fatboy Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 (edited) A čokoladne bananice ni za kamion Milke. Kraš ima neke svoje, kao i Banat, ali Štark su kevetina! Kao krajnje posveceni gurman i sladokusac, najozbiljnije ti preporuchujem SwissLion bananice iz onih njihovih "Slatkih Kutja" na merenje sto se valjaju... Neces zazaliti, dao sam im 9- od mogucih 10!!! OMG, ali cekaj !!! Pa ovo je topik o kosovu! Moram da dodam obavezno i jednu: Edited February 23, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_hero Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 ću izađem na televizor, pa dobro heheheh carice Te dve devojke su iz Batajnice i odmah se setim ortka koji je jos davno rekao '' da li u toj Batajnici ima nekog normalnog'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 ima... satan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 A kuda je Satan tachno normalan? :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 omg ja bih te dve ribe nabila na kolac i snimila bih zvuk pucanja kostiju i organa i stavila da me to budi ujutru je li tebi dz u nekom srodstvu ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 „Pink“ skinuo „Grand šou“ zbog Kosova Nakon RTS-a, koji od utorka ne prikazuje američke serije i filmove, Televizija „Pink“ je od juče sa programa skinula sve emisije sa narodnom muzikom („Grand šou“, „Petkom u 2“...), sa obrazloženjem da se, u skladu sa trenutnom političkom situacijom u Srbiji, narednih nekoliko dana neće emitovati emisije sa „elementima narodnog veselja“. - Odlučili smo da sa programa skinemo sve emisije sa narodnom muzikom, što se odnosi na „Grandove“ emisije, tok šou „Petkom u 2“ Jelene Bačić-Alimpić... jer smo procenili da, s obzirom na političku situaciju u zemlji, nisu primerene emisije koje podsećaju na narodno veselje - kaže Tanja Vojtehovski, portparol „Pinka“. Po njenim rečima, filmovi i serije će se normalno prikazivati, a TV „Pink“ će se od ponedeljka vratiti na regularnu programsku šemu. Kako saznajemo, RTS će se najverovatnije od danas vratiti standardnoj šemi. Da podsetimo, na RTS-u se od početka nedelje, kada je Amerika priznala nezavisnost Kosova, nisu prikazivali američke serije i filmovi, a Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a, tvrdio je da nije reč o cenzuri već da je zbog velikog broja vanrednih emisija o Kosovu programska šema morala da bude izmenjena. a za one dve iz batajnice.. huh.. nemaju.. maaa.. !!! Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 jebo kosovo, rasprodaja! http://www.youtube.com/watch?v=5VWZoKWBYXE Patriote, nema sta. Kako su samo srecne i usplahirane dok izlaze iz razbijenog izloga. Super provod! Makar da se pronasao neko pametan, koji bi ih pratio do prve mracne ulice i potom sutirao u glavu dok obe ne ispljunu sve zube. Secam se da je za vreme bombardovanja masa razbila Mek jednom ili vise puta. Tada niko nije krao. Ratne profitere i ostale lopove je i sam narod tukao, a ovo sada je sve otislo u kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Koraks je ili prolupao ili ga otvoreno plaćaju po učinku. Ako Sloba nije za sve godine zaslužio tako gadne karikature šta čovek da zaključi. Da je patetični Koštunica opasniji i gori od Miloševića? Da je ova tužna bulumentna premijerovih savetnika "ušila" Govana Matića i Vučića, Goricu, Šaju i samu Baba Julu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 ^ ocigledno nisi pratio onomad redovno njegove radove, bilo je JOS GORIH blacenja od ovoga... ali to je samo NJEGOV LICNI pogled na desavanja na politickoj sceni sa njenim akterima kao takvim... Nakon RTS-a, koji od utorka ne prikazuje američke serije i filmove... ...nesto se razmisljam..... inace je RTS bio poznat po emitovanju naj amerikanjskih serija i filmova, vazda friske naslove su davali i to... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 :( koliko ja znam inache se svuda u svetu ambasada i dvorishte oko nje kapira kao zemlja te drzave.... to je losh znak al ne mislim tek tako da ce nas udariti silom ipak se troshe dosta u ratu koji vec vode pre cenim opet neki embargo i mislim da cemo moci zaboraviti putovanja na neko vreme bilo gde vani mozda zbog neceg drugog... mislim da im ambasade lupaju precesto... mada i kineska ambasada je ista kao i americka... a bombardovali su je... :) Mora da počne, red bi bio da nam se vrati ono što nam po pravu i pripada :P a gde su tu beograd i novi sad :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaznapravila Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 a gde su tu beograd i novi sad :)))) Sad nas pokopa... Kad vide ovi strani agresori tu kartu ode vojvodina! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Ko bi rekao, proslo je tek nedelju dana od nezavisnosti, a ovde je vec stala bilo kakva 'konstruktivna' diskusija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0torious Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Izjava generala Mekenzija za CTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Izjava generala Mekenzija za CTV veoma tachno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Svaka mu čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Lepo. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 auuuu koliko se covek posarao po nato-u i amerikancima i sve lepo rekao kako jeste kapiram da mu krevet cuvaju specijalci na svaka 2 koraka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 kaže mi sad ortak da je ovaj čovek devedeset treće rekao da sve tri strane u bosni čine zločine, i da granata na pijaci markale nije došla sa srpskih položaja, te da je ubrzo nakon toga optužen za silovanje i smenjen. ro fl svaka mu čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 kaže mi sad ortak da je ovaj čovek devedeset treće rekao da sve tri strane u bosni čine zločine, i da granata na pijaci markale nije došla sa srpskih položaja, te da je ubrzo nakon toga optužen za silovanje i smenjen. ro fl svaka mu čast. sve je to objavio u svojim memoarima, navedoh to na nekoj od prethodnih strana (pre jedno 50 or so:P). al ne citas dovoljno dobro izgleda! Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Svaka cast matorom stvarno, objasnio je covek. Samo opet ce se naci neko pametan i reci da je primio kes od Srba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 sve je to objavio u svojim memoarima, navedoh to na nekoj od prethodnih strana (pre jedno 50 or so:P). al ne citas dovoljno dobro izgleda! lol nub pa ti si taj ortak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Da, Mekenzi je sve objasnio. Ali sa druge strane gledano, to nama nece mnogo pomoci poshto se chak i u Rusiji pitaju zashto smo unishtili ambasadu, shta nam je to trebalo... Kada su me na poslu pitali isto, pokushao sam da im objasnim ovako - zamislite da dodju Chechenci u St. Petersburg, spale sve crkve i kulturne spomenike, unishte groblja vashih ljudi koji su se borili i poginuli u krvavom ratu sa Nemcima i onda naprave skupshtinu i proglase nezavisnu republiku Al Peterargiju na teritoriji vashe svetinje. Pa onda tu republiku prizna Evropa i Amerika. Jel ne bi ishli i skrckali sve ambasade zemalja koje su priznale to sranje? Posle toga me vishe niko nije nishta pitao... A onu glupavu crnkinju bi vratio u XVIII vek da sedi malo u okovima i seti se svoje jebene istorije, pre nego shto krene da pricha da treba da se zaboravi "neshto shto se dogodilo u 1389", mamicu joj jebem imperijalistichku. Edited February 24, 2008 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Svaka chast generalu Mekenziju. A glupava crnkinja je samo glumica. Mislim, ona je na tom polozaju najvishe zato shto je crnkinja i zena, realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Hahahaha evo citam u novinama da su uhapsili ove 2 ribe. Maja Trbojevic (20) i Jovana Petrovic (19), obe su iz Zarkova. Najbolja im je izjava za novine: "Za nama je izdata poternica kao da smo, u najmanju ruku, ubile coveka. Pitam se u kakvoj to drzavi mi zivimo... Mislim stvarno..." Murija je pronasla svu ukradenu robu u njihovim stanovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ^^odlichno! rispekt za mekenzija! ;] Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts