f4ts0 Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Lol nub Kupi joj kartu. A pozadi ostavi svoj telefon ili mail Ali ne u binarnom obliku, normalno. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Nego kako misli Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 u heksadecimalnom You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 lol nub, a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Mozhda igra dzhepni bilijar ? Beware od takvih !1 @ topic Iskoristio sam ovo malo slobode da odspavam onako solidno, dugo nisam ... Mrcvario neshto komp .. Odgledao "Heroes", verovatno cu sad da se bacim na gledanje anima ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 lol nub, a You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 E serem ti se u čarapu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Otis'o dovla konacno da leci sinuse! Jee. I frapirah doktorku koliko sam ih sjebo. :) Stigla mi i neka narudzbina sa neta, me happy. Ko je pre par strana rekao da 8h nije rano..? Na ne znam kako izgleda svet u 8h. Mada, danas sam ustao u pola deset! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 u heksadecimalnom lolnub kaze se hexanim sistemom ne hexa-decimalnim ono ne moze da sistem bude i hexalni i decimalni ono ne ide :)) napisi joj :) #define MyName = "tvoje ime" #define TvojaOsecanja = "Da li ti se svidjam?" if(TvojaOsecanja = "Da!") { print "Cao, 'el se mi znamo od nekud? Mislim da sam te vidjala u kraju? E da ja sam MyName" //Realno je mnogo bolje kada te riba stratuje ono bustuje ti ego i tako to :) } VOODOO MNOGO SRECAN!>>> else print "Bezi od mene, vidis da imam markicu, uostalom sta ti bre ovo pise ovde manijace jedan!" Olololololololo :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Statore stari giče, ti razume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Dao sam ispite ,aaaa sloboda najzad... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Realno :) Ono ne kapiram danasnje ribe sto se zale da ne mogu da nadju momka, ono realno da neka riba poturi papirce sa ovim kodom gore bilo kome giku ono bio bi njen verni sluga do kraja zivota :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Statore u JEDNOJ recenici koju si NAPISAO, a ne IZGOVORIO stoji TRI puta rec "ONO". Da li ti znas koliko to nije dobro za tebe? Stvarno se brinem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ne ne , za njegovo dobro, sledeci put kad odemo na klopu za njega ce biti freeBSD obrok : dakle dobice masinu za meso, noz, zivuljku (zivu) pa neka kolje, suri, reze, melje pece sam. Nek si sam napravi i salatu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 A ne ne to o cemu ti pricas je gnu licenca bsd licenca je neobavezujuca tako da po njoj moze neko da mu napravi sve i da on to uzme i pojede kao svoje :] OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ma ok je ono,ali realno ;) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Danas su nam u firmu stigla 2 prototipa Philips 3D ekrana - znate ono iz Man in Black kada agent K odovede agent J-ja u onu sobicu sa gedzetima buducnosti - e pa tako smo mi danas u firmi 3 sata gledali emisiju o zivotinjama u 3D A onda smo krenuli da igramo Call of Duty na tom ekranu - to se moze opisati samo jednom rechju - BROOOOKA!!! Sad kad gledam ovaj moj lcd monitor sve mi nekako izgleda bezveze А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 topik na Hepinsu.. ko ovde ima najmanje lajfa? evo ja se prijavljujem kao glavni kandidat sad me je brat pitao shta sam radio danas i nisam znao shta da mu odgovorim @topik.. eo nishta spec.. vecherala.. osetjam se kao da je tenk preshao preko mene.. aj i vama da se pohvalim.. sestra mi se udaje.. i postatjem tetka.. toliko do mene za vecherash.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 ohoho zakititjes se parama kao ja prosle nedelje :) samo sada jos uvek ne znam u sta da ih investiram :P razmisljam da kupim mp3 :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 E serem ti se u čarapu ;) Koja ono bese grupa to peva ? samo sada jos uvek ne znam u sta da ih investiram :P Kupi kruku graficku. Realno. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) @cartman ides na fax :)? Edited November 10, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Svasta s' tobom gde da propustim BGW skupstinu :) Naravno da sam bio cak sam i par puta za mic izlazio :) Nije me bilo nekoliko dana na forumu i onda dodjem, vidim ovako nesto i pocnem da vizualizujem - zamisljam Statora kako izlazi iz dela sale u kojoj svi sede sa majcom "Pingvin Srpski junak" i za govornicom freneticno brani tu i tu distribuciju Linuxa, a iz publike mu dobacuju "Izdajnice", "vise nisi pravi geek" i sl. Ne znam zasto, ali sam se solidno nasmejao sam sa sobom od ove vizualizacije Jes, pa kad vidi Igora sa onim njegovim "ja sam odveć star ali i iskusan hohoho" izgledom, ode riba definitivno :) Mislim da ti je sasvim dovoljno da dovedes Igora i da joj pridjes u autobusu sa spikom "Ako se ne smuvas samnom zavrsices sa nekim ovakvim likom". Ako na to ne padne onda je lezbejka. Inace ova nedelja mi bila bas paklena, privikavam se na neke nove stvari, ali dobro, u perspektivi deluje jako pozitivno. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Stigoh kutji sa RHH-a, iskustvo je kao i svakog petka potpuno nezaboravno, a smehu nikad kraja :) Sad da odgovorim na neke mailove, vidim i krenula neka rasprava na forumu, pa idem da spavam, da oran i cio gledam odbojku ujutru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 jaoj koliko sam se smejao čitajući poslednjih nekoliko strana. jaoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Vratih se kući, umoran ko pseto, nije mi se završio dl, glupi torrenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts