bolkonski Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Nista ne pricate, pa ko velim aj ja da pocnem. Prvo, za one sa ATI karticama, igra vam nece raditi. Medjutim, ako odete na www.klanrur.rs i u searchu potrazite vesti stare 15 dana, koje je pisao Lucky, nacicete link na kome sve pise kako da se taj problem sredi. E sad, sto se igre tice. Vizuelno izgleda ok, najlepse od svega je sto mozete da odzumirate van planete, da imate celu planetu na dlanu. To izgleda mnogo lepo, zoom in, zoom out. Ostalo nije nista specijalno. Muzika je sigurno najbolja stvar u igrici, zaista fantasticna. Ne znam sta bih osim toga mogao da kazem, odusevljen sam. Ostalo. Ostalo je ok, nista specijalno, ima nekih noviteta, ali zaista nisam primetio mnogo, mnogo veliku razliku izmedju ovog i civa 3. Razumem da ima fanova ove igre, ali ovo je cisto izvlacenje para, ako mene pitate (ne nasig doduse, nasih samo zivota). Treba imati na umu da sam ja relativno los igrac ove igre + da je igra, naravno, nenormalno zarazna. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Благо теби. Ја не могу да упалим игру. Каже ми да не види ДВД. Пробао сам са алкохолом, демон тулсом, неким силним програмчићима који заобилазе заштите и опет неће. Код ортака ради иста та верзија... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Prvo, za one sa ATI karticama, igra vam nece raditi. Medjutim, ako odete na www.klanrur.rs i u searchu potrazite vesti stare 15 dana, koje je pisao Lucky, nacicete link na kome sve pise kako da se taj problem sredi. Hehe, morao si ovo da napises ;) Благо теби. Ја не могу да упалим игру. Каже ми да не види ДВД. Пробао сам са алкохолом, демон тулсом, неким силним програмчићима који заобилазе заштите и опет неће. Код ортака ради иста та верзија... Moras da nadjes programce da prikrijes emulaciju drajva ... naravno, kod svoje legalne kopije igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Bilo kakva da je,ja je jednostavno moram imati :D btw bole što obrisa igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Благо теби. Ја не могу да упалим игру. Каже ми да не види ДВД. Пробао сам са алкохолом, демон тулсом, неким силним програмчићима који заобилазе заштите и опет неће. Код ортака ради иста та верзија... ← Antiblaxx je re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Hehe, morao si ovo da napises ;) Moras da nadjes programce da prikrijes emulaciju drajva ... naravno, kod svoje legalne kopije igre. yeees lisa, daddy is a teacher bacicu svoje mishljenje sutra kad je budem probao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Moras da nadjes programce da prikrijes emulaciju drajva ... naravno, kod svoje legalne kopije igre. Ма изгребао ми се двд, па сам направио имиџ, јер не знам колико ће диск да издржи, већ сада неће да чита неке видео записе. Што се тиче тих програмчића пробао сам антиблахх и још неке, али нисам успео. voodoo^nbgd, ако ти није тешко, напиши шта тачно треба да се ради са тим антиблаххом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Instalira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Au bre ljudi... Civ je ostao isto zarazan kao i ranije, vec dve noci zaglavljujem do ko zna kada i ne provalim dok ne pogledam na sat. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Meni i nije ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Au bre ljudi... Civ je ostao isto zarazan kao i ranije, vec dve noci zaglavljujem do ko zna kada i ne provalim dok ne pogledam na sat. ← Pa uljuchi u civu sat, a mozhesh i alarm da te podseti kad zaglavish. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Nabavio sam svoj primerak :) čekam da se instalira pa utisci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 jedino sto mi se dopalo u novom civu je sto mozes svojim kulturnim napretkom da osvojis tudje gradove. Meni je poslo za rukom, ali osnova je, kao sto je uvek bila, ostala ista, sto vise gradova. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 meni je civ call to power zakon... mozes da istrazujes do sutra i da ne istrazis sve... ali chim si malo razvijeniji odmah krece "kaos" u svetu, pollution i sve shto ide sa tim... siromastvo, glad, smrt... :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 jedino sto mi se dopalo u novom civu je sto mozes svojim kulturnim napretkom da osvojis tudje gradove. Meni je poslo za rukom, ali osnova je, kao sto je uvek bila, ostala ista, sto vise gradova. ← ovo je moglo i u trojci Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 sve je to lepo, ali pobedu donosi gvozdjurija i nasilje, a ne kultura. jebiga, realna je igra. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 skapirao sam da je najlaksi nivo (na kome ja igram uvek) mnogo lak. U stvari najbolje bi bilo kada bi opicili jedan lan party. To bi bilo mnogo lepo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) nekako mi deluje previshe shareno i kich.mozda sam previshe navuchen na civIII:;) zika je odlichna shto se i ocehkivalo jel kako provesti 8h za kompom sa nechim shto zvuchi uzasno:)shto se ticeh ove spike oko kulture, to shljaka samo na prva dva najlaksha nivoa a o nekoj ozbiljnoj partiji sa nekim ko igra na njima necu ni da razgovaram;)) Edited November 1, 2005 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 skapirao sam da je najlaksi nivo (na kome ja igram uvek) mnogo lak. U stvari najbolje bi bilo kada bi opicili jedan lan party. To bi bilo mnogo lepo. ← Dobra ideja,mi smo jednom organizovali preko nekok drugog foruma i razvalili se. Nego nek prvo prođe mesec-dva pa da se presušimo u lokalnoj igraoni :D Nego utisci: Igra je na prvi pogled veoma lepa ali manje pregledna mada mi ne smeta ništa posebno.Sviđa mi se što su promenili naziv iz "Shields" u "Productions" jer je shields bilo sasvim glupo.Večeras skidam neke modifikacije terena da još više uživam u lepom prizoru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Људи решио сам проблем уз помоћ овог програма. Уз помоћ њега ћете сакрити своје виртуелне дискове и играти без потешкоћа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 da i ja koristim taj program i savrseno odradjuje svoj zadatak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) Kod mene taj program ne radi, al zato OVAJ radi. Radi i antiblaxx, al on mora da se instalira Edited November 1, 2005 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 verovatno Virtual CD Hide radi sa Daemonom Управо тако Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 jedino sto mi se dopalo u novom civu je sto mozes svojim kulturnim napretkom da osvojis tudje gradove. Meni je poslo za rukom, ali osnova je, kao sto je uvek bila, ostala ista, sto vise gradova. ← To je moglo i u trojci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 .ovo je moglo i u trojci ← Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts