Jump to content

World of Warcraft

2,690 topics in this forum

1. Sta mi je potrebno...

• 3 replies
    • 526 views
    • 17 replies
    • 1.4k views
  2. WoW u Chini .

• 2 replies
    • 623 views
  3. PvP vs PvE

• 12 replies
    • 1.7k views
  4. Pitanje

• 12 replies
    • 1.8k views
  5. wow

• 0 replies
    • 804 views
    • 18 replies
    • 903 views
  6. WoW video

• 1 reply
    • 662 views
    • 13 replies
    • 2.5k views
  7. Guild

• 22 replies
    • 1.3k views
  8. mage - talents

• 10 replies
    • 2.1k views
  9. Pitanje...

• 9 replies
    • 1.6k views
  10. Horny Elves

• 21 replies
    • 1.7k views
    • 5 replies
    • 875 views
  11. WoW

• 5 replies
    • 767 views
  12. Prodajem wow

• 20 replies
    • 2k views
  13. kesh - related

• 8 replies
    • 2.5k views
  14. Pomoć

• 12 replies
    • 1.3k views
  15. Pomoc

• 2 replies
    • 1k views
  16. Extreme Plato & priche! 1 2

• 36 replies
    • 3.7k views
    • 8 replies
    • 1.2k views
  17. WOW preko dial up-a?

• 10 replies
    • 1.5k views
    • 10 replies
    • 1k views
  18. Stigo WoW

• 9 replies
    • 1.7k views
  19. kupovina

• 23 replies
    • 2k views

• Topics

• Može da bude random, ali u današnje vreme postoje mnoge dijagnostičke metode i analize koje ti mogu dati uvid u to da li si skloniji srčanom napadu - redovni ultrazvučni pregledi arterija, neki oni markeri iz krvi koji ti daju predispozicije i slično. U smislu u današnje vreme je to značajno lakše predvideti, a tipa i dalje 50% ljudi na svetu prvi put sazna da ima problem sa srcem kad dobije srčani napad, često i smrtonosan. Što bi se reklo da bi trebalo više raditi na preventivi jer je to i dalje praktično najznačajniji uzrok smrti kod ljudi.  S druge strane čak i kada se desi srčani napad pitanje je koliko je neka pomoć u blizini - u dosta zemalja postoje oni defibrilatori na javnim mestima koji prosto služe baš za te stvari i značajno povećavaju mogućnost preživljavanja, naravno uz adekvatnu obuku i iz osnovne prve pomoći (ja prvi nit znam to da koristim nit znam standardnu onu prvu pomoć, tj učio sam nekad teorijski ali se i ne sećam i ne znam da li bih umeo da primenim). I još sam se ja zbunio što je onaj Okanović okačio ovo za prvu pomoć dok nisam shvatio da se odnosi na smrt Milinkovića. Posle 30 minuta mu hitna pomoć baš ništa ne znači 😞 
    • konačno, da ne moramo više da kupujemo SUV pande!
    • što bi rekao stari forumaš Bartuc, teško biti najbolji u sportu koji igra 10 zemalja! ne slažem se baš sa njegovom ocenom, ali jeste uži pool nego u fudbalu na primer 🙂 meni više deluje da će ovi što igraju sad morati dodatnu staminu da nabiju da bi mogli brže da prelaze i plivaju, mada ajde, skratili su teren, i jeste to možda i bio najveći problem do sad. ono kad je akcija ispred gola tu se kao i nešto događa, ali ta promena golova tj. sa jednog na drugi kraj bazena jeste uvek bio najsporiji deo.
    • ok su preventivni pregledi, posebno za ranije otkrivanje nekih težih bolesti, ali ovo oko srčke osim ako baš ne otkriju visok pritisak i tako to, može da se desi lako "rendom". nažalost.
    • Totalno sam bio off par dana, da malo odmorim glavu, tek sam jutros na poslu saznao... blago rečeno da sam se epski smorio zbog Milinkovića. Strašan tip, veoma zanimljiv za slušanje na svaku temu je bio, fantastičan mozak, veliki korak unazad za kulturu i kvizaše je njegov odlazak...  Vidim šetaju jutros po novinama isečke raznih tv emisija gde se apeluje na preventivne preglede... Ma mirniji život i svima će nam biti bolje kad je manje stresa i manje ludila na dnevnom nivou...
  • Create New...