Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vi mene zajebavate ;) jedan ortak kazhe "nemoj nikako ujutru, idi oko 3-4" neko mi kazhe, idi rano ujutru... zajebavate [:D]

uglavnom, planirao sam da budem oko 8-9 tamo, poshto radim od 12, pa da stignem :)

Ja to iz lichnog iskustva. E sad ako si baxuz u'vatice te guzva [:D]

Edited by stalja_

Kruko, ti nemas diplomski na pravima, kolio se meni cini???

@

Pijem "Kras Ekspres" i zavrsavam seminarski. Bice obaveza majne. Veceras djuska.

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

pa i meni u principu, ali ako bi smo dosta ranije ishli, prvo sto je dunji uvece rodjendan, a drugo da uhvatimo sunce i to, popodne je vec brr.

ok, kako se vec dogovorimo, mada mozesh :

a) da povedesh i nju, da imamo nekog da nam pravi salate

b) da pomorimo za nedelju da ne bi imali neke presije

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ljudi, pa sta je ovo? Jel mi se to cini ili je u pitanju jedan od interesantnijih meseci u kompletnoj istoriji foruma? :) Mozda je samo "na gomili" pa mi se cini, ali dosta njih polozilo voznju, dosta njih upisalo nove godine, dosta njih pozavrsavalo fakultete, neki se zaposlili, neki "overili" zaposlenje, neki kupili nova kola ... moracemo da oktobar 2006. upishemo kao "plodonosni" mesec sve mi se cini ;) A mi ostali sto nam je oktobar kao i svaki drugi mesec slavicemo sa vama :)

bravo kurko!

na kraju nisam imao kad da odem sa ovima na ćevape, smor..

Ja inace kren'o do slavije sa Zwerkom do Grineta, zavrsio u zemunu. Sad se lagano vracam nazad kutji, pa cemo da vidimo sta i kako dalje :)

oće te akcije sa zverkom da se završe na potpuno neplaniranim mestima, dvoje su se tako i smuvali..

pa ja zovem na rostilj ali izvesni ljudi (milic) tvrde kako je previshe hladno, sa cime se ja ne slazem. Mozda dodjem u petak kolima na rhh

brate vi niste normalni, ono preko dana je do 15 stepeni maximalno ne znam o chemu vi prichate .. necu u jakni da pechem roshtilj.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ofarbala sam se u tkzv. "tamno mahagoni" boju , primecuje se samo na suncu ,tj . crveni se , ali do jaja mi stoji kad sam ovako bela ko smrt ;)))

polako se spremam za rodj ... i ne mogu na rostilj ;)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

brate vi niste normalni, ono preko dana je do 15 stepeni maximalno ne znam o chemu vi prichate .. necu u jakni da pechem roshtilj.

realno malo da se obucesh u jaknu kada rostiljash, ti i ne bi skodilo. Prosli put si izabrao krajnje neukusan dezen za tange... Mislim Dizni ?!!?

realno meni je svejedno, meni je ovih dana lepo pa lepo.

Btw bivsha devojka (koju sam danas prvi put pobedio u onom velikom iks-oksu (znate onaj sa velikim romboichnim poljem u kojem se prvo ucrtavaju linije a posle x i o, posle dve skoro godine) me je prijavila, bez mog znanja za kviz Visoki Napon i Pitanja za sampiona na B92

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

realno malo da se obucesh u jaknu kada rostiljash, ti i ne bi skodilo. Prosli put si izabrao krajnje neukusan dezen za tange... Mislim Dizni ?!!?

realno meni je svejedno, meni je ovih dana lepo pa lepo.

realno.

i meni je lepo danas al to ne znachi da sam razvio krzno =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ofarbala sam se u tkzv. "tamno mahagoni" boju , primecuje se samo na suncu ,tj . crveni se , ali do jaja mi stoji kad sam ovako bela ko smrt ;)))

ladno mi se drugarica veceras farba u tamnoljubicastu omg! nema shanse da je odvratimo od toga...

imala danas kont iz fizike, uradila 3 od 4 (valjda tacno), posle tog chasa 10ak devojcica ubi se od plakanja sto su uradile samo dva... luda shkola.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...