Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Otis'o dovla konacno da leci sinuse! Jee.

I frapirah doktorku koliko sam ih sjebo. :)

Stigla mi i neka narudzbina sa neta, me happy.

Ko je pre par strana rekao da 8h nije rano..?

Na ne znam kako izgleda svet u 8h.

Mada, danas sam ustao u pola deset!

facebook.com/speed.rs

u heksadecimalnom

lolnub kaze se hexanim sistemom ne hexa-decimalnim ono ne moze da sistem bude i hexalni i decimalni ono ne ide :))

napisi joj :)

#define MyName = "tvoje ime"

#define TvojaOsecanja = "Da li ti se svidjam?"

if(TvojaOsecanja = "Da!")

{

print "Cao, 'el se mi znamo od nekud? Mislim da sam te vidjala u kraju? E da ja sam MyName"

//Realno je mnogo bolje kada te riba stratuje ono bustuje ti ego i tako to :)

}

VOODOO MNOGO SRECAN!>>>

else print "Bezi od mene, vidis da imam markicu, uostalom sta ti bre ovo pise ovde manijace jedan!"

Olololololololo :))

Ne ne , za njegovo dobro, sledeci put kad odemo na klopu za njega ce biti freeBSD obrok : dakle dobice masinu za meso, noz, zivuljku (zivu) pa neka kolje, suri, reze, melje pece sam.

Nek si sam napravi i salatu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Danas su nam u firmu stigla 2 prototipa Philips 3D ekrana - znate ono iz Man in Black kada agent K odovede agent J-ja u onu sobicu sa gedzetima buducnosti - e pa tako smo mi danas u firmi 3 sata gledali emisiju o zivotinjama u 3D [:p]

A onda smo krenuli da igramo Call of Duty na tom ekranu - to se moze opisati samo jednom rechju - BROOOOKA!!! [:0][:0][:0]

Sad kad gledam ovaj moj lcd monitor sve mi nekako izgleda bezveze [:D]

А в чем сила, брат?

topik na Hepinsu..

ko ovde ima najmanje lajfa?

evo ja se prijavljujem kao glavni kandidat

sad me je brat pitao shta sam radio danas i nisam znao shta da mu odgovorim

laughing1.gif

@topik..

eo nishta spec..

vecherala..

osetjam se kao da je tenk preshao preko mene..

aj i vama da se pohvalim..

sestra mi se udaje..

i postatjem tetka..

toliko do mene za vecherash..

:]

E serem ti se u čarapu ;)

Koja ono bese grupa to peva ?

samo sada jos uvek ne znam u sta da ih investiram :P

Kupi kruku graficku. Realno.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Svasta s' tobom gde da propustim BGW skupstinu :) Naravno da sam bio cak sam i par puta za mic izlazio :)

Nije me bilo nekoliko dana na forumu i onda dodjem, vidim ovako nesto i pocnem da vizualizujem - zamisljam Statora kako izlazi iz dela sale u kojoj svi sede sa majcom "Pingvin Srpski junak" i za govornicom freneticno brani tu i tu distribuciju Linuxa, a iz publike mu dobacuju "Izdajnice", "vise nisi pravi geek" i sl. Ne znam zasto, ali sam se solidno nasmejao sam sa sobom od ove vizualizacije [:D]

Jes, pa kad vidi Igora sa onim njegovim "ja sam odveć star ali i iskusan hohoho" izgledom, ode riba definitivno :)

Mislim da ti je sasvim dovoljno da dovedes Igora i da joj pridjes u autobusu sa spikom "Ako se ne smuvas samnom zavrsices sa nekim ovakvim likom". Ako na to ne padne onda je lezbejka.

Inace ova nedelja mi bila bas paklena, privikavam se na neke nove stvari, ali dobro, u perspektivi deluje jako pozitivno.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...