iguana Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 doshla nova, doshla nova kola !!!! kakva takva, ali nova. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 kruko diplomac, sada smo u drushtvu intelektualaca :) Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) vi mene zajebavate ;) jedan ortak kazhe "nemoj nikako ujutru, idi oko 3-4" neko mi kazhe, idi rano ujutru... zajebavate uglavnom, planirao sam da budem oko 8-9 tamo, poshto radim od 12, pa da stignem :) Ja to iz lichnog iskustva. E sad ako si baxuz u'vatice te guzva Edited October 18, 2006 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 a jesam koliko ja znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Mrzi prokleti Metro... Odem po jednu-dve stvari, a izađem sa punim kesama i novčanikom koji je tri puta tanji nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 hvala drugari. opa igi, kad cemo u test drive? =) pa ja zovem na rostilj ali izvesni ljudi (milic) tvrde kako je previshe hladno, sa cime se ja ne slazem. Mozda dodjem u petak kolima na rhh It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ja sam za. A realno imamo sta i slaviti, ti praktichno diplomirao, margi upisao petu, ja upisao cetvrtu, milic skoro diplomira, eeeej bre . Meni odgovara subota It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) Kruko, ti nemas diplomski na pravima, kolio se meni cini??? @ Pijem "Kras Ekspres" i zavrsavam seminarski. Bice obaveza majne. Veceras djuska. Edited October 18, 2006 by [oveRk1nd] ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 pa i meni u principu, ali ako bi smo dosta ranije ishli, prvo sto je dunji uvece rodjendan, a drugo da uhvatimo sunce i to, popodne je vec brr. ok, kako se vec dogovorimo, mada mozesh : a) da povedesh i nju, da imamo nekog da nam pravi salate b) da pomorimo za nedelju da ne bi imali neke presije It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ohohoho vec vidim pijanku :))) � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Joj danas celo jutro neka jurnjava, ali ako nista poslednjih sat-dva je opusteno, a valjda ce biti i kasnije :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 bio na pecanju sa ortacima...ekstra opustajuca aktivnost:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 OMG OMG KRUKO OMG!!1111 BRaVO! jOJ,pa ti castis, jeeee. Idemoooooo, ooo o oooooo! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Ljudi, pa sta je ovo? Jel mi se to cini ili je u pitanju jedan od interesantnijih meseci u kompletnoj istoriji foruma? :) Mozda je samo "na gomili" pa mi se cini, ali dosta njih polozilo voznju, dosta njih upisalo nove godine, dosta njih pozavrsavalo fakultete, neki se zaposlili, neki "overili" zaposlenje, neki kupili nova kola ... moracemo da oktobar 2006. upishemo kao "plodonosni" mesec sve mi se cini ;) A mi ostali sto nam je oktobar kao i svaki drugi mesec slavicemo sa vama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Nije mi radila kablovska juche ceo dan,zamalo se nisam ubio od dosade... ali sada je bolje... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 bravo kurko! na kraju nisam imao kad da odem sa ovima na ćevape, smor.. Ja inace kren'o do slavije sa Zwerkom do Grineta, zavrsio u zemunu. Sad se lagano vracam nazad kutji, pa cemo da vidimo sta i kako dalje :) oće te akcije sa zverkom da se završe na potpuno neplaniranim mestima, dvoje su se tako i smuvali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 pa ja zovem na rostilj ali izvesni ljudi (milic) tvrde kako je previshe hladno, sa cime se ja ne slazem. Mozda dodjem u petak kolima na rhh brate vi niste normalni, ono preko dana je do 15 stepeni maximalno ne znam o chemu vi prichate .. necu u jakni da pechem roshtilj. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 hahahahaha... samo o roshtilju razmishljate.. lolz.. mora da idem do knjizhare.. ko djak prvak.. da qpim sveske i olovke.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ofarbala sam se u tkzv. "tamno mahagoni" boju , primecuje se samo na suncu ,tj . crveni se , ali do jaja mi stoji kad sam ovako bela ko smrt ;))) polako se spremam za rodj ... i ne mogu na rostilj ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 desi stijo sto godina:))...znaci sad je na kruleta red da chasti...bruka:)...btw, nesto me ledja zajebavaju...oce to tako kad omatoris Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 brate vi niste normalni, ono preko dana je do 15 stepeni maximalno ne znam o chemu vi prichate .. necu u jakni da pechem roshtilj. realno malo da se obucesh u jaknu kada rostiljash, ti i ne bi skodilo. Prosli put si izabrao krajnje neukusan dezen za tange... Mislim Dizni ?!!? realno meni je svejedno, meni je ovih dana lepo pa lepo. Btw bivsha devojka (koju sam danas prvi put pobedio u onom velikom iks-oksu (znate onaj sa velikim romboichnim poljem u kojem se prvo ucrtavaju linije a posle x i o, posle dve skoro godine) me je prijavila, bez mog znanja za kviz Visoki Napon i Pitanja za sampiona na B92 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 realno malo da se obucesh u jaknu kada rostiljash, ti i ne bi skodilo. Prosli put si izabrao krajnje neukusan dezen za tange... Mislim Dizni ?!!? realno meni je svejedno, meni je ovih dana lepo pa lepo. realno. i meni je lepo danas al to ne znachi da sam razvio krzno =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) realno, jebiga Edited October 18, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 poz Back from Vienna u povratku se smrzo u busu, nije bilo grejanja i kao šlag na tortu dobio prehladu.super p.s. moje prvo putovanje van Srbije(ne računam CG i BiH), i mogu da kažem da su tamo ljudi jebeni roboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ofarbala sam se u tkzv. "tamno mahagoni" boju , primecuje se samo na suncu ,tj . crveni se , ali do jaja mi stoji kad sam ovako bela ko smrt ;))) ladno mi se drugarica veceras farba u tamnoljubicastu omg! nema shanse da je odvratimo od toga... imala danas kont iz fizike, uradila 3 od 4 (valjda tacno), posle tog chasa 10ak devojcica ubi se od plakanja sto su uradile samo dva... luda shkola. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts