi prodamo šta prodamo" :* Deste ljudi jebo vas ja! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) znash, ili poznajesh? :) neshto chisto sumnjam da "znash" AS :) radio sam u martu za Univerzijadu multimedijalnu prezentaciju u flashu, koristeci i flash actionscript, odnosno ono malo koda sto mi je trebalo za povezivanje sa spoljnim xml i jpg datotekama, radom sa tekstom itd. A radio sam mnogo vishe pre, dok me ceo web dizajn nije mega smorio. Dakle znam koliko mi treba za tip projekata koje sam do sada radio. Sada hocu vishe, ponajvishe od sebe Poenta tvog pitanja je? Edited November 11, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 mora neki poslovni fon da padne ne moze vise ovako... lupam smsove i pozive greskom sve vise... a dobro bi doslo nesto sto otvara office dokumenta i ima dobar rad sa mailovima samo nemam pojma sta u toj klasi da se uzme, e71? on je 18k uz pretplatu koju bih uzeo kod telenora... rur squad hepl plox gledao sam i ovaj blackberry bold 9000 (ima ga u vipu), i po specifikaciji ono je mega mashina, ali na njihovom OS-u sve je nakaradno po utiscima korisnika... milion nekih operaicija da bi sta znam ukljucio i primio preko blututa nesto... od SE-a samo P1 kao opcija koji je vec skoro dve godine mator... X1 nece skoro kod nas jer ga malte ne nema ni napolju meh... nemam pojma sto ovo uopste ovde kuckam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 poenta je da je on dragan koji se razume u web. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Lepo krenuo dan, osecam se sveze :D Sada malo CS pa outside sa ostalom decom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 radio sam u martu za Univerzijadu multimedijalnu prezentaciju u flashu, koristeci i flash actionscript, odnosno ono malo koda sto mi je trebalo za povezivanje sa spoljnim xml i jpg datotekama, radom sa tekstom itd. A radio sam mnogo vishe pre, dok me ceo web dizajn nije mega smorio. Dakle znam koliko mi treba za tip projekata koje sam do sada radio. Sada hocu vishe, ponajvishe od sebe Poenta tvog pitanja je? zato shto "znam" kako si ti rekao je "prozvuchalo" kao da si ne znam kakav programer shto mi se kosi sa tvojom pojavom umetnika, pa chisto da proverim :) poenta je da je on dragan koji se razume u web. nah, odavno se ja ne bavim ni dizajnom ni flashom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 at g: ne znam za model, al predlažem ti da baciš troškove na papir (excel lol). uz ugovor uvek ide neka skupa pretplata kao uslov, pa se to isplati samo ako baš mnogo moraš da telefoniraš. i mani se priča da dekodirani telefoni nisu or'ginal i da se kvare i blablabla. ima nekih modela koji su zajebani za dekodiranje, al kod 90% je to kao da tvrdiš da je original windows brži od piratskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 ovaj vitja sve ranije i ranije ustaje! deste, kod mene sve po starom, ovaj put 4.5h sna... cini mi se da je neko sa rura skoro imao problem sa spavanjem, samo se ne mogu setiti ko.. kako li je resio da mi je znati .. uzmi dormeo, stvarno je dobar...jedino shto je skup jbg sada i kada spavam manje(4-5h) bolje se odmorim i osecam + se mnogo lakshe zaspi na njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 at g: ne znam za model, al predlažem ti da baciš troškove na papir (excel lol). uz ugovor uvek ide neka skupa pretplata kao uslov, pa se to isplati samo ako baš mnogo moraš da telefoniraš. i mani se priča da dekodirani telefoni nisu or'ginal i da se kvare i blablabla. ima nekih modela koji su zajebani za dekodiranje, al kod 90% je to kao da tvrdiš da je original windows brži od piratskog. ma tel racun je stalno veliki te mi pretplata nije problem jer se tu totalno uklapam, i onako mi je istekao ugovor za k800 upravo kad kupujem te tehnichke sitnice, ne kupujem ih cesto, volim da kupim sve legalno, sa fiskalnim, garancijom, upakovano... znash onaj miris novog orgiginalno upakovanog, e... mrnjau inache se grozim od kupovine nelegalne tehnikalije i bilo chega generalno sto podrazumeva leva ruka desni dzep, ili koverta ispod stola i slicne svakodnevne situacije u srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) zato shto "znam" kako si ti rekao je "prozvuchalo" kao da si ne znam kakav programer shto mi se kosi sa tvojom pojavom umetnika, pa chisto da proverim :) znash ti mene, ja samo tu nesto crtkam i to prodajem posle ljudima kao shatro dizajn. Ne znam ponekad kako mogu nocu mirno da spavam.... shalu na stranu, teska ekonomska vremena nailaze i valja biti visestran nah, odavno se ja ne bavim ni dizajnom ni flashom :) trebao bi, secam se da si se pre bavio webdizajnom, a pogotovo sto tvoj posao, budimo iskren, ma koliko posten i vazan nije bash sinonim za kreativnost, barem ne na tom nivou. Steta sto se ne bavish barem web programiranjem.... Edited November 11, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 tachno tako, evo ja radim dva posla dnevno (jedan po sili zakona + jedan po sili finansijskoj) i uopste nemam problema sa spavanjem. Mislim, tesko je imati problem sa nechim ako toga necega ima veoma malo. Realno najvishe spavam vikendom sto je porazavajuce jer ne govori samo o intenzitetu spavanja nego i intenzitetu nocnog zivota... in other news, jutros sam opet ostao zabezeknut psihologijom ljudi koji rade u drzavnim institucijama ( i njihovim neradom koji ih ne sprecava da kukaju sto primaju samo 40k a ovde ne rade nista osim sto mene salju po limenke jelena), uchim actionscript3 (znam kec, ali to je sada kao da se hvalish sto znash da brojish do 10), pisem preteca pisma duznicima i gledam sta zdravo da spremim za jelo ovog vikenda.Keva je bolesna i umorna pa vishe ne kuva cesto, a ja ne mogu da se hranim vishe po fast fudovima, pa sam uhvatio varjachu u ruke. Da bi 4 jelo zdravo dva dana za ruchak samo treba oko preko (piletina, povrce, jogurt, hleb) 2 hiljade, minimum... cek treba ti 2000din za tebe samo za 2 dana za rucak ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 i've lost the game u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 E nisam oprao kola, bila zatvorena perionica, radujte se lepom vremenu i danas a potencijalno i sutra, ako i ova druga perionica bude zatvorena ;) Mada ih tamo kod mene ima vishe u kraju, pa cu pokushati da obidjem 2-3 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts